Ksakkatos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να έχει συνδιάσει Μobo Asrock a320 M-HDV με την συγκεκριμένη ψύχτρα και αν ναι πως πήγε απο θερμοκρασίες σε σχέση με τον απλό cooler ενός ryzen. Ευχαριστώ!!!
nickol-us Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μιλάς για θερμοκρασίες επεξεργαστή ή θερμοκρασίες μητρικής; Αν μιλάς για θερμοκρασίες επεξεργαστή τότε για ποιον επεξεργαστή μιλάμε; Αν μιλάς για θερμοκρασίες μητρικής, τι σχέση έχει η ψύκτρα του επεξεργαστή; Η κάτι δεν γράφεις σωστά ή κάτι έχασα και δεν κατάλαβα... 2
Ksakkatos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Και των δύο φαντάζομαι... είδα κάτι videakia στο youtube και μέτραγαν με πιστόλι κάτι θερμοκρασίες τρελές... Σε ένα videaki ήταν 3900x με αυτήν την mobo. Ας πούμε σε ryzen 5 3600 η σε έναν ryzen 5 3400g. Εντωμεταξύ κρατάω τις αμφιβολίες μ για τον αν θα παίζουν τα rgb καθώς νομίζω οτι δεν έχει rgb header η συγκεκριμένη....
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 έχω την Asrock Α320-Μ HDV και με τον ryzen 5 3400g και την stock ψύκτρα πρόσφατα καθαρισμένη απο σκόνες, αυτή την στιγμή με 32,2oC μέσα στο σπίτι μετράω 42oC θερμοκρασία επεξεργαστή και 41oC στη μητρική με το Speccy και με 3 ανοικτές καρτέλες στο Opera.
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Speccy Ποιο Speccy*... To HWinfo είναι έγκυρο! *Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από Τέρης Α. 1
Ksakkatos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Έχω ακριβώς αυτό το set η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είναι καθαρισμένο😁😁 και με ανοιχτά 2 καρτέλες Opera 1 chrome και έχω 46οC. Γενικά δεν έχω πρόβλημα απλά σκεφτόμουνα να αλλάξω την ψύχτρα μ αρέσει γενικά ή Wraith αλλά ήθελα γνώμες αν το έχει προσπαθήσει κανείς. Εντωμεταξύ θέλω να πάω και σε 3600 απλά το ψάχνω ακόμα γιατί η motherboard δεν έχει RGB header άρα δεν θα παίζει πλήρως παρά μόνο το ανεμιστηράκι. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πατέντα.... πάντως στο Internet υπάρχει ένα βιντεάκι με μια Gigabyte A320M-S2H με αυτό την ψύχτρα και 3900χ cpu και μετράει και βγάζει κατι 100οC. tzitzikas2 για πες spects θα έχουμε ίδιο σύστημα κάτσε και θα δείς.
tzitzikas2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) turbo-X είναι το δικό μου αρχές 2020 το αγόρασα 450Ε και πρόσθεσα τότε +1ΤΒ HDD (*η αγορά έγινα βιαστικά γιατί είχα μείνει χωρίς pc ξαφνικά και η δουλειά έτρεχε, οπότε μην βαράτε για την επιλογή 😂). φυσικά έχει turbo-X psu τώρα που το άνοιξα. Μνήμη crucial 8gb 2400Mhz 1dimm, τα 2gb δεσμευμένα απο την ενσωματωμένη γραφικών. και τώρα που το άνοιξα για καθάρισμα πρόσθεσα και ένα ακόμα ίδιο Dimm crucial 8gb 2400Mhz για περισσότερη ram και dual channel. SSD 240gb, αλλά η μάρκα του δεν εμφανίζεται σε κανένα λογισμικό hardware, δεν ξέρω γιατι, μπορεί να είναι no-name, dvd-rw. Ορίστε και φώτο απο το HWinfo το portable αλλά και φώτο μέσα απο το μηχάνημα. Για το καθάρισμα χρησιμοποιώ ξύλινο ξυλάκι για σουβλάκι! 🤣 για να καθαρίσω ανάμεσα στα ελάσματα της ψύκτρας την σκόνη απο πάνω φυσικά και ανάμεσα στα πτερύγια του ανεμιστήρα με πολλή προσοχή με την μυτερή πλευρά. Και μετά με πιστολάκι μαλλιών στο κρύο διώχνω την σκόνη. Δεν βγάζω την ψύκτρα, μόνο αν θελήσω να αλλάξω πάστα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από tzitzikas2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα