Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Καλησπερα σε όλους, αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα! Εχω ένα συμβόλαιο σπιτιου στο όνομα μου που έληξε (χωρίς να έχει λήξει 3 ετια) ήταν για ένα χρόνο 15/5/202! Τώρα η ιδιοκτήτρια θέλει να κάνουμε ανανέωση για 6 μήνες κ μόνο γτ λέει αν βρει αγοραστή θα το πουλησει! Εχω την εντυπωση πως δεν με συμφέρει να υπογράψω κάτι νέο από στη στιγμή που με καλυπτει η 3 ετια αλλά αυτή λέει πως αν δεν δηλωθεί καινουριο συμβόλαιο στο ταξις τα πληρωσρι πρόστιμο κάτι που αμφισβητώ γτ μου έχει ξανατυζει να δια μενω χωρίς ανανέωση αλλά αφου τα δηλώσαμε κ οι 2 δεν υπήρχε θέμα! Γνωρίζετε κάτι?
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Letti είπε Καλησπερα σε όλους, αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα! Εχω ένα συμβόλαιο σπιτιου στο όνομα μου που έληξε (χωρίς να έχει λήξει 3 ετια) ήταν για ένα χρόνο 15/5/202! Τώρα η ιδιοκτήτρια θέλει να κάνουμε ανανέωση για 6 μήνες κ μόνο γτ λέει αν βρει αγοραστή θα το πουλησει! Εχω την εντυπωση πως δεν με συμφέρει να υπογράψω κάτι νέο από στη στιγμή που με καλυπτει η 3 ετια αλλά αυτή λέει πως αν δεν δηλωθεί καινουριο συμβόλαιο στο ταξις τα πληρωσρι πρόστιμο κάτι που αμφισβητώ γτ μου έχει ξανατυζει να δια μενω χωρίς ανανέωση αλλά αφου τα δηλώσαμε κ οι 2 δεν υπήρχε θέμα! Γνωρίζετε κάτι? τι συμβολαιο υπογραψες αρχικα; με τι ορους; η 3ετια δεν ειναι πανακεα να ξέρετε!
Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 9 μήνες ήταν το συμβόλαιο γτ γενικά της τη βαράει κ αλλάζει τη χρονική διάρκεια κ λιγο εχω κουραστει! Το οποίο έληξε! Αυτή όμως τώρα δεν θέλει να υπογράψω καινουριο θέλει να υπογράψω 6 μην παραταση!
CONAN_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοείς οτι κάνατε ενα συμβόλαιο για 9 μήνες, μετα το άλλαξε παλι; Ποσα συμβόλαια εχετε αλλάξει ; 5 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε τι συμβολαιο υπογραψες αρχικα; με τι ορους; η 3ετια δεν ειναι πανακεα να ξέρετε! Τι εννοείς πανάκεια ; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από CONAN_
Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, CONAN_ είπε Εννοείς οτι κάνατε ενα συμβόλαιο για 9 μήνες, μετα το άλλαξε παλι; Ποσα συμβόλαια εχετε αλλάξει ; Τι εννοείς πανάκεια ; Εννοώ πως αρχικά είχα συγκάτοικο ο οποίος έφυγε κ μετα συνάψαμε νέο συμβόλαιο οι 2 μας 9 μήνες γτ λέει της το χε πει ο λογιστής! Ήμουν αναδείχθηκε κ το υπέγραψα! Έληξε όμως αυτό τώρα τον Μάιο κ θέλει αυτή να υπογράψουμε 6 μην παρσταση γτ λέει αν βρει αγοραστή θα πρεπει να φυγω!
3DJIN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) αμα δεν εχεις συμβολαιο τοτε ο επομενος αγοραστης σε πεταει εξω χθες,αν φυσικα βρεθει αγοραστης. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από 3DJIN
pano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα,άποψή μου ψάξε να βρείς άλλο σπίτι ,το ξέρω δεν είναι απλό αλλά έμπλεξες.. 1
Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε αμα δεν εχεις συμβολαιο τοτε ο επομενος αγοραστης σε πεταει εξω χθες,αν φυσικα βρεθει αγοραστης. Συγγνώμη δεν κσλυπτομσι από τη 3 ετια? Υπάρχει συμβόλαιο κάτω από 3 έτη πλεον?
acomaedo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Το ιδιωτικό συμφωνητικό έχει ελάχιστη διάρκεια τρία χρόνια. Αφού άλλαξαν οι συμβαλλόμενοι όταν έφυγε η συγκάτοικος σου, λογικά κάνατε νέο συμβόλαιο και όχι ανανέωση. Οπότε και πάλι ισχύει η τριετία. Αν κάνατε ανανέωση τότε μπορεί το συμβόλαιο να έχει ότι διάρκεια γράφει το συμφωνητικό. 1
Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, acomaedo είπε Το ιδιωτικό συμφωνητικό έχει ελάχιστη διάρκεια τρία χρόνια. Αφού άλλαξαν οι συμβαλλόμενοι όταν έφυγε η συγκάτοικος σου, λογικά κάνατε νέο συμβόλαιο και όχι ανανέωση. Οπότε και πάλι ισχύει η τριετία. Αν κάνατε ανανέωση τότε μπορεί το συμβόλαιο να έχει ότι διάρκεια γράφει το συμφωνητικό. Αυτό ακριβώς κάναμε συμβόλαιο εκ νέου γτ άλλαξε το όνομα όποτε νομίζω καλυπτει η 3 ετια! Αν υπογράψω τώρα απλά μια εξάμηνη παραταδη ίσως δεν καλυπτομαι! Απλά αυτή λέει πως το κάνει για να μη πληρωνει προστιμο κ δεν ξέρω αν ισχυει οτι υπαρχει πρόστιμο σε τέτοια περιπτωση από τη στιγμή που δηλώνουμε κ οι 2 τα ενοίκια! 5 λεπτά πριν, 3DJIN είπε οχι,επισης ειναι ιδιωτικο συμφωνητικο Είναι συμβόλαιο στο ταξις νετ που το έχουμε αποδεχρει κ οι 2 δεν είναι ιδιωτικό συμφωνητικό απλά ήταν για 9 μήνες κ έληξε το Μάιο. Σε οποιαδήποτε πμως περιπτωση το κατώτατο για συμβόλαιο είναι 3 ετια από οσο ξέρω!
efib Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Ακουγεται πραγματικα πονοκεφαλος αυτη η ιδιοκτητρια. Καλο θα ηταν να βρεις κατι αλλο, σιγουρα θα σε ενοχλησει και στο μελλον. 1
Letti Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, efib είπε Ακουγεται πραγματικα πονοκεφαλος αυτη η ιδιοκτητρια. Καλο θα ηταν να βρεις κατι αλλο, σιγουρα θα σε ενοχλησει και στο μελλον. Μα αυτό θέλω να βρω κάτι άλλο , αλλά αν δεν τα καταφέρω στο εξάμηνο λόγω του ότι είναι δυσκολη πλεον η ενοικίαση ακινήτων προτιμω να είμαι καλημμενη γι αυτό ρωτάω! Νομίζω πως ακόμα για ιδιοκατοίκηση είναι είναι δυσκολη η εξωση! Προτιμώ δλδ να κρατήσω το παλιο μου συμβόλαιο που είναι καθαρά συμβόλαιο κ οχι ανανέωση!
efib Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Απο οσο ξερω ισχυει η 3ετια και σε καλυπτει, απλως θα εχεις θεμα 100% και θα σου σπασει τα νευρα . Σιγουρα θα βρεις κατι μεσα στο 6μηνο.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 50 λεπτά πριν, Letti είπε Καλησπερα σε όλους, αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα! Εχω ένα συμβόλαιο σπιτιου στο όνομα μου που έληξε (χωρίς να έχει λήξει 3 ετια) ήταν για ένα χρόνο 15/5/202! Τώρα η ιδιοκτήτρια θέλει να κάνουμε ανανέωση για 6 μήνες κ μόνο γτ λέει αν βρει αγοραστή θα το πουλησει! Εχω την εντυπωση πως δεν με συμφέρει να υπογράψω κάτι νέο από στη στιγμή που με καλυπτει η 3 ετια αλλά αυτή λέει πως αν δεν δηλωθεί καινουριο συμβόλαιο στο ταξις τα πληρωσρι πρόστιμο κάτι που αμφισβητώ γτ μου έχει ξανατυζει να δια μενω χωρίς ανανέωση αλλά αφου τα δηλώσαμε κ οι 2 δεν υπήρχε θέμα! Γνωρίζετε κάτι? Βασικά, ΔΕΝ αλλάζει κάτι αν υπογράψεις η όχι. Ούτε, το δικαίωμα σου στην 3ετια ούτε κάτι άλλο. 53 λεπτά πριν, Letti είπε Καλησπερα σε όλους, αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα! Εχω ένα συμβόλαιο σπιτιου στο όνομα μου που έληξε (χωρίς να έχει λήξει 3 ετια) ήταν για ένα χρόνο 15/5/202! Τώρα η ιδιοκτήτρια θέλει να κάνουμε ανανέωση για 6 μήνες κ μόνο γτ λέει αν βρει αγοραστή θα το πουλησει! Εχω την εντυπωση πως δεν με συμφέρει να υπογράψω κάτι νέο από στη στιγμή που με καλυπτει η 3 ετια αλλά αυτή λέει πως αν δεν δηλωθεί καινουριο συμβόλαιο στο ταξις τα πληρωσρι πρόστιμο κάτι που αμφισβητώ γτ μου έχει ξανατυζει να δια μενω χωρίς ανανέωση αλλά αφου τα δηλώσαμε κ οι 2 δεν υπήρχε θέμα! Γνωρίζετε κάτι? Θέλει να κάνει συμβόλαιο από 16 Μαίου 2021 μέχρι πότε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις