Vasilis T 92 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έβαλα να γράψω κάτι στον εξωτερικό αποκωδικοποιητή mpeg4 και μετά είδα ότι δεν ξεκίνησε ποτέ η εγγραφή και μετά Πατάω το κουμπί ρεκ για να γράψει ο δίσκος που είναι κουμπωμενος μόνιμως για να γράφει καθημερινά εγγραφές πάνω στον εξωτερικό αποκωδικοποιητή mpeg4 και μου βγαίνει μύνημα στην οθόνη limit can not record και ο δίσκος δεν αντιδρά καθόλου σαν να μην υπάρχει δεν αναβοσβηνει το led λαμπάκι τι συμβαίνει τώρα τι κάνω?? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από Vasilis T 92
deenoo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) κανε επανεκινηση τον αποκωδικοποιητη , κοινως βγαλε τον απο την πριζα και ξανα βαλε τον και κανε το ιδιο με τον δισκο μηπως δεν κανει καλη επαφη το usb. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από deenoo
Vasilis T 92 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BadBoy είπε Μήπως απλά γέμισε; Όχι! Έχει φτάσει μέχρι στιγμής στο 29% της χωρητικότητας του ο δίσκος έχει ακόμα μπόλικο χώρο μέχρι να γεμίσει.. 5 ώρες πριν, deenoo είπε κανε επανεκινηση τον αποκωδικοποιητη , κοινως βγαλε τον απο την πριζα και ξανα βαλε τον και κανε το ιδιο με τον δισκο μηπως δεν κανει καλη επαφη το usb. Έκανα μόνο επανεκκίνηση τόν αποκωδικοποιητή όχι τα υπόλοιπα. και μετά μου έβγαλε ότι ο δίσκος συνδέθηκε και μετά πάτησα το κουμπί ρεκ για να δω αν θα αρχίσει να γράφει ο δίσκος μια ολιγόλεπτη εγγραφή χειροκίνητα και άρχισε να γράφει. μετά σταμάτησα την εγγραφή και έκλεισα των αποκωδικοποιητή. και μετά άνοιξε την προγραμματισμένη ώρα εγγραφής και ξεκίνησε κατευθείαν η εγγραφή... Μετά δεν ξέρω αν διατηρήθηκε η εγγραφή και δεν μου έκανε πάλι τά ίδια δλδ να σταματήσει η εγγραφή από μόνη της.. Edit: μετά τελικά διατηρήθηκε η εγγραφή μέχρι την ώρα λήξης που είχα ωρηση και μετά έκλεισαν μαζί . Απότομα και η δύο καί ο ψιφιακος δέκτης Mpeg-4 και ο δίσκος .. και μετά από λίγη ώρα ξανά άνοιξε και ο αποκωδικοποιητής και ο 2.5 εξωτερικός σκληρός δίσκος απότομα την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εγγραφής που είχα ορίσει και μετά μου έβγαλε πρώτα ένα μύνημα που έλεγε Rec hint: waiting to play prog... και μετά παρόλα αυτά ξεκίνησε η εγγραφή και μετά κάποιες φορές για ένα δευτερόλεπτο έκανε διακοπή στο ήχο και την εικόνα και φαινομενικά τουλάχιστον αποτι βλέπω στην εικόνα γράφει μια ωρα και μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κάποιο μύνημα ούτε έχει σταματήσει να γράφει από μόνη της η εγγραφή το θέμα είναι να διατηρηθεί τώρα μέχρι την ώρα λήξης και μετά όταν ξανά ανοίξει ο δέκτης και ο δίσκος να ξεκινήσει να γράφει η επόμενη έγραφη χωρίς παρατράγουδα και φυσικά να διατηρηθεί μέχρι την ώρα λήξης της... https://www.imagebam.com/view/ME1QGJS https://www.imagebam.com/view/ME1QGJU Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από Vasilis T 92
RTW4ever Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Όχι! Έχει φτάσει μέχρι στιγμής στο 29% της χωρητικότητας του ο δίσκος έχει ακόμα μπόλικο χώρο μέχρι να γεμίσει.. Έκανα μόνο επανεκκίνηση τόν αποκωδικοποιητή όχι τα υπόλοιπα. και μετά μου έβγαλε ότι ο δίσκος συνδέθηκε και μετά πάτησα το κουμπί ρεκ για να δω αν θα αρχίσει να γράφει ο δίσκος μια ολιγόλεπτη εγγραφή χειροκίνητα και άρχισε να γράφει. μετά σταμάτησα την εγγραφή και έκλεισα των αποκωδικοποιητή. και μετά άνοιξε την προγραμματισμένη ώρα εγγραφής και ξεκίνησε κατευθείαν η εγγραφή... Μετά δεν ξέρω αν διατηρήθηκε η εγγραφή και δεν μου έκανε πάλι τά ίδια δλδ να σταματήσει η εγγραφή από μόνη της.. Edit: μετά τελικά διατηρήθηκε η εγγραφή μέχρι την ώρα λήξης που είχα ωρηση και μετά έκλεισαν μαζί . Απότομα και η δύο καί ο ψιφιακος δέκτης Mpeg-4 και ο δίσκος .. και μετά από λίγη ώρα ξανά άνοιξε και ο αποκωδικοποιητής και ο 2.5 εξωτερικός σκληρός δίσκος απότομα την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εγγραφής που είχα ορίσει και μετά μου έβγαλε πρώτα ένα μύνημα που έλεγε Rec hint: waiting to play prog... και μετά παρόλα αυτά ξεκίνησε η εγγραφή και μετά κάποιες φορές για ένα δευτερόλεπτο έκανε διακοπή στο ήχο και την εικόνα και φαινομενικά τουλάχιστον αποτι βλέπω στην εικόνα γράφει μια ωρα και μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κάποιο μύνημα ούτε έχει σταματήσει να γράφει από μόνη της η εγγραφή το θέμα είναι να διατηρηθεί τώρα μέχρι την ώρα λήξης και μετά όταν ξανά ανοίξει ο δέκτης και ο δίσκος να ξεκινήσει να γράφει η επόμενη έγραφη χωρίς παρατράγουδα και φυσικά να διατηρηθεί μέχρι την ώρα λήξης της... https://www.imagebam.com/view/ME1QGJS https://www.imagebam.com/view/ME1QGJU Τον Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού τι τον έχεις;
Vasilis T 92 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Τον Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού τι τον έχεις; 🤔 ??? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από Vasilis T 92
Vasilis T 92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Πριν από λίγο καθώς έγραφε ο δίσκος 5 ώρες μου βγήκε μύνημα στην οθόνη της τηλεόρασης ο δίσκος USB αποσυνδέθηκε και σταμάτησε η εγγραφή από μόνη της πάλι! και αμέσως μετά στα καπάκια μου έβγαλε μύνημα η συσκευή usb συνδέθηκε αλλά είχε σταματήσει ήδη η εγγραφή από μόνη της πριν την προγραμματισμένη ώρα λήξης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα