stelrp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω έχει αυτό το οffice σε σχέση με το ταχύτατο 2003 που έχω στο γραφείο. Το 365 για κάποιο λόγο σέρνεται. Αν ανοίξεις αρχείο word 200+ σελίδες με εικόνες και γραφήματα χάνει τη μπάλα έχει λαστιχένια αίσθηση. Το μεταπτυχιακό μου που το έγραψα στο 2003 με chapters , εικόνες λεζάντες και ένα διάσημο γραφήματα OLE παίζει καλυτερα στο παλιό office 2003, . Μόνο το 2007 είναι πιο γρήγορο, μετά χάλασε η δουλειά. Το γέμισαν κατασκοπευτικό λογισμικό, το zonealarm χτυπάει συνέχεια.
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Φταίει που και ο υπολογιστής σου είναι από το 2003. Πέρα από την πλάκα, αν δεν καταλαβαίνεις τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου, τότε δεν σου κάνει. Δεν καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.
stelrp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Φταίει που και ο υπολογιστής σου είναι από το 2003. Πέρα από την πλάκα, αν δεν καταλαβαίνεις τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου, τότε δεν σου κάνει. Δεν καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Hp7omen 2018 i7 8750 12gb ram. Τρέχει νεράκι το office 2003, με το compatibility update για να ανοίγει τα docx xlsx. Προφανώς και δεν τις καλύπτει το καινούριο! Το παλιό πάει σφαίρα. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα? Ότι το καινούριο τρώει μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά που ανοιγει για να κάνει login , στο account? Όταν δεν βρίσκει δίκτυο, γιατί είμαι εκτός γραφείου και σπιτιού , κάνει πιο πολύ. Αργεί να φορτώσει μεγάλα αρχεία. Όταν γράφεις γρήγορα καθυστερεί να εμφανίσει τους χαρακτήρες σαν να έχεις 80286. Γενικά λαστιχένια αίσθηση. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από stelrp 2
panos- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μόνο αυτό με τη φόρτωση έχω. Κατά τ’άλλα όλα μια χαρά, έλεγξε τους drivers της κάρτας γραφικών σου για το θέμα με την πληκτρολόγηση.
eko13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Φταίει που και ο υπολογιστής σου είναι από το 2003. Πέρα από την πλάκα, αν δεν καταλαβαίνεις τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου, τότε δεν σου κάνει. Δεν καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Αυτό ρωτάω και εγώ, πιο πάνω τι εξωπραγματικό έχει το 365 ώστε να δικαιολογεί την μηνιαία συνδρομή? Λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο άβολο είναι παρά ευελικτο.
panos- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Γενικά, διαφορές θα παρατηρήσετε σε συγκεκριμένες λειτουργίες αν έχετε Office πριν από το 2013. Ολα τα Features του 2019, περιλαμβάνονται στο 365. Εδώ υπάρχει μια λίστα με το τι νέο προσθέτουν κάθε μήνα στο 365 (αν προσθέτουν). Δυστυχώς δεν υπάρχει ολοκληρωμένη λίστα γιατί από το Office 2019 πέρασαν 3 χρόνια και μερικά από τα features του 2019 υπήρχαν ήδη στο 365. Κυρίως το 365 δίνει βάση στα features συνεργατικότητας και στις αμεσότερες διορθώσεις σφαλμάτων. Επίσης βολεύει αυτούς που μετακινούνται από συσκευή σε συσκευή (λόγω του χώρου) ή αλλάζουν συχνά συσκευές (5 συσκευές ανά λογαριασμό ενώ το 2019 πχ το πληρώνεις για κάθε συσκευή ξεχωριστά). Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από panos- 1
default Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Αν και εχουμε βγει πολυ off-topic η προσωπικη μου εμπειρια απο την εκδοση 2003 που χρησιμοποιουσαμε μεχρι προσφατα στην υπηρεσια μου (λογω παλιων μηχανηματων και ελλειψεως νεων αδειων) και του 2019 που βαλαμε τωρα με τις αναγαθμισεις σε λογισμικο ειναι οτι πολλα απο τα νεα πραγματα που εχουν οι καινουριες εκδοσεις οι περισσοτεροι χρηστες δεν τα αξιοποιουν για τις καθημερινες δουλειες τους. Πιστευω ομως οτι φοιτητες αλλα και ανθρωποι που δουλευουν με εξειδικευμενα projects οπως λογιστικα, βασεις δεδομενων κτλ τις καινουριες εκδοσεις θα τις εκτιμησουν περισσοτερο. Τελος, το 365 μου μοιαζει με το αντιστοιχο πακετο των google docs το οποιο απο οσα εχω καταλαβει μεχρι τωρα ειναι πολυ χρησιμα για ομαδικα projects.
ribo7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/7/2021 στις 7:52 ΠΜ, noble είπε Καλημέρα αγαπητοί. Να πω για το φίλο Bourdoula ότι δεν το έκανα γιατί δεν το χρειάζομαι, απλά το δοκίμασα και παραθέτω και για το φίλο stcp τα βήματα και τί βγάζει. Χρειάζεται πιστωτική ή χρεωστική ή Paypal προφανώς. Ουσιαστικά στη διαχείριση της συνδρομής διαλέγεις το Upgrade or Cancel, μετά Upgrade to Microsoft 365 Family και στην επόμενη οθόνη διαλέγεις τη μηνιαία χρέωση των 10 ευρώ. Χρεώνει άμεσα αυτά τα 10€ και το επόμενο δεκάρικό ξεκινάει μετά τη λήξη όλης της συνδρομής. Πρακτικά δηλαδή πληρώνει κάποιος ένα μήνα Family για να μετατραπεί όλη η ενεργή συνδρομή Personal σε Family. To 1o δεκάρικο δεν φαίνεται να το γλυτώνει κάποιος η χρέωση λέει είναι άμεση. Η αδερφή μου αγόρασε ένα laptop και είχε 1 μήνα trial MS 365 Family (έδωσε αριθμό κάρτας και θα τη χρεώνει μηνιαία μετά το μήνα). Τι χρειάζεται να κάνει για να περάσει το πακέτο της προσφορά και να συνεχίσει να έχει Family? Να ακυρώσει την τρεχουσα συνδρομή (ο δοκιμαστικός μήνας τρέχει ακόμα) και να κάνει τα βήματα που περιγράφεις? Να περάσει το πακέτο της προσφοράς όπως είναι? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από ribo7
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Τα συγκεκριμένα δεν μπορεί να τα περάσει σε family πακέτο. Οπότε θα πρέπει να το γυρίσει σε personal πρώτα και μετά σε family. Δεν έχω δοκιμάσει όμως να δω αν είναι δυνατή μια τέτοια κίνηση.
noble Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, ribo7 είπε Η αδερφή μου αγόρασε ένα laptop και είχε 1 μήνα trial MS 365 Family (έδωσε αριθμό κάρτας και θα τη χρεώνει μηνιαία μετά το μήνα). Τι χρειάζεται να κάνει για να περάσει το πακέτο της προσφορά και να συνεχίσει να έχει Family? Να ακυρώσει την τρεχουσα συνδρομή (ο δοκιμαστικός μήνας τρέχει ακόμα) και να κάνει τα βήματα που περιγράφεις? Να περάσει το πακέτο της προσφοράς όπως είναι? Δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω να απαντήσω, θέλει δοκιμή για το συγκεκριμένο λογαριασμό (να γίνει αλλαγή σε personal, προσθήκη του κλειδιού από 1 έτος και μετατροπή πάλι σε Family) ή αν υπάρχει 2ο email να κάνει τη δουλειά από εκεί αν δεν την πειράζει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...Από Personal ξεκινάει το όλο πράγμα καθώς αυτό είναι σε προσφορά...
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μιας και μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία να αναφέρω ότι αν έχετε "φάει" τον έναν μήνα trial που σας δίνει (σε κάθε νέο account δίνει), αν γυρίσεις από personal σε family σε χρεώνει απευθείας 10 ευρώ και η επόμενη χρέωση γίνεται στο τέλος της συνδρομής.
Πολύζος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, έχω ήδη συνδρομή Personal που την ανανεώνω κάθε μήνα και λήγει 12/08. Τώρα πήρα για 2 χρόνια. Την αλλαγή σε family πότε την κάνω; πριν ή μετά ;
panos- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όποτε θέλεις. Εννοειται ότι αν την κανεις τώρα που είναι αρχή, σε συμφέρει περισσότερο γιατί θα έχεις 24 μήνες family. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από panos-
Πολύζος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, panos- είπε Όποτε θέλεις. Εννοειται ότι αν την κανεις τώρα που είναι αρχή, σε συμφέρει περισσότερο γιατί θα έχεις 24 μήνες family. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά η αλλαγή να γίνει τώρα που είναι μηνιαια και λήγει 12/08 ή αφού περάσω τους κωδικούς και επεκταθεί στα 2 χρόνια κάνω τότε την αλλαγη;
panos- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Αφού περάσεις τους κωδικούς. Νομιζω ότι αν περάσεις τώρα τους κωδικούς, θα ξεκινήσουν να ισχύουν μετά τις 12/8, αφού ήδη πλήρωσες τον μήνα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις