Xejolontas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Οταν θα βγουνε τα αποτελεσματα των εξετασεων, περιμενετε να ερθουν οι πρωτοετείς? ή οι γονεις θα περιμενουν απο του χρονου, λόγω του ιου? Εχω σπιτι στη θεσσαλονικη και εχω δίλημμα, εχω ριξει λεφτα σε ανακαινιση και σκοπευω να ζητήσω 400 με 450 ευρω, πριν ηταν 350, φουλ επιπλωμένο σπιτι (κρεβατι, κουζινα, ντουλαπα, τβ, 2 air condition) 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Τι μας ρωτάς ποσο θα νοικιάσεις το σπίτι; Αν μπορεις δώστο και 1000€
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 33 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Οταν θα βγουνε τα αποτελεσματα των εξετασεων, περιμενετε να ερθουν οι πρωτοετείς? ή οι γονεις θα περιμενουν απο του χρονου, λόγω του ιου? Εχω σπιτι στη θεσσαλονικη και εχω δίλημμα, εχω ριξει λεφτα σε ανακαινιση και σκοπευω να ζητήσω 400 με 450 ευρω, πριν ηταν 350, φουλ επιπλωμένο σπιτι (κρεβατι, κουζινα, ντουλαπα, τβ, 2 air condition) Πόσα χρήματα έριξες ? Του πόσο είναι το σπίτι ?
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δύσκολη ερώτηση, κατ' αρχήν δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα με τις σχολικές χρονιές και το χειμερινό εξάμηνο των ΑΕΙ. Τι θα γίνει με το στέλεχος Δ. Όλα είναι ρευστά και αναμένεται μπάχαλο κατ εμέ. Όσο για την τιμή, κρίνε εσύ πόσο θα πάει. Η τιμή πρέπει να είναι συνάρτηση και των τμ, των κοινόχρηστων και της κατάστασης της πολυκατοικίας γενικότερα. Πάντως και εγώ κάπου εκεί θα έπαιζα.
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Xejolontas είπε Οταν θα βγουνε τα αποτελεσματα των εξετασεων, περιμενετε να ερθουν οι πρωτοετείς? ή οι γονεις θα περιμενουν απο του χρονου, λόγω του ιου? Εχω σπιτι στη θεσσαλονικη και εχω δίλημμα, εχω ριξει λεφτα σε ανακαινιση και σκοπευω να ζητήσω 400 με 450 ευρω, πριν ηταν 350, φουλ επιπλωμένο σπιτι (κρεβατι, κουζινα, ντουλαπα, τβ, 2 air condition) Μπα, ταυτόχρονα με τα αποτελέσματα θα ανακοινωθεί νέο πιο αυστηρό lockdown, τυχερός θα είσαι αν πάρεις όσα έπαιρνες και πριν. 1 1
intruder99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Κανείς δεν ξέρει από τώρα τι θα γίνει. Υποθέτω πως οι περισσότεροι θα περιμένουν την ανακοίνωση του υπουργείου για το αν θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια ή όχι.
Xejolontas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 18 λεπτά πριν, lasithi12 είπε γιατι ρε φιλε μονο φοιτητες ψαχνουν σπίτι; Δύσκολα να δώσει κάποιος νορμάλ εργαζόμενος τόσα λεφτά ... Για 50 τετραγωνικά Μόνο ο γονιός που σπουδάζει το παιδάκι του τα δίνει
lasithi12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Δύσκολα να δώσει κάποιος νορμάλ εργαζόμενος τόσα λεφτά ... Για 50 τετραγωνικά Μόνο ο γονιός που σπουδάζει το παιδάκι του τα δίνει λαθος εισαι... αν τα αξιζει το σπίτι εχει φυγει.
Xejolontas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, lasithi12 είπε λαθος εισαι... αν τα αξιζει το σπίτι εχει φυγει. Στην Αθήνα μπορεί Εδώ είμαστε φτωχοί 1
Backpacker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πλέον υπάρχουν πάρα πολλά ξενοικιαστα και πολλοι (ολοι απο διπλανες πολεις) δεν προκειται να νοικιάσουν καν και θα πηγαινοερχονται στην αρχη μεχρι να δουν τι παιζει. Οσους γνωστους εχω απο Σερρες-Καβαλα που περασαν τα παιδια τους θεσσαλονικη ξενοικιασαν εδω και πολυ καιρο και δεν την ξαναπατανε. Οσοι τα κρατησαν ηταν γιατι τους κανανε μεγαλη μειωση η οποια φυσικα θα κρατησει και μετα την πανδημια μεχρι να τελειωσουν τα παιδια τους. Πλεον σαλονικη βρισκουν φοιτητες είτε κεντρο είτε κάτω τούμπα φουλ εξοπλισμενα σπιτια και με φυσικο αεριο ακομα με 280-330 ευρώ. Διπλα στο τουρκικο προξενειο διχωρες γκαρσονιερες φουλ εξοπλισμενες με ΦΑ και κουφωματα και τα παντα μεσα παρακαλαει γνωστος μου να τις δωσει με 300 ευρω. Τα ποσά που ζητάς ξέχασε τα...μόνο κάνα κορόιδο κύπριο αν πετύχεις! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από Backpacker 1
miucce Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μπα, ταυτόχρονα με τα αποτελέσματα θα ανακοινωθεί νέο πιο αυστηρό lockdown, τυχερός θα είσαι αν πάρεις όσα έπαιρνες και πριν. Ακριβως αυτο πιστευω και εγω. Ανοιξαν τα παντα ελεω τουρισμου, αλλα στο τελος της σεζον, Οκτώβρη δηλαδη ολοι οι υπολοιποι θα φαμε το αγγούρι. Η θα κανει το εμβολιο υποχρεωτικο η θα ξαναγινει λοκνταουν..
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, Xejolontas είπε Εχω σπιτι στη θεσσαλονικη 18 λεπτά πριν, Xejolontas είπε ααα και είναι και δίπλα σε στάση μετρό 😂 Τέρμα βολικό για φοιτητή. Πάνω από 500 τα πιάνεις σίγουρα, μη σου πω και 600 1
miucce Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από miucce
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Τα υπόλοιπα στο σπίτι είναι μια χαρά Αυτο το σπίτι το νοικιάζει η μάνα μου 30 χρόνια και έχει να δώσει λεφτά για αλλά 30 ακόμα. Όποιος φροντίζει το σπίτι του και τους νοικιαριδες του δεν έχει να φοβάται τίποτα. Οι νοικοκυραίοι σε αυτή τη χώρα δεν τα σπατάλησαν, αλλά τα επένδυσαν , και τώρα θα εισπράξουν τους κόπους τους. Όπως φρόντισαν οι γονείς της μάνας μου και όταν γύρισαν από εργάτες στη Γερμανία της αγόρασαν αυτό το σπίτι. Το φροντισε και την πληρώνει όλα αυτά τα χρόνια. Και τώρα νοιάζομαι εγώ για αυτό το σπίτι. Έβαλες 6500€, άρα με απόδοση 2%, πάει στα 130€, δηλαδή 10€ τον μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις