Προς το περιεχόμενο

Ο Richard Branson αναμένεται να ταξιδέψει στο διάστημα 9 ημέρες πριν από τον Jeff Bezos

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 minutes ago, scyther666 said:

Ναι, σίγουρα γίνονται με ευγενή ή νόμιμα μέσα οι περιουσίες αυτές.

Νόμιμα ναι, ηθικά ούτε για αστείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Και το νόμιμο σε εισαγωγικά μπαίνει όταν μιλάμε για αυτό το επίπεδο.
Η φοροδιαφυγή με παραθυράκια, τo outsourcing σε sweatshops σε χώρες όπου δεν υπάρχει έλεγχος, οι απαξιωτικές συνθήκες εργασίες, η χειραγώγηση της αγοράς, η καιροσκοπία, κλπκλπ, είναι νόμιμα..... υπό προυποθέσεις.... και είναι 101 πρακτικές για την δημιουργία τέτοιων περιουσιών.
Πιστεύω θα συμφωνείς.

Επεξ/σία από scyther666
  • Like 7

4 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Και μπράβο του

rip humanity

3 ώρες πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

https://news.sky.com/story/wealthiest-americans-including-elon-musk-and-jeff-bezos-paid-no-income-tax-12328061

• Like 1

3 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε

Δεν διαφέρουν σε τίποτα από εσένα ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την εφορία… όσο παράνομοι είναι αυτοί άλλο τόσο είσαι και εσύ…

• Confused 3
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Δεν διαφέρουν σε τίποτα από εσένα ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την εφορία… όσο παράνομοι είναι αυτοί άλλο τόσο είσαι και εσύ…

με γνωρίζεις από κάπου και εκφράζεις αυτή την άποψη; Και μάλιστα με αποκαλείς παράνομο;

Εάν δεν μπορώ να συντηρήσω corvette, παραμένω και στο corolla του 93. Το πάπλωμα να αρκεί για να καλύψει τα πόδια μου, όχι παραπάνω.

Στις υποχρεώσεις μου, παραμένω συνεπής. Γιαυτό κιόλας ανήκω στους μικρομεσαίους.

Φιλικά

• Like 8

1 λεπτό πριν, KostasPapaJohn είπε

με γνωρίζεις από κάπου και εκφράζεις αυτή την άποψη; Και μάλιστα με αποκαλείς παράνομο;

Εάν δεν μπορώ να συντηρήσω corvette, παραμένω και στο corolla του 93. Το πάπλωμα να αρκεί για να καλύψει τα πόδια μου, όχι παραπάνω.

Στις υποχρεώσεις μου, παραμένω συνεπής. Γιαυτό κιόλας ανήκω στους μικρομεσαίους.

Φιλικά

Εννοείτε φιλικά… ας πούμε, γνωρίζεις από κάπου τον Bezos για να έχεις προσωπική άποψη για το πρόσωπο του ή σου αρκούν τα πέντε δέκα πράγματα που έχεις διαβάσει για αυτόν???

Και επειδή μάλλον δεν κατάλαβες την ουσία, αυτά τα μηδενίστηκα που εκφράζεις είναι και η αιτία που οδηγούμαστε όλοι μας σε περίεργα μονοπάτια… μιλάς για φτώχεια υπονοώντας ότι ο bezos και το συνάφι του είναι υπεύθυνο για την οικονομική κατάσταση εκατομυρίων ανθρώπων ξεχνώντας ότι το ίδιο αυτό το συνάφι, δίνει σε αλλά τόσα εκατομμύρια δουλειά, φαγητό, περίθαλψη, ένα μέλλον… 

Αυτοί δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από ότι είναι προγραμματισμένος να κάνει ο κάθε άνθρωπος… απλά σε αυτούς φαίνονται γιατί στο τέλος της ημέρας το πορτοφόλι τους ξεχειλίζει…

• Sad 1

"... ενώ τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε..."

Δώστε τα δικά σας λεφτά ρε παιδιά, αν ενοχλείστε...  - γιατί αυτά για τα παιδάκια που πεινάνε στην Αφρική και για τις αρρώστειες που δεν έχουν βρει εμβόλια, τα λένε συνήθως άνθρωποι που δεν έκατσαν στ'αυγά τους στον Core2Duo που τους εξυπηρετούσε πλήρως, αλλά έδωσαν το 500ρικο για τους καινούργιους intel/amd... δεν πήγαν στο χωριό τους αλλά έδωσαν 3χίλιαρο για μια εβδομάδα στην Μύκονο, αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο, κλπ... Και σίγουρα, δεν τα έδωσαν στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα...

Δεν ενδιαφέρομαι να δώσω μια περιουσία για να δω τον πλανήτη απο ψηλά για λίγες ώρες. Οχι γιατί δεν μου αρέσει (αυτό έλειπε), αλλά γιατί το θεωρώ "λίγο" σαν εμπειρία. Λίγο πολύ, ξέρω τι θα δω και φαντάζομαι πως θα νοιώσω - ας είναι καλά τα τόσα ντοκυμαντερ που έχω δει... Θα έδινα και θα έκανα τα πάντα όμως, για να μπορούσα να ήμουν σε κάποια απο τις ομάδες που θα φύγουν κάποτε για προετοιμασίες στον Αρη - και κατα προτίμηση θα ήθελα "one-way ticket"... Αλλά αργεί πολύ ακόμα η προκύρηξη αιτήσεων... :)

• Like 2

Στα γρήγορα που διάβασα ο Μπέζος θα φτάσει οριακά τα 100χλμ που είναι το όριο του Διαστήματος ενώ ο Μπράνσον νομίζω θα φτάσει στα 89χλμ.
-Δεν λέω, είναι οκ, αλλά δεν μπεις σε τροχιά να το ευχαριστηθείς να κάνεις έστω ένα γύρω τον Πλανήτη να απολαύσεις την θέα δεν ξέρω αν αξίζει το κόστος... Εντάξει να είσαι ο πρώτο ιδιώτης γράφεις και ιστορία, αλλά μετά; Άλλος ενας που έκανε 11 λεπτά πτήση.

Ελπίζω στο μέλλον να είναι για ώρες (εγω θέλω για μέρες) το ταξίδι για γιατί όχι σε ένα Ιδιωτικό Διαστημικό Σταθμό.
Καλή αρχη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...