Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Έχεις μπερδέψει τις έννοιες, καμία σχέση το ένα με το άλλο, η υποβολή δήλωσης στο taxis δεν είναι καν συμβολαιογραφική πράξη. Οκ τότε ειναι όντως λίγο άσχετη όποτε σας ευχαριστω ολους 😉 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σύμφωνω. Πίεσε την !!!! Σε ευχαριστώ με βοηθήσεις πολυ 😉 1 ώρα πριν, plomaskost είπε Αν είσαι όπως στην φωτογραφία σε φιλοξενώ δωρεάν.Θα διώξω γυναίκα και παιδιά να είσαι και περισσότερο άνετα. 🤣🤣🤣
3DJIN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 και ξαναγραφω: αν δεν εχεις συμφωνητικο και ερθει ο επομενος ιδιοκτητης σε πεταει εξω σε πεντε λεπτα.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε και ξαναγραφω: αν δεν εχεις συμφωνητικο και ερθει ο επομενος ιδιοκτητης σε πεταει εξω σε πεντε λεπτα. Δεν καλύπτει η 3 ετια ?
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, 3DJIN είπε και ξαναγραφω: αν δεν εχεις συμφωνητικο και ερθει ο επομενος ιδιοκτητης σε πεταει εξω σε πεντε λεπτα. Όσες φορές και να το επαναλάβεις, δεν αλλάζει το γενονός ότι δεν ισχύει.
3DJIN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όσες φορές και να το επαναλάβεις, δεν αλλάζει το γενονός ότι δεν ισχύει. ελα στην κουμουνδουρου στο γραφειο μου να σου δειξω 1000 εξωσεις που εχω βγαλει ακριβως με αυτα τα δεδομενα.Απλα για καθε λεπτο που θα βρισκεσαι στο χωρο θελω 20ε.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, 3DJIN είπε ελα στην κουμουνδουρου στο γραφειο μου να σου δειξω 1000 εξωσεις που εχω βγαλει ακριβως με αυτα τα δεδομενα.Απλα για καθε λεπτο που θα βρισκεσαι στο χωρο θελω 20ε. ΕΝΤΟΣ της 3 ετίας η εκτός ?
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε ελα στην κουμουνδουρου στο γραφειο μου να σου δειξω 1000 εξωσεις που εχω βγαλει ακριβως με αυτα τα δεδομενα.Απλα για καθε λεπτο που θα βρισκεσαι στο χωρο θελω 20ε. Ok, κοίτα στη γωνία να δεις αν έρχομαι.
Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 31 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΕΝΤΟΣ της 3 ετίας η εκτός ? Εγώ που ρώτησα μόλις δικηγόρο αυτό μπορεί να γίνει μόνο επί της δικαστικής οδου κ αν δεν είμαι κ σωστή στη καταβολή ενοικίων! Η 3 ετια καλυπτει είναι παράνομο επίσης να μην ενημερώνεις το νέο ιδιοκτήτη ότι υπάρχει μέσα ενοικιαστης κ μόνο αν αποδεχτεί ο νέος αγοραστής να σωθεί χρόνος πωλειται το σπίτι εκτός κ αν το θέλει κ ο ίδιος μισθωμένα! Όπως κ να έχει υπάρχει δικαστική οδός !
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Letti είπε Εγώ που ρώτησα μόλις δικηγόρο αυτό μπορεί να γίνει μόνο επί της δικαστικής οδου κ αν δεν είμαι κ σωστή στη καταβολή ενοικίων! Η 3 ετια καλυπτει είναι παράνομο επίσης να μην ενημερώνεις το νέο ιδιοκτήτη ότι υπάρχει μέσα ενοικιαστης κ μόνο αν αποδεχτεί ο νέος αγοραστής να σωθεί χρόνος πωλειται το σπίτι εκτός κ αν το θέλει κ ο ίδιος μισθωμένα! Όπως κ να έχει υπάρχει δικαστική οδός ! Μιλάς, για εντός 3 ετίας ?
Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μιλάς, για εντός 3 ετίας ? Ναι αν θέλει τόσο πολυ το ακίνητο μόνο δικαστικά μπορεί να το διεκδικήσει αλλά είναι χρονοβορο
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Letti είπε Ναι αν θέλει τόσο πολυ το ακίνητο μόνο δικαστικά μπορεί να το διεκδικήσει αλλά είναι χρονοβορο Ότι σου είπε ο δικηγόρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις