dtzgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείς να εκτυπώσεις βεβαίωση. Η βεβαίωση απλά απεικονίζει την πραγματική κατάσταση, δηλαδή λέει αν έκανες κάποια δόση κάποιου εμβολίου, ποιού και πότε. Ακόμα και μετά από την 1η δόση μπορείς να βγάλεις. Η βεβαίωση δεν λέει τίποτα παραπάνω από το τι έχει πραγματικά συμβεί. Το αν θα γίνει δεκτή, εξαρτάται από το σκοπό για τον οποίο την προορίζεις. Συνήθως υπάρχουν προϋποθέσεις (πχ για να ταξιδέψεις πρέπει να έχεις κάνει και τις 2 δόσεις και να έχουν περάσει 14 μέρες από τη δεύτερη). Μπορείς να δείξεις τη βεβαίωση, αλλά αν από αυτή δεν προκύπτουν οι προϋποθέσεις, μπορούν να αρνηθούν να την κάνουν δεκτή. Το ίδιο και για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό: πιστοποιεί κάποια γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον εμβολιασμό. Όχι ότι πληρείς τις εκάστοτε προϋποθέσεις. Αυτό πρέπει να το ελέγξει αυτός στον οποίο παρουσιάζεις το πιστοποιητικό, ανάλογα με την περίπτωση (πχ σε περίπτωση ταξιδιού στο εξωτερικό η κάθε χώρα μπορεί να έχει θέσει τις δικές τις προϋποθέσεις για να δεχτεί την είσοδο σε επισκέπτες) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από dtzgr 3
George56 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Αναφορά σε κείμενο Μπορείτε να λάβετε βεβαίωση για τον εμβολιασμό σας κατά του COVID-19. Η βεβαίωση μπορεί να εκδοθεί την επόμενη ημέρα από αυτή που κάνατε την τελευταία δόση εμβολιασμού, ανάλογα με το είδος του εμβολίου πως βγαζεις ψηφιακο πιστοποιητικο?
dionisis1925 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Gov.gr ή κάνε αναζήτηση στο Google "Έκδοση Ψηφιακού Πιστοποιητικού" .
panosno1com Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Βγάζεις την βεβαίωση την επόμενη ημέρα, όμως όταν σκανάρει κάποιος το QR code (ακόμα και εσύ με το app covid free gr) θα εμφανίζεται άκυρο για χρονικό διαστημα 14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση. Έπειτα θα εμφανιζει πράσινο τικ με το ονομ/μο
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εκανα επαναφορα στο κινητο που ειχα το πιστοπιοιητικο εμβολιασμου και παω να κανω παλι εκδοση αλλα μου το βγαζει μονο στα αγγλικα Αυτο γιατι εχω προγραμματισει την 3η δοση .Πιο πριν μπορουσα Στα ελληνικα δεν γινεται ? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εκανα επαναφορα στο κινητο που ειχα το πιστοπιοιητικο εμβολιασμου και παω να κανω παλι εκδοση αλλα μου το βγαζει μονο στα αγγλικα Αυτο γιατι εχω προγραμματισει την 3η δοση .Πιο πριν μπορουσα Στα ελληνικα δεν γινεται ? Και τι πειράζει αν είναι στα αγγλικά; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και τι πειράζει αν είναι στα αγγλικά; Θα το ήθελα στα ελληνικά 1
The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 μπορεί να πετύχεις σε κανέναν περίεργο υπάλληλο. εμένα το δικό μου πιστοποιητικό μου το έβγαλε ληγμένο -με το μάτι- μια υπάλληλος του ΕΦΚΑ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και τι πειράζει αν είναι στα αγγλικά; 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θα το ήθελα στα ελληνικά Ενταξει στο κινητο το βγαζει στα Ελληνικα η εφαρμογη Covid free wallet Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, The_Judas είπε μπορεί να πετύχεις σε κανέναν περίεργο υπάλληλο. εμένα το δικό μου πιστοποιητικό μου το έβγαλε ληγμένο -με το μάτι- μια υπάλληλος του ΕΦΚΑ! Δηλαδή αν παει κάποιος με το ευρωπαικό θα του πουν ότι είναι άχρηστο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις