Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Πρώτη φορά βάζω προσφορά, την κατανόησή σας αν έκανα κάτι λάθος. 

Το γνωστό λογισμικό με όλες τις εφαρμογές γραφείου (Word, Excel, Powerpoint, Access κλπ) με επιπλέον 1TB Cloud Αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive για ένα άτομο, ένα χρόνο, εγκατάσταση σε σταθερό υπολογιστή, κινητές συσκευές κλπ.

Μπορεί κάποιος να πάρει και παραπάνω από ένα χρόνο και να τα ενεργοποιήσει άμεσα.

https://www.kotsovolos.gr/computing/software/home-office-software/211597-microsoft-365-personal-1-person-1-year

Καλές αγορές.

Επεξ/σία από noble
  • Like 4
  • Thanks 5
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, noble είπε

Καλές αγορές.

Ωραία προσφορά, μπράβο!

Να σου πω: πως γίνεται η εξαργύρωση των πρόσθετων χρόνων; Έχεις κάνει τη διαδικασία;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, imvrios είπε

Ωραία προσφορά, μπράβο!

Να σου πω: πως γίνεται η εξαργύρωση των πρόσθετων χρόνων; Έχεις κάνει τη διαδικασία;

Δεν έχω βάλει 2 μαζί το ένα μετά το άλλο, αλλά έχω κάνει redeem πριν τη λέξη της συνδρομής μου από το Microsoft Account. Πχ. τώρα έληγε η συνδρομή μου 22/01/2022 πες, έκανα redeem και πήγε 1 χρόνο παρακάτω, άρα θεωρώ πως μπορείς να βάλεις μαζί και άλλο κωδικό.

Δημοσ.

Και από το Πλαίσιο. https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/software-antivirus/microsoft-365-personal-gr-1-adeia-1-etos_3467082

Μπορειτε να αγοράσετε πολλά και απλά να τα προσθέσετε στον λογαριασμό σας Microsoft, η διάρκεια θα προστεθεί στον λογαριασμό σας (πχ αν αγοράσετε 2, θα πάρετε 2 χρόνια). 

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης από ότι φαίνεται στο δικό μου λογαριασμό, αν πάω να το γυρίσω σε Family με ένα μήνα συνδρομή των 10€ χρέωση άμεση, μου μετατρέπει όλη τη συνδρομή σε Family και δίνει και τον μήνα που πληρώνεις. Το επόμενο 10ευρω θα πληρωθεί μετά τη λήξη της συνδρομής σε 1.5 χρόνο στην δική μου περίπτωση. Και φυσικά μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τότε...

• Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Αποκλειστικά ελληνικά ή θα μπορει κάποιος να βάλει Αγγλικά?

Ότι γλώσσα θέλει :)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή,  τα πρόσθετα έτη στην συνδρομή είναι καλή κίνηση, αλλά συνολικά το σύστημα δέχεται μέχρι 5 έτη συνδρομής..

Δημοσ.

Καλημέρα! Επειδή δεν έχω πιει καφέ ακόμη, εγώ που έχω ενεργή συνδρομή στο Personal, με υπόλοιπο περίπου 8 μήνες ακόμη, μπορώ να το αγοράσω και να προστεθεί ο επιπλέον χρόνος στην συνδρομή μου;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, koozoop είπε

Καλημέρα! Επειδή δεν έχω πιει καφέ ακόμη, εγώ που έχω ενεργή συνδρομή στο Personal, με υπόλοιπο περίπου 8 μήνες ακόμη, μπορώ να το αγοράσω και να προστεθεί ο επιπλέον χρόνος στην συνδρομή μου;

Ετσι λενε τα παιδια. Μπορεις να βαλεις και παραπανω απο ενα ετος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, koozoop είπε

μπορώ να το αγοράσω και να προστεθεί ο επιπλέον χρόνος στην συνδρομή μου;

Ναι.

3 ώρες πριν, rapidrag είπε

μπορώ να το 'χω ταυτόχρονα σε windows laptop και MacBook ?

Με τον ίδιο λογαριασμό μπορείς να συνδεθείς στις εφαρμογές του Office σε έως και 5 συσκευές, άρα ναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ερώτηση 

Εάν το πάρω και λήξει μετά τι γίνεται; Δεν με αφήνει να τα χρησιμοποιήσω; Ή μου βγάζει καμία ειδοποίηση και καλά ενεργοποίηστε; Ή κλειδώνουν κάποιες δυνατότητες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...