Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Έχεις μπερδέψει τις έννοιες, καμία σχέση το ένα με το άλλο, η υποβολή δήλωσης στο taxis δεν είναι καν συμβολαιογραφική πράξη.

Οκ τότε ειναι όντως λίγο άσχετη όποτε σας ευχαριστω ολους 😉

5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σύμφωνω.

Πίεσε την !!!!

Σε ευχαριστώ με βοηθήσεις πολυ 😉

1 ώρα πριν, plomaskost είπε

Αν είσαι όπως στην φωτογραφία σε φιλοξενώ δωρεάν.Θα διώξω γυναίκα και παιδιά να είσαι και περισσότερο άνετα.

🤣🤣🤣

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και ξαναγραφω: αν δεν εχεις συμφωνητικο και ερθει ο επομενος ιδιοκτητης σε πεταει εξω σε πεντε λεπτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

και ξαναγραφω: αν δεν εχεις συμφωνητικο και ερθει ο επομενος ιδιοκτητης σε πεταει εξω σε πεντε λεπτα.

Δεν καλύπτει η 3 ετια ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

Όσες φορές και να το επαναλάβεις, δεν αλλάζει το γενονός ότι δεν ισχύει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όσες φορές και να το επαναλάβεις, δεν αλλάζει το γενονός ότι δεν ισχύει.

ελα στην κουμουνδουρου στο γραφειο μου να σου δειξω 1000 εξωσεις που εχω βγαλει ακριβως με αυτα τα δεδομενα.Απλα για καθε λεπτο που θα βρισκεσαι στο χωρο θελω 20ε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 3DJIN είπε

ελα στην κουμουνδουρου στο γραφειο μου να σου δειξω 1000 εξωσεις που εχω βγαλει ακριβως με αυτα τα δεδομενα.Απλα για καθε λεπτο που θα βρισκεσαι στο χωρο θελω 20ε.

ΕΝΤΟΣ της 3 ετίας η εκτός ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε

Ok, κοίτα στη γωνία να δεις αν έρχομαι.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΕΝΤΟΣ της 3 ετίας η εκτός ?

Εγώ που ρώτησα μόλις δικηγόρο αυτό μπορεί να γίνει μόνο επί της δικαστικής οδου κ αν δεν είμαι κ σωστή στη καταβολή ενοικίων! Η 3 ετια καλυπτει   είναι παράνομο επίσης να μην ενημερώνεις το νέο ιδιοκτήτη ότι υπάρχει μέσα ενοικιαστης κ μόνο αν αποδεχτεί ο νέος αγοραστής να σωθεί χρόνος πωλειται το σπίτι εκτός κ αν το θέλει κ ο ίδιος μισθωμένα! Όπως κ να έχει υπάρχει δικαστική οδός ! 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Letti είπε

Εγώ που ρώτησα μόλις δικηγόρο αυτό μπορεί να γίνει μόνο επί της δικαστικής οδου κ αν δεν είμαι κ σωστή στη καταβολή ενοικίων! Η 3 ετια καλυπτει   είναι παράνομο επίσης να μην ενημερώνεις το νέο ιδιοκτήτη ότι υπάρχει μέσα ενοικιαστης κ μόνο αν αποδεχτεί ο νέος αγοραστής να σωθεί χρόνος πωλειται το σπίτι εκτός κ αν το θέλει κ ο ίδιος μισθωμένα! Όπως κ να έχει υπάρχει δικαστική οδός ! 

Μιλάς, για εντός 3 ετίας ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μιλάς, για εντός 3 ετίας ?

Ναι αν θέλει τόσο πολυ το ακίνητο μόνο δικαστικά μπορεί να το διεκδικήσει αλλά είναι χρονοβορο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Letti είπε

Ναι αν θέλει τόσο πολυ το ακίνητο μόνο δικαστικά μπορεί να το διεκδικήσει αλλά είναι χρονοβορο

Ότι σου είπε ο δικηγόρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...