Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Πολύζος είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά η αλλαγή να γίνει τώρα που είναι μηνιαια και λήγει 12/08 ή αφού περάσω τους κωδικούς και επεκταθεί στα 2 χρόνια κάνω τότε την αλλαγη;

Αφού περάσεις τους κωδικούς 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλειο! Πήρα κι εγώ 3 χρόνια Office, χαχα. Επιβεβαιώνω ότι δέχεται τη μία συνδρομή μετά την άλλη, επεκτείνοντας +1 έτος για κάθε "κλειδί". :) 

Δημοσ.

Αγαπητέ TS και φίλοι που δώσατε τις πολύτιμες πληροφορίες τόσο για το promo όσο και για το family δεν έχω λόγια αρκετά για να σας ευχαριστήσω! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Επαναφέρω το θέμα μιας και παίζει στο Γερμανό στα 29,91€. Έκανα μια παραγγελία 3 κωδικούς (τόσους άφηνε να βάλω στο καλάθι), είπα να το γράψω μήπως το ψάχνει κάποιος αυτόν τον καιρό.

Να ρωτήσω 2 πράγματα για αυτούς που το πήραν με την προηγούμενη προσφορά.

1) Για την προσφορά με τους 3 μήνες δώρο. Όσοι την κάνατε σας τους έδωσαν τους έξτρα μήνες ; Βλέπω στους όρους της προσφοράς ότι στην απόδειξη, θα πρέπει μαζί με το 365 να φαίνεται και μια συσκευή. Εγώ πήρα 3 κωδικούς χωρίς κάτι άλλο στην απόδειξη και δεν θα με χάλαγε να πάρω +9 μήνες, αλλά μάλλον θα ρίξουν άκυρο. Επίσης, θα κάνω το claim για τους 3 μήνες, θα πρέπει να περιμένω την απάντησή τους και μετά να ενεργοποιήσω τους κωδικούς ή δεν έχει σημασία.

2) Για την διαδικασία για το Family που θα την κάνω, θα με χρεώσει 10€ όταν κάνω την μηνιαία αναβάθμιση και το επόμενο 10€ θα με χρεώσει μετά από 3 χρόνια ;

Edit. Ξέχασα να βάλω το λινκ για το προϊόν : https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computer-software/programs-applications/microsoft-365-gia-prosopiki-xrisi-1-etos-ellinika/agglika/?productId=20384503

Επεξ/σία από volleyball
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, volleyball είπε

Καλημέρα. Επαναφέρω το θέμα μιας και παίζει στο Γερμανό στα 29,91€. Έκανα μια παραγγελία 3 κωδικούς (τόσους άφηνε να βάλω στο καλάθι), είπα να το γράψω μήπως το ψάχνει κάποιος αυτόν τον καιρό.

Να ρωτήσω 2 πράγματα για αυτούς που το πήραν με την προηγούμενη προσφορά.

1) Για την προσφορά με τους 3 μήνες δώρο. Όσοι την κάνατε σας τους έδωσαν τους έξτρα μήνες ; Βλέπω στους όρους της προσφοράς ότι στην απόδειξη, θα πρέπει μαζί με το 365 να φαίνεται και μια συσκευή. Εγώ πήρα 3 κωδικούς χωρίς κάτι άλλο στην απόδειξη και δεν θα με χάλαγε να πάρω +9 μήνες, αλλά μάλλον θα ρίξουν άκυρο. Επίσης, θα κάνω το claim για τους 3 μήνες, θα πρέπει να περιμένω την απάντησή τους και μετά να ενεργοποιήσω τους κωδικούς ή δεν έχει σημασία.

2) Για την διαδικασία για το Family που θα την κάνω, θα με χρεώσει 10€ όταν κάνω την μηνιαία αναβάθμιση και το επόμενο 10€ θα με χρεώσει μετά από 3 χρόνια ;

Edit. Ξέχασα να βάλω το λινκ για το προϊόν : https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computer-software/programs-applications/microsoft-365-gia-prosopiki-xrisi-1-etos-ellinika/agglika/?productId=20384503

1. Αρκεί να φαίνονται στην απόδειξη άλλες συνδρομές microsoft. Θα κάνεις 3 φορές τη διαδικασία (μια για κάθε serial number) και θα έχεις +9 μήνες. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τώρα κανονικά και όταν επιβεβαιώσουν το bonus να το προσθέσεις.

2. Πρώτα θα ενεργοποιήσεις τις συνδρομές, θα προσθέσεις τους 9 μήνες και μετά θα μετατρέψεις σε family. Θα πληρώσεις 10 ευρώ τώρα και η επόμενη χρέωση θα είναι μετά από 45 μήνες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, evakousk είπε

Πρώτα θα ενεργοποιήσεις τις συνδρομές, θα προσθέσεις τους 9 μήνες και μετά θα μετατρέψεις σε family. Θα πληρώσεις 10 ευρώ τώρα και η επόμενη χρέωση θα είναι μετά από 45 μήνες.

Αν στο διαστημα αυτο προσθεσεις και αλλον χρονο 365 personal τι γινεται;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, evakousk είπε

1. Αρκεί να φαίνονται στην απόδειξη άλλες συνδρομές microsoft. Θα κάνεις 3 φορές τη διαδικασία (μια για κάθε serial number) και θα έχεις +9 μήνες. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τώρα κανονικά και όταν επιβεβαιώσουν το bonus να το προσθέσεις.

2. Πρώτα θα ενεργοποιήσεις τις συνδρομές, θα προσθέσεις τους 9 μήνες και μετά θα μετατρέψεις σε family. Θα πληρώσεις 10 ευρώ τώρα και η επόμενη χρέωση θα είναι μετά από 45 μήνες.

Κοιτάω λίγο τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν για να κάνω το claim για τους 3 μήνες και στο " Qualifying Device / Attach Product Purchased ", μου βγάζει κάποιες επιλογές. Εσύ ποια έβαλες εκεί, το Subscription Software (min subscritpion term of 1 year) (Any) ή το Microsoft Product (Any) ; Μάλλον το πρώτο ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, fou είπε

Αν στο διαστημα αυτο προσθεσεις και αλλον χρονο 365 personal τι γινεται;

Γιατί να προσθέσεις personal και να υποβαθμίσεις τη family συνδρομή σε personal; 

Περίμενε να τελειώσει η family και μετά δες πώς θες να αναβαθμίσεις.

Εγώ έχω ακόμα 4+ χρόνια στη family. Όταν τελειώσει, θα προσθέσω ξανά μαζεμένες 4-5 personal συνδρομές (θα φροντίσω να τις αγοράσω πάλι όταν βγουν σε προσφορά) και μετά θα αναβαθμίσω  σε family.

3 ώρες πριν, volleyball είπε

Εσύ ποια έβαλες εκεί, το Subscription Software (min subscritpion term of 1 year) (Any) ή το Microsoft Product (Any) ;

Το subscription.

Επεξ/σία από evakousk
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλά κάνετε και μαζεύετε χρόνια από συνδρομές αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ σε 2 χρόνια πχ να μην αξίζει το προϊόν αυτό, να αλλάξουν οι όροι χρησης, να έχει βγει κάποιο άλλο και τα χρήματα που έχετε δώσει να πάνε στο βρόντο;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, james01gr είπε

Καλά κάνετε και μαζεύετε χρόνια από συνδρομές αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ σε 2 χρόνια πχ να μην αξίζει το προϊόν αυτό, να αλλάξουν οι όροι χρησης, να έχει βγει κάποιο άλλο και τα χρήματα που έχετε δώσει να πάνε στο βρόντο;

Σωστή σκέψη γενικά, αλλά εν προκειμένω μιλάμε για την MS. Πόσο να αλλάξουν τα πράγματα;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

legitότατα!

Για να μην υπάρξει παρανόηση, για προσωπική χρήση στο σπίτι μια χαρά είναι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενεργοποίησης (έχω αγοράσει και εγώ windows & office από αυτές τις σελίδες), αλλά για επαγγελματική χρήση (γραφείο, ατομική επιχείρηση...) ΔΕΝ είναι νόμιμα αφού δεν υπάρχει τιμολόγιο αγοράς.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, james01gr είπε

Εγώ αγόρασα με 80€ 4 χρόνια συνδρομής σε προηγούμενη προσφορά. Πήρα άλλον 1 χρόνο δώρο. Έδωσα και άλλα 10€ για την αναβάθμιση σε family.

Δηλαδή με 90€ 6 άτομα μπορούν να εγκαταστήσουν το office σε 5 υπολογιστές + 5 tablet + 5 κινητα ο καθένας, με 1tb onedrive ο καθένας, για 5 χρόνια.

Πόσο μπορεί να αλλάξουν οι όροι χρήσης για να μην αξίζει;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...