UnboxingUltimate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Καλησπερα μου εχει βγαλει 2 φορες ενα σταθερο λαμπακι λευκο πανο στην μιτρικη μου οταν τον κανω επανεκινιση σβινει ξερετε τι ειναι? το Led που αναβει εναι πανο δεξια στην μιτρικη
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, UnboxingUltimate είπε μου εχει βγαλει 2 φορες ενα σταθερο λαμπακι λευκο πανο στην μιτρικη μου Όταν είναι αναμένο δίνει σήμα στην οθόνη; Από την εικόνα αχνοφαίνεται το VGA, είναι αυτό που ανάβει; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από Τέρης Α.
nickol-us Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Το vga είναι Τέρη, τα υπόλοιπα έχουν άλλα χρώματα. Δες το video που παρέθεσα, του το έχω βάλει στο section troubleshooting vga led 1
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Spoiler 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε τα υπόλοιπα έχουν άλλα χρώματα. Εγώ έχω μείνει ακόμα στο buzzer...
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Εδώ δεν απαντήσατε: 22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Όταν είναι αναμένο δίνει σήμα στην οθόνη; 1
UnboxingUltimate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 και πρεπει να κανω εγω ολλα αυτα που λεει το βιντεο? ειναι κακο να δυνει συμα στην οθονη?
ICE-T Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 5 λεπτά δουλειά είναι φίλε μου,αν δεν γνωρίζεις δεν είναι ντροπή δεν γίνεται να τα ξέρουμε όλα πήγαινε το σε ένα τεχνικό.
UnboxingUltimate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 ξερω οκ απλα δλδ το ρευμα της καρτας βγαζω και το βαζω παλη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα