Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 52 λεπτά πριν, Πολύζος είπε Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά η αλλαγή να γίνει τώρα που είναι μηνιαια και λήγει 12/08 ή αφού περάσω τους κωδικούς και επεκταθεί στα 2 χρόνια κάνω τότε την αλλαγη; Αφού περάσεις τους κωδικούς
Haldol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Τέλειο! Πήρα κι εγώ 3 χρόνια Office, χαχα. Επιβεβαιώνω ότι δέχεται τη μία συνδρομή μετά την άλλη, επεκτείνοντας +1 έτος για κάθε "κλειδί".
Dr.Spy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Αγαπητέ TS και φίλοι που δώσατε τις πολύτιμες πληροφορίες τόσο για το promo όσο και για το family δεν έχω λόγια αρκετά για να σας ευχαριστήσω! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! 1
volleyball Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Επαναφέρω το θέμα μιας και παίζει στο Γερμανό στα 29,91€. Έκανα μια παραγγελία 3 κωδικούς (τόσους άφηνε να βάλω στο καλάθι), είπα να το γράψω μήπως το ψάχνει κάποιος αυτόν τον καιρό. Να ρωτήσω 2 πράγματα για αυτούς που το πήραν με την προηγούμενη προσφορά. 1) Για την προσφορά με τους 3 μήνες δώρο. Όσοι την κάνατε σας τους έδωσαν τους έξτρα μήνες ; Βλέπω στους όρους της προσφοράς ότι στην απόδειξη, θα πρέπει μαζί με το 365 να φαίνεται και μια συσκευή. Εγώ πήρα 3 κωδικούς χωρίς κάτι άλλο στην απόδειξη και δεν θα με χάλαγε να πάρω +9 μήνες, αλλά μάλλον θα ρίξουν άκυρο. Επίσης, θα κάνω το claim για τους 3 μήνες, θα πρέπει να περιμένω την απάντησή τους και μετά να ενεργοποιήσω τους κωδικούς ή δεν έχει σημασία. 2) Για την διαδικασία για το Family που θα την κάνω, θα με χρεώσει 10€ όταν κάνω την μηνιαία αναβάθμιση και το επόμενο 10€ θα με χρεώσει μετά από 3 χρόνια ; Edit. Ξέχασα να βάλω το λινκ για το προϊόν : https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computer-software/programs-applications/microsoft-365-gia-prosopiki-xrisi-1-etos-ellinika/agglika/?productId=20384503 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από volleyball 2 1
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Άλλο κατάστημα, άλλη τιμή. Έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα. 1
evakousk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, volleyball είπε Καλημέρα. Επαναφέρω το θέμα μιας και παίζει στο Γερμανό στα 29,91€. Έκανα μια παραγγελία 3 κωδικούς (τόσους άφηνε να βάλω στο καλάθι), είπα να το γράψω μήπως το ψάχνει κάποιος αυτόν τον καιρό. Να ρωτήσω 2 πράγματα για αυτούς που το πήραν με την προηγούμενη προσφορά. 1) Για την προσφορά με τους 3 μήνες δώρο. Όσοι την κάνατε σας τους έδωσαν τους έξτρα μήνες ; Βλέπω στους όρους της προσφοράς ότι στην απόδειξη, θα πρέπει μαζί με το 365 να φαίνεται και μια συσκευή. Εγώ πήρα 3 κωδικούς χωρίς κάτι άλλο στην απόδειξη και δεν θα με χάλαγε να πάρω +9 μήνες, αλλά μάλλον θα ρίξουν άκυρο. Επίσης, θα κάνω το claim για τους 3 μήνες, θα πρέπει να περιμένω την απάντησή τους και μετά να ενεργοποιήσω τους κωδικούς ή δεν έχει σημασία. 2) Για την διαδικασία για το Family που θα την κάνω, θα με χρεώσει 10€ όταν κάνω την μηνιαία αναβάθμιση και το επόμενο 10€ θα με χρεώσει μετά από 3 χρόνια ; Edit. Ξέχασα να βάλω το λινκ για το προϊόν : https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computer-software/programs-applications/microsoft-365-gia-prosopiki-xrisi-1-etos-ellinika/agglika/?productId=20384503 1. Αρκεί να φαίνονται στην απόδειξη άλλες συνδρομές microsoft. Θα κάνεις 3 φορές τη διαδικασία (μια για κάθε serial number) και θα έχεις +9 μήνες. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τώρα κανονικά και όταν επιβεβαιώσουν το bonus να το προσθέσεις. 2. Πρώτα θα ενεργοποιήσεις τις συνδρομές, θα προσθέσεις τους 9 μήνες και μετά θα μετατρέψεις σε family. Θα πληρώσεις 10 ευρώ τώρα και η επόμενη χρέωση θα είναι μετά από 45 μήνες. 1 1
fou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, evakousk είπε Πρώτα θα ενεργοποιήσεις τις συνδρομές, θα προσθέσεις τους 9 μήνες και μετά θα μετατρέψεις σε family. Θα πληρώσεις 10 ευρώ τώρα και η επόμενη χρέωση θα είναι μετά από 45 μήνες. Αν στο διαστημα αυτο προσθεσεις και αλλον χρονο 365 personal τι γινεται;
volleyball Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, evakousk είπε 1. Αρκεί να φαίνονται στην απόδειξη άλλες συνδρομές microsoft. Θα κάνεις 3 φορές τη διαδικασία (μια για κάθε serial number) και θα έχεις +9 μήνες. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τώρα κανονικά και όταν επιβεβαιώσουν το bonus να το προσθέσεις. 2. Πρώτα θα ενεργοποιήσεις τις συνδρομές, θα προσθέσεις τους 9 μήνες και μετά θα μετατρέψεις σε family. Θα πληρώσεις 10 ευρώ τώρα και η επόμενη χρέωση θα είναι μετά από 45 μήνες. Κοιτάω λίγο τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν για να κάνω το claim για τους 3 μήνες και στο " Qualifying Device / Attach Product Purchased ", μου βγάζει κάποιες επιλογές. Εσύ ποια έβαλες εκεί, το Subscription Software (min subscritpion term of 1 year) (Any) ή το Microsoft Product (Any) ; Μάλλον το πρώτο ;
evakousk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, fou είπε Αν στο διαστημα αυτο προσθεσεις και αλλον χρονο 365 personal τι γινεται; Γιατί να προσθέσεις personal και να υποβαθμίσεις τη family συνδρομή σε personal; Περίμενε να τελειώσει η family και μετά δες πώς θες να αναβαθμίσεις. Εγώ έχω ακόμα 4+ χρόνια στη family. Όταν τελειώσει, θα προσθέσω ξανά μαζεμένες 4-5 personal συνδρομές (θα φροντίσω να τις αγοράσω πάλι όταν βγουν σε προσφορά) και μετά θα αναβαθμίσω σε family. 3 ώρες πριν, volleyball είπε Εσύ ποια έβαλες εκεί, το Subscription Software (min subscritpion term of 1 year) (Any) ή το Microsoft Product (Any) ; Το subscription. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από evakousk 1
james01gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλά κάνετε και μαζεύετε χρόνια από συνδρομές αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ σε 2 χρόνια πχ να μην αξίζει το προϊόν αυτό, να αλλάξουν οι όροι χρησης, να έχει βγει κάποιο άλλο και τα χρήματα που έχετε δώσει να πάνε στο βρόντο; 1
CaptainGR10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, james01gr είπε Καλά κάνετε και μαζεύετε χρόνια από συνδρομές αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ σε 2 χρόνια πχ να μην αξίζει το προϊόν αυτό, να αλλάξουν οι όροι χρησης, να έχει βγει κάποιο άλλο και τα χρήματα που έχετε δώσει να πάνε στο βρόντο; Σωστή σκέψη γενικά, αλλά εν προκειμένω μιλάμε για την MS. Πόσο να αλλάξουν τα πράγματα;
FatMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, zacharis1955 είπε legitότατα! Για να μην υπάρξει παρανόηση, για προσωπική χρήση στο σπίτι μια χαρά είναι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενεργοποίησης (έχω αγοράσει και εγώ windows & office από αυτές τις σελίδες), αλλά για επαγγελματική χρήση (γραφείο, ατομική επιχείρηση...) ΔΕΝ είναι νόμιμα αφού δεν υπάρχει τιμολόγιο αγοράς.
evakousk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, james01gr είπε Καλά κάνετε και μαζεύετε χρόνια από συνδρομές αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ σε 2 χρόνια πχ να μην αξίζει το προϊόν αυτό, να αλλάξουν οι όροι χρησης, να έχει βγει κάποιο άλλο και τα χρήματα που έχετε δώσει να πάνε στο βρόντο; Εγώ αγόρασα με 80€ 4 χρόνια συνδρομής σε προηγούμενη προσφορά. Πήρα άλλον 1 χρόνο δώρο. Έδωσα και άλλα 10€ για την αναβάθμιση σε family. Δηλαδή με 90€ 6 άτομα μπορούν να εγκαταστήσουν το office σε 5 υπολογιστές + 5 tablet + 5 κινητα ο καθένας, με 1tb onedrive ο καθένας, για 5 χρόνια. Πόσο μπορεί να αλλάξουν οι όροι χρήσης για να μην αξίζει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις