Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Είχα επικοινωνήσει και με ένα από τα καταστήματα όπου μου είπαν ότι δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσω για να επεκτείνω την συνδρομή μου αλλά κάλεσα την Microsoft και μου επιβεβαίωσαν αυτό που μου είπατε και εσείς. Όλα καλά λοιπόν!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ερώτηση 

Εάν το πάρω και λήξει μετά τι γίνεται; Δεν με αφήνει να τα χρησιμοποιήσω; Ή μου βγάζει καμία ειδοποίηση και καλά ενεργοποίηστε; Ή κλειδώνουν κάποιες δυνατότητες;

Αν λήξει, ο αποθηκευτικός σου χώρος στο OneDrive περιορίζεται στα 5GB (όσα αρχεία είχες ήδη ανεβάσει παραμένουν αλλά δεν μπορείς να ανεβάσεις άλλα μέχρι να αδειάσεις τον διαθεσιμο χώρο σου) και οι εφαρμογές του Office κλειδώνουν (μπορείς μόνο να ανοίξεις έγγραφα, όχι να τα επεξεργαστείς).  

Επεξ/σία από panos-
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εχω μια απορια η οποια ειναι off-topic on-topic, γιατι να πληρωνεις 35 ευρω για ενα χρονο και να μην αγορασεις μια αδεια κανονικη για το office σε καποιες σελιδες τις πουλανε 18-22 ευρω και στην χειροτερη περιπτωση ειναι μεχρι να κανεις format το pc σου? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, default είπε

Εχω μια απορια η οποια ειναι off-topic on-topic, γιατι να πληρωνεις 35 ευρω για ενα χρονο και να μην αγορασεις μια αδεια κανονικη για το office σε καποιες σελιδες τις πουλανε 18-22 ευρω και στην χειροτερη περιπτωση ειναι μεχρι να κανεις format το pc σου? 

Καλησπέρα. Επιτρέψτε μου να απαντήσω εγώ. Καταρχήν να πω πως σίγουρα δεν είναι νόμιμο και συγκρίσιμο το να αγοράσει κανείς άδεια με τον τρόπο που λέτε, αν μη τι άλλο από περίεργα κανάλια και όπως λέτε αν κρατήσει και μετά από φορμάτ. Βέβαια για οικίες μικρή σημασία έχει μάλλον αυτό  Από εκεί και πέρα σε σχέση με την κανονική έκδοση που Home and Student 2019 ας πούμε που κάνει 100€-150€ κανονικά και για πάντα έχει τις εξής διαφορές σίγουρα και ας προσθέσει και άλλος ότι ξεχνώ: Microsoft Access, 1TB Cloud Storage, εγκατάσταση σε έως 5 συσκευές του ίδιου χρήστη και επίσης ότι τελευταίο υπάρχει σε δυνατότητες για όλες τις επιμέρους εφαρμογές, δυνατότητα online διαμοιρασμού, επεξεργασίας αρχείων στις εφαρμογές αυτές καθ' αυτές κλπ κλπ. Αυτά εν τάχει. Ίσως το δυνατότερο από όλα αυτά για το μέσο χρήστη να είναι το cloud storage και η δυνατότητα εγκατάστασης σε πολλές συσκευές. Ειδικά για οικογένειες με μεγάλα παιδιά κλπ είναι πολύ καλό value for money αφού όλα αυτά τα έχουν έως 6 μέλη μιας οικογένειας με 100€ το χρόνο και από ότι καταλαβαίνω από αυτό το thread μέχρι και σχεδόν 40€ αν πχ κάνουμε πενταετή συνδρομή personal και τη μετατρέψουμε σε family. Με την οποία επιφύλαξη πάντα. Σόρρυ, γράφω από κινητό. Χάρης

Επεξ/σία από noble
  • Like 4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, default είπε

Νομιμο office σε πολλές συσκευές και 1ΤB για backup ολες τις φωτογραφιες/βιντεο του κινητου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καταλαβαινω το ζητημα του online χωρου και αυτος που δινουν ειναι οντως σημαντικος. Ομως ετσι δε δεσμευεσαι στην microsoft οτι παντα θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το πακετο αυτο γιατι διαφορετικα θα χασεις τη προσβαση σου σε αυτον? Θα πρεπει καθε χρονο να βρισκεις καποια προσφορα για να συνεχισεις τη συνδρομη διαφορετικα οι κανονικες τιμες που πουλανε το πακετο ειναι σχετικα ακριβες. Οσο για το office τα πακετα που πουλανε διαφορες σελιδες φαινονται να ειναι νομιμα απλα μαλλον ειναι ΟΕΜ και αν κανεις format πρεπει να ξαναγορασεις μαλλον αδεια πραγμα οχι και τοσο κακο γιατι οι τιμες που παιζουν ξεκινανε απο 18-22 ευρω απο οσο εχω ψαξει (μιλαω για το κανονικο office και οχι για τη pro εκδοση που εχει και access η οποια ειναι μη απαραιτητη για ολα τα σπιτια).

Επεξ/σία από default
Δημοσ.

Δεν χάνεις τα αρχεία σου, μπορείς να τα αφήσεις αν θες και για πάντα (δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια το «πάντα»), απλά όσο ο χώρος σου είναι παραπάνω από το δωρεάν (5GB) γεμισμένος, δεν θα μπορείς να ανεβάσεις άλλα αρχεία, μέχρις ότου η χρήση του χώρου σου ειναι μικρότερη από 5GB. 

Δημοσ.
Στις 6/7/2021 στις 8:49 ΜΜ, noble είπε

Επίσης από ότι φαίνεται στο δικό μου λογαριασμό, αν πάω να το γυρίσω σε Family με ένα μήνα συνδρομή των 10€ χρέωση άμεση, μου μετατρέπει όλη τη συνδρομή σε Family και δίνει και τον μήνα που πληρώνεις. Το επόμενο 10ευρω θα πληρωθεί μετά τη λήξη της συνδρομής σε 1.5 χρόνο στην δική μου περίπτωση. Και φυσικά μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τότε...

Μιλάμε για απίστευτη προσφορά. 35 ευρώ για να έχεις και Office, αλλά και 1 tb cloud χώρο δεν βρίσκεις πουθενά. 

Στάκαρα 3 χρόνια και θα το γυρίσω όπως και εσύ σε family. 

Δημοσ.

Καλημερα. Αυτο που λετε με το family πως γινεται? Εχω ενεργη personal συνδρομη. Το family απο οσο θυμαμαι εχει σχεδον διπλασια τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, stcp είπε

Καλημερα. Αυτο που λετε με το family πως γινεται? Εχω ενεργη personal συνδρομη. Το family απο οσο θυμαμαι εχει σχεδον διπλασια τιμη.

Θα μπεις στον λογαριασμό σου στο office365, θα πατήσεις πανω δεξιά το εικονίδιο και θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα αν θες να γυρίσεις την συνδρομή σε family. 

Αν σου απομένουν 3 χρόνια personal, θα σου την μετατρέψει όλη σε family και στο τέλος της (σε τρία χρόνια δηλαδή) θα σε χρεώσει 10 ευρώ. 

Που και αυτά μπορείς να τα γλυτώσεις αν ακυρώσεις την συνδρομή μια μέρα πριν την λήξη της. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα αγαπητοί. Να πω για το φίλο Bourdoula ότι δεν το έκανα γιατί δεν το χρειάζομαι, απλά το δοκίμασα και παραθέτω και για το φίλο stcp τα βήματα και τί βγάζει. Χρειάζεται πιστωτική ή χρεωστική ή Paypal προφανώς. Ουσιαστικά στη διαχείριση της συνδρομής διαλέγεις το Upgrade or Cancel, μετά Upgrade to Microsoft 365 Family και στην επόμενη οθόνη διαλέγεις τη μηνιαία χρέωση των 10 ευρώ. Χρεώνει άμεσα αυτά τα 10€ και το επόμενο δεκάρικό ξεκινάει μετά τη λήξη όλης της συνδρομής. Πρακτικά δηλαδή πληρώνει κάποιος ένα μήνα Family για να μετατραπεί όλη η ενεργή συνδρομή Personal σε Family. To 1o δεκάρικο δεν φαίνεται να το γλυτώνει κάποιος η χρέωση λέει είναι άμεση. 

1.JPG.d4aa1f8470c13cf1533c229b29f465b2.JPG

2.jpg.0ad95fa86c67ec7c2f44603fbb7dfb18.jpg

Επεξ/σία από noble
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί κάποιος να πληρώνει συνδρομή για office? Γιατί να μην έχει μια πληρωμένη του 16 ή του 19?

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, noble είπε

Καλημέρα αγαπητοί. Να πω για το φίλο Bourdoula ότι δεν το έκανα γιατί δεν το χρειάζομαι, απλά το δοκίμασα και παραθέτω και για το φίλο stcp τα βήματα και τί βγάζει. Χρειάζεται πιστωτική ή χρεωστική ή Paypal προφανώς. Ουσιαστικά στη διαχείριση της συνδρομής διαλέγεις το Upgrade or Cancel, μετά Upgrade to Microsoft 365 Family και στην επόμενη οθόνη διαλέγεις τη μηνιαία χρέωση των 10 ευρώ. Χρεώνει άμεσα αυτά τα 10€ και το επόμενο δεκάρικό ξεκινάει μετά τη λήξη όλης της συνδρομής. Πρακτικά δηλαδή πληρώνει κάποιος ένα μήνα Family για να μετατραπεί όλη η ενεργή συνδρομή Personal σε Family. To 1o δεκάρικο δεν φαίνεται να το γλυτώνει κάποιος η χρέωση λέει είναι άμεση. 

1.JPG.d4aa1f8470c13cf1533c229b29f465b2.JPG

2.jpg.0ad95fa86c67ec7c2f44603fbb7dfb18.jpg

Ευχαριστω πολυ! Ενεργοποιω πρωτα και τις 2 συνδρομες που αγορασα και μετα μετατροπη σε family (αν καταλαβα). Υπαρχει καποιος που το εκανε να επιβεβαιωσει οτι δε χρεωνει καθε μηνα μετα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν τη μετατροπή σε family, αξιοποιήστε την προσφορά για 3 μήνες επιπλέον με κάθε συνδρομή, αν αγοράσατε τουλάχιστον 2 συνδρομές.

https://m365promo.microsoft.com/

Αν αγοράσατε 4 συνδρομές (στην ίδια απόδειξη) θα κερδίσετε άλλον 1 χρόνο, σύνολο δηλαδή 5 χρόνια. 

Την αναβάθμιση σε family μπορείτε να την κάνετε μετά από 1 μήνα.

(Αυτό έκανα εγώ με την προηγούμενη προσφορά των 20€ από τον Κωτσόβολο)

Επεξ/σία από evakousk
  • Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...