Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!

Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με σιδηροκατασκευές να μου φτιάξει κάτι τέτοιο;

steel-hinge-clamp.jpg.cce771001db2fa7132426d1c2bc60657.jpg

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Χρειάζεσαι καλό μάστορα μηχανουργο για να φτιάξει κάτι τέτοιο. Επίσης, έχεις στην κατοχή σου σχέδια με διαστάσεις, συναρμογές ώστε να είναι λειτουργική η κατασκευή ή σε ενδιαφερει μόνο να φαίνεται για μόστρα χωρίς να την χρησιμοποιήσεις κάπου; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Χρειάζεσαι καλό μάστορα μηχανουργο για να φτιάξει κάτι τέτοιο. Επίσης, έχεις στην κατοχή σου σχέδια με διαστάσεις, συναρμογές ώστε να είναι λειτουργική η κατασκευή ή σε ενδιαφερει μόνο να φαίνεται για μόστρα χωρίς να την χρησιμοποιήσεις κάπου; 

Το θέλω για να το χρησιμοποιήσω εννοείται. Σχέδια δεν έχω. Αλλά τόση ώρα έψαξα και βρήκα πως το Praktiker πουλάει αντίστοιχο σφιγκτήρα και δεν νομίζω πως θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να ανοίξω μια τρύπα και να τον βιδώσω σε έναν μεντεσέ. Δεν θα είναι ακριβώς ίδιο, αλλά νομίζω πως θα κάνει τη δουλειά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rafinos είπε

Το θέλω για να το χρησιμοποιήσω εννοείται. Σχέδια δεν έχω. Αλλά τόση ώρα έψαξα και βρήκα πως το Praktiker πουλάει αντίστοιχο σφιγκτήρα και δεν νομίζω πως θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να ανοίξω μια τρύπα και να τον βιδώσω σε έναν μεντεσέ. Δεν θα είναι ακριβώς ίδιο, αλλά νομίζω πως θα κάνει τη δουλειά. 

Για έναν σιδερά ή τορναδόρο όχι, για σένα θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, rafinos είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με σιδηροκατασκευές να μου φτιάξει κάτι τέτοιο;

steel-hinge-clamp.jpg.cce771001db2fa7132426d1c2bc60657.jpg

Τι δουλειά θα κάνει αυτό; ένας απλός μεντεσες δεν κάνει; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Τι δουλειά θα κάνει αυτό; ένας απλός μεντεσες δεν κάνει; 

Το καλύτερο θα ήταν να βρω κάτι τέτοιο: 

Οπότε ψάχνω εναλλακτικές. Ξέρω ότι μπορώ να πάρω από το εξωτερικό, αλλά η τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά δεν συμφέρει καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...