nick0lis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, ICE-T είπε 39 βλέπω στον πίνακα που σήκωσες?Έχω το Ryzen master,MSI afterburner από πίσω και Kaspersky δεν ξέρω αν έχουν κάποιο μικρό background usage και έχουμε διάφορα 2 βαθμών αλλά είναι και καλύτερο bin ο 5950Χ 39C με 9 σελίδες ανοιχτές στο brave, μια yt να ακούω μουσική. Με κλειστό το brave ή μην κάνοντας κάτι είμαι στους 34C. Πιθανόν το Kaspersky να τρώει πόρους για να έχεις 42C. 1
ICE-T Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, nick0lis είπε 39C με 9 σελίδες ανοιχτές στο brave, μια yt να ακούω μουσική. Με κλειστό το brave ή μην κάνοντας κάτι είμαι στους 34C. Πιθανόν το Kaspersky να τρώει πόρους για να έχεις 42C. μπορεί κάποιο background workload να έτρεχε από πίσω, η υγρασία του μεσημεριού γιατί και τώρα 31 δείχνει το θερμόμετρο αλλά το Ryzen master 38 και κάτι ψιλά με τα ίδια πράγματα από πίσω να τρέχουν μπορεί να ήταν και το Kaspersky να έκανε κάποιο workload για home user's το συγκεκριμένο με εξυπηρετεί και ας τρώει κάποια resources Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από ICE-T
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 νομίζω custom loop είναι μονόδρομος για "normal" θερμοκρασίες. Αν και βρήκα αυτό: https://www.pcgamer.com/amd-views-ryzen-5000-cpu-temperatures-up-to-95c-as-typical-and-by-design/
nick0lis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω κλειστό το pbo και δεν αρπά, εσύ ; 11 ώρες πριν, ICE-T είπε μπορεί κάποιο background workload να έτρεχε από πίσω, η υγρασία του μεσημεριού γιατί και τώρα 31 δείχνει το θερμόμετρο αλλά το Ryzen master 38 και κάτι ψιλά με τα ίδια πράγματα από πίσω να τρέχουν μπορεί να ήταν και το Kaspersky να έκανε κάποιο workload για home user's το συγκεκριμένο με εξυπηρετεί και ας τρώει κάποια resources 10 ώρες πριν, DiAvOl είπε νομίζω custom loop είναι μονόδρομος για "normal" θερμοκρασίες. Αν και βρήκα αυτό: https://www.pcgamer.com/amd-views-ryzen-5000-cpu-temperatures-up-to-95c-as-typical-and-by-design/ Δεν νομίζω εκτός και σε απασχολούν τα ανούσια benchmarks. Σίγουρα μια καστομ ψύξη των 300-400€ θα βοηθήσει από τα 4.7ghz να πας στα 4.9ghz παραγωγικά δεν αξίζει στα χρήματα που ξοδεύονται. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από nick0lis 1
ICE-T Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nick0lis είπε Εγώ έχω κλειστό το pbo και δεν αρπά, εσύ ; Δεν νομίζω εκτός και σε απασχολούν τα ανούσια benchmarks. Σίγουρα μια καστομ ψύξη των 300-400€ θα βοηθήσει από τα 4.7ghz να πας στα 4.9gzh παραγωγικά δεν αξίζει στα χρήματα που ξοδεύονται. Το έχω αφήσει να τουρπιζει 😂 πλάκα κάνω στο Auto είναι, όπως ειπα είναι και εφαρμογές όπου δεν τον αφήνουν σε πλήρη ηρεμία(razer,Asus ai suite fan controller,macrium)που και να μην ξεκινούν στο startup δουλεύουν έστω και ελάχιστα στο παρασκήνιο μαζί με τις στάνταρ εφαρμογές που έχω αναφέρει ποίο πάνω, μια χαρά είναι από θερμοκρασία μην είμαστε και πλεονέκτες 😂 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από ICE-T 1
ICE-T Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, DiAvOl είπε νομίζω custom loop είναι μονόδρομος για "normal" θερμοκρασίες. Αν και βρήκα αυτό: https://www.pcgamer.com/amd-views-ryzen-5000-cpu-temperatures-up-to-95c-as-typical-and-by-design/ Δες με custom loop τι θερμοκρασία βαράει ο PC Centric😂 στο τελευταίο του βίντεο πριν 2 ώρες το ανέβασε
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, ICE-T είπε Δες με custom loop τι θερμοκρασία βαράει ο PC Centric😂 στο τελευταίο του βίντεο πριν 2 ώρες το ανέβασε χαχα αυτός ποτέ έχει πετύχει σωστές θερμοκρασίες σε water cooling
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα