Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Letti είπε

Το γράφει στο συμβολαιο αυτό εξ αρχής, αλλά πιστευα πως αυτό το γράφουν όλα τα συμβόλαια, γράφει σε περιπτωση πωλησης ακινήτου ο εκ μισθωτής πρεπει να φυγει σε 2 μήνες! Ήταν το πρώτο μου συμβόλαιο και δεν ήξερα ουτε μου χε πει πως έχει τέτοια προθεση! 

Αν έχεις υπογράψει 2μηνο, αυτό έχει γίνει ΗΔΗ, δηλαδή !!!!!

Δεν είμαι δικηγόρος για να σου πω πόση ΒΑΡΥΤΗΤΑ έχει αυτό που έκανες !!!

Από την μια η 3ετια που ΔΕΝ σε κουνά κάνεις, αλλά από την άλλη έχεις ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ να φύγεις σε 2 μήνες !!!!!

Γρίφος !!!!

Δημοσ.

Αν είσαι όπως στην φωτογραφία σε φιλοξενώ δωρεάν.Θα διώξω γυναίκα και παιδιά να είσαι και περισσότερο άνετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους επόμενους μήνες δίνε μόνο ότι αναγράφει το συμβόλαιο σου και τίποτα παραπάνω και άρχισε να ψάχνεις για νέο διαμέρισμα.

Επεξ/σία από acomaedo
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αν έχεις υπογράψει 2μηνο, αυτό έχει γίνει ΗΔΗ, δηλαδή !!!!!

Δεν είμαι δικηγόρος για να σου πω πόση ΒΑΡΥΤΗΤΑ έχει αυτό που έκανες !!!

Από την μια η 3ετια που ΔΕΝ σε κουνά κάνεις, αλλά από την άλλη έχεις ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ να φύγεις σε 2 μήνες !!!!!

Γρίφος !!!!

Μαλλον θα ρωτησω δικηγόρο απλά έλεγα μηπως υπάρχει κάποιος εδώ δικηγόρος! 

Μόλις τώρα, Letti είπε

Δεν έχω υπογράψει δίμηνο έχω υπογράψει κανονικό συμβόλαιο αλλά σε μια προταση λέει ότι σε περπτωση πωλησης πρεπει να φυγω στο δίμηνο! 

10 λεπτά πριν, plomaskost είπε

Αν είσαι όπως στην φωτογραφία σε φιλοξενώ δωρεάν.Θα διώξω γυναίκα και παιδιά να είσαι και περισσότερο άνετα.

😂😂😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Letti είπε

Η υπογραφή ΣΟΥ δυσκολεύει τα πράγματα.

Όμως, αφού υπέγραψες στο αρχικό μισθωτηριο, τώρα δεν αλλάζει.

Δεν νομίζω ότι ο δικηγόρος θα σου δώσει μια ΣΑΦΗ λύση.

Η γνώμη μου είναι η εξής:

Υπέγραψε τώρα  το 6μηνο, δεν αλλάζει κάτι στα δικαιώματα σου.

ΟΤΑΝ βρεθεί ο αγοραστής και ΑΝ θέλει να μείνει ΑΜΕΣΑ, τότε θα δεις τι θα κάνεις.

7 λεπτά πριν, Letti είπε

Δεν έχω υπογράψει δίμηνο έχω υπογράψει κανονικό συμβόλαιο αλλά σε μια προταση λέει ότι σε περπτωση πωλησης πρεπει να φυγω στο δίμηνο! 

😂😂😂

Το κατάλαβα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η υπογραφή ΣΟΥ δυσκολεύει τα πράγματα.

Όμως, αφού υπέγραψες στο αρχικό μισθωτηριο, τώρα δεν αλλάζει.

Δεν νομίζω ότι ο δικηγόρος θα σου δώσει μια ΣΑΦΗ λύση.

Η γνώμη μου είναι η εξής:

Υπέγραψε τώρα  το 6μηνο, δεν αλλάζει κάτι στα δικαιώματα σου.

ΟΤΑΝ βρεθεί ο αγοραστής και ΑΝ θέλει να μείνει ΑΜΕΣΑ, τότε θα δεις τι θα κάνεις.

Το κατάλαβα.

Όποτε από ότι καταλαβαίνω αν δεν υπήρχε ο όρος του διμηνου κ την 6 μήνη παραταση να υπέγραφε δεν θα αλλάζει κάτι! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Letti είπε

Καλησπερα σε όλους, αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα! Εχω ένα συμβόλαιο σπιτιου στο όνομα μου που έληξε (χωρίς να έχει λήξει 3 ετια) ήταν για ένα χρόνο 15/5/202! Τώρα η ιδιοκτήτρια θέλει να κάνουμε ανανέωση για 6 μήνες κ μόνο γτ λέει αν βρει αγοραστή θα το πουλησει! Εχω την εντυπωση πως δεν με συμφέρει να υπογράψω κάτι νέο από στη στιγμή που με καλυπτει η 3 ετια αλλά αυτή λέει πως αν δεν δηλωθεί καινουριο συμβόλαιο στο ταξις τα πληρωσρι πρόστιμο κάτι που αμφισβητώ γτ μου έχει ξανατυζει να δια μενω χωρίς ανανέωση αλλά αφου τα δηλώσαμε κ οι 2 δεν υπήρχε θέμα! Γνωρίζετε κάτι? 

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και μην δίνεις σημασία σε ότι γράφει ο κάθε άσχετος εδώ μέσα, για 3 χρόνια δεν σε κουνάει κανένας από κει. Αρκεί βέβαια να πληρώνεις κανονικά το μίσθωμα που προβλέπει το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Letti είπε

Όποτε από ότι καταλαβαίνω αν δεν υπήρχε ο όρος του διμηνου κ την 6 μήνη παραταση να υπέγραφε δεν θα αλλάζει κάτι! 

ΝΑΙ.

ΥΓ. Βέβαια, σου έγραψα ότι παρότι υπέγραψες για δίμηνο, πάλι θέλει δικαστήριο από πλευράς του εκμισθωτή, οπότε αυτό μπορεί να τραβήξει χρονικά πολύ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και μην δίνεις σημασία σε ότι γράφει ο κάθε άσχετος εδώ μέσα, για 3 χρόνια δεν σε κουνάει κανένας από κει. Αρκεί βέβαια να πληρώνεις κανονικά το μίσθωμα που προβλέπει το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει.

Νομίζω πως αυτό μου είπαν όλοι απλά είμαι διστακτική στον αν υπογράψω παραταση 6 μηνών αλλάζει κάτι η συνεχίζει να με καλυπτει η τριετία και ο όρος που μου έχει βάλει στο συμβόλαιο ότι σε περιπτωση αγοραστή θα πρεπει να φυγω σε 2 μήνες! Που αυτό το εχω δει μ άλλο αλλά μου χουν πει πψς όλοι γράφουν τα παντα μέσα στα συμβολαια

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ.

ΥΓ. Βέβαια, σου έγραψα ότι παρότι υπέγραψες για δίμηνο, πάλι θέλει δικαστήριο από πλευράς του εκμισθωτή, οπότε αυτό μπορεί να τραβήξει χρονικά πολύ.

Πιστευεις πως αν της πω να βγάλει το όρο του διμηνου κ να υπογράψω τη παραταση καλυπτομαι καλυτερα? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Letti είπε

Νομίζω πως αυτό μου είπαν όλοι απλά είμαι διστακτική στον αν υπογράψω παραταση 6 μηνών αλλάζει κάτι η συνεχίζει να με καλυπτει η τριετία και ο όρος που μου έχει βάλει στο συμβόλαιο ότι σε περιπτωση αγοραστή θα πρεπει να φυγω σε 2 μήνες! Που αυτό το εχω δει μ άλλο αλλά μου χουν πει πψς όλοι γράφουν τα παντα μέσα στα συμβολαια

Αν υπογράψεις παράταση δεν επηρεάζεται η τριετής ελάχιστη διάρκεια, αν υπογράψεις νέο συμβόλαιο - όπως είχες αναφέρει στο αρχικό post - τότε η τριετία ξεκινάει από την αρχή.

Το ότι στο συμβόλαιο γράφει για τους δυο μήνες είναι αδιάφορο, δες γιατί:

"ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η μίσθωση κύριας κατοικίας έχει τριετή ελάχιστη διάρκεια, υποχρεωτική και για τα δύο μέρη, ακόμα και αν έχει συμφωνηθεί βραχύτερος χρόνος. Συντόμευση της τριετίας επιτρέπεται μόνο με νεότερη συμβολαιογραφική πράξη, καταρτιζόμενη τουλάχιστον έξη μήνες μετά την έναρξη της μίσθωσης."

https://www.pomida.gr/misthoseis_katoikion.php

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Αν υπογράψεις παράταση δεν επηρεάζεται η τριετής ελάχιστη διάρκεια, αν υπογράψεις νέο συμβόλαιο - όπως είχες αναφέρει στο αρχικό post - τότε η τριετία ξεκινάει από την αρχή.

Το ότι στο συμβόλαιο γράφει για τους δυο μήνες είναι αδιάφορο, δες γιατί:

"ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η μίσθωση κύριας κατοικίας έχει τριετή ελάχιστη διάρκεια, υποχρεωτική και για τα δύο μέρη, ακόμα και αν έχει συμφωνηθεί βραχύτερος χρόνος. Συντόμευση της τριετίας επιτρέπεται μόνο με νεότερη συμβολαιογραφική πράξη, καταρτιζόμενη τουλάχιστον έξη μήνες μετά την έναρξη της μίσθωσης."

https://www.pomida.gr/misthoseis_katoikion.php

Η υποβολή μιας εξάμηνης παρατασης δεν θεωρείται μιαν νέα συμβόλαιο γραφική πράξη? Αυτό αναρωτιέμαι γτ το είχα διαβάσει κ εγώ! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Letti είπε

Πιστευεις πως αν της πω να βγάλει το όρο του διμηνου κ να υπογράψω τη παραταση καλυπτομαι καλυτερα? 

Εννοείται !!!!!!!

Αλλά, θα δεχθεί ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εννοείται !!!!!!!

Αλλά, θα δεχθεί ?

Αν θέλει ας το δεχτεί αλλιώς δεν υπογράφω τη παρστσδη που τόσο θέλει! Κ ότι γίνει έγινε... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Letti είπε

Αν θέλει ας το δεχτεί αλλιώς δεν υπογράφω τη παρστσδη που τόσο θέλει! Κ ότι γίνει έγινε... 

Σύμφωνω.

Πίεσε την !!!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Letti είπε

Η υποβολή μιας εξάμηνης παρατασης δεν θεωρείται μιαν νέα συμβόλαιο γραφική πράξη? Αυτό αναρωτιέμαι γτ το είχα διαβάσει κ εγώ! 

Έχεις μπερδέψει τις έννοιες, καμία σχέση το ένα με το άλλο, η υποβολή δήλωσης στο taxis δεν είναι καν συμβολαιογραφική πράξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...