SilentVoice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας, Όχι δεν είναι τεχνολογικό θέμα. Πιο πολύ απευθύνομαι σε γονείς ή άτομα που ξέρουν από παιδιά. Η μικρή έχει αρχίσει και περπατάει , ακόμα με την βοήθεια μας να της κρατάμε τα δύο χεράκια ή το ένα μέχρι να βρει την ισορροπία της. Επειδή τώρα της έχουμε πάρει ένα ανοιχτό παπούτσι σαν γοβακι-πέδιλο (δεν ξέρω πώς λέγεται), δεν είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει και την καλύτερη επιλογή και είμαι πάλι στην αναζήτηση για το αμέσως επόμενο όπου θα αρχίσει να πατάει καλύτερα. Θα ήθελα να μάθω ποια θεωρείται ιδανικά παπούτσια για τα πρώτα βήματα και ποια για τα δεύτερα βήματα. Ναι έχω διαβάσει διάφορα για μποτάκια , ανατομικά κλπ, αλλά δεν καταλήξει στο τι θα βοηθήσει περισσότερο. Ειδικά αυτήν την εποχή , αυτόν τον μήνα και τον Αύγουστο που έρχεται, θα είναι πολύ ζεστά αν της πάρω τύπου μποτάκια για να την βοηθήσω, καθώς ιδρώνει το πόδι της συχνά ακόμα και χωρίς κάλτσες. Και στο περπάτημα της και στην προσπάθεια της, είναι ακόμα πιο δύσκολο νομίζω. Επειδή οι μάρκες ποικίλλουν, θα ήθελα την εμπειρία σας από συγκεκριμένες μάρκες ή τύπους παπουτσιών, που όντως βοήθησαν. Ακόμη έχω δει παιδάκια στα πρώτα βήματα με τα Crocs και ήδη έκανα μια παραγγελία για να τα δοκιμάσει. Σε μαγαζί ψιλοφοβομαστε να πάμε να δοκιμάσει παππουτσακια ακόμα, λόγω κορονοιου και δεν μιλάει για να καταλάβουμε τι θέλει και τι την βολεύει.
g_f Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Αυτό που θέλεις σύμφωνα με όσα μας είχε πει εμάς ο παιδίατρος είναι παπουτσάκι που να κάνει "καμάρα", και δεν ξερω αν το διατυπώνω και σωστά. Δλδ θες η φτέρνα να ειναι ελαφρώς πιο ψηλά από το μπροστά, και να έχει το παπούτσι Αυτό το μαξιλαράκια στη μέση της σολας (στο αριστερό η δεξιό μέρος ανάλογα το πόδι). Εμείς του παίρναμε geox. Φυσικά υπάρχουν τέτοιου τύπου πέδιλα οπότε μην σε ανησυχεί το θέμα μποτάκι, θες απλά να υπάρχει λουράκι από πίσω. Αλλα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον παιδίατρό σου. 2 1
jimis_vts Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, SilentVoice είπε Καλησπέρα σας, Όχι δεν είναι τεχνολογικό θέμα. Πιο πολύ απευθύνομαι σε γονείς ή άτομα που ξέρουν από παιδιά. Η μικρή έχει αρχίσει και περπατάει , ακόμα με την βοήθεια μας να της κρατάμε τα δύο χεράκια ή το ένα μέχρι να βρει την ισορροπία της. Επειδή τώρα της έχουμε πάρει ένα ανοιχτό παπούτσι σαν γοβακι-πέδιλο (δεν ξέρω πώς λέγεται), δεν είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει και την καλύτερη επιλογή και είμαι πάλι στην αναζήτηση για το αμέσως επόμενο όπου θα αρχίσει να πατάει καλύτερα. Θα ήθελα να μάθω ποια θεωρείται ιδανικά παπούτσια για τα πρώτα βήματα και ποια για τα δεύτερα βήματα. Ναι έχω διαβάσει διάφορα για μποτάκια , ανατομικά κλπ, αλλά δεν καταλήξει στο τι θα βοηθήσει περισσότερο. Ειδικά αυτήν την εποχή , αυτόν τον μήνα και τον Αύγουστο που έρχεται, θα είναι πολύ ζεστά αν της πάρω τύπου μποτάκια για να την βοηθήσω, καθώς ιδρώνει το πόδι της συχνά ακόμα και χωρίς κάλτσες. Και στο περπάτημα της και στην προσπάθεια της, είναι ακόμα πιο δύσκολο νομίζω. Επειδή οι μάρκες ποικίλλουν, θα ήθελα την εμπειρία σας από συγκεκριμένες μάρκες ή τύπους παπουτσιών, που όντως βοήθησαν. Ακόμη έχω δει παιδάκια στα πρώτα βήματα με τα Crocs και ήδη έκανα μια παραγγελία για να τα δοκιμάσει. Σε μαγαζί ψιλοφοβομαστε να πάμε να δοκιμάσει παππουτσακια ακόμα, λόγω κορονοιου και δεν μιλάει για να καταλάβουμε τι θέλει και τι την βολεύει. Ώρες ώρες απορώ παιδίατρο δεν έχετε να σας πει πέντε πράγματα? Για να σε βοηθήσω στο θέμα σου αρχικά μην περιμένεις από νήπιο να σου πει τι παπούτσι θέλει και δεύτερον προτίμησε ίσια ανατομικά παπούτσια. Καταστήματα όπως crocodilino πχ έχουν πολλές επιλογές. Αν είναι πάνω από 1 έτους τα crocs είναι από τα καλύτερα και στα περισσότερα παιδιά αρέσουν κιόλας. 1
mcstefan7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Βρες εύκαμτα αθλητικά. Ο δικός μου ξεκίνησε με new balance. Την πρώτη μέρα δεν μπορούσε να τα περπατήσει μιας και τον είχαμε μάθει χωρίς παπούτσια. Απο την δεύτερη μέρα πήρε το κολάι. Τα μποτάκια και τα αθλητικά τύπου σνικερ τον δυσκόλεψαν. Τώρα το καλοκαίρι του φοράμε τα crocs που τα περπατάει πολύ άνετα (περπατάει 6 μήνες), δεν ξέρω αν θα τον βόλευαν για πρώτο παπούτσι. 1 1
SilentVoice Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, g_f είπε είναι να ρωτήσεις τον παιδίατρό σου. 2 ώρες πριν, jimis_vts είπε παιδίατρο δεν έχετε να σας πει πέντε πράγματα? Έχουμε ατυχησει από παιδιατρους, ο πρώτος είχε γράψει λάθος τα εμβόλια στο βιβλιάριο και έβαζε μπλάνκο, ο δεύτερος μας έλεγε να παίρνει βιταμίνες σίδηρο , χωρίς να έχει κάνει εξετάσεις και τώρα ο 3ος πήγε με την μάσκα και φίλησε το παιδί. Και είναι μόνο 11 μηνών το παιδί ακόμα. Συνήθως παίρνουμε οδηγίες και από άλλους παιδιατρους από φίλους. Ο κάθε παιδίατρος λέει και κάνει τα δικά του, οπότε πηγαίναμε με την λογική. Αλλά το θέμα παπουτσάκια , ποικίλλει στις απόψεις όλων, για αυτό ζήτησα την εμπειρία σας.
mcstefan7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Έχουμε ατυχησει από παιδιατρους, ο πρώτος είχε γράψει λάθος τα εμβόλια στο βιβλιάριο και έβαζε μπλάνκο, ο δεύτερος μας έλεγε να παίρνει βιταμίνες σίδηρο , χωρίς να έχει κάνει εξετάσεις και τώρα ο 3ος πήγε με την μάσκα και φίλησε το παιδί. Και είναι μόνο 11 μηνών το παιδί ακόμα. Συνήθως παίρνουμε οδηγίες και από άλλους παιδιατρους από φίλους. Ο κάθε παιδίατρος λέει και κάνει τα δικά του, οπότε πηγαίναμε με την λογική. Αλλά το θέμα παπουτσάκια , ποικίλλει στις απόψεις όλων, για αυτό ζήτησα την εμπειρία σας. Πρώτον δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Ακούς 5 πράγματα απο τους γύρω και αποφασίζεις εσύ τι θεωρείς σωστό και τι όχι. Ο παιδίατρος δεν είναι παντογνώστης. Άλλα λέει η ιατρική σήμερα και άλλα θα λέει σε 10 χρόνια. Βρές εναν παιδίατρο που θα είναι κοντά στις απόψεις σου. 1
liakjim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, SilentVoice είπε Καλησπέρα σας, Όχι δεν είναι τεχνολογικό θέμα. Πιο πολύ απευθύνομαι σε γονείς ή άτομα που ξέρουν από παιδιά. Η μικρή έχει αρχίσει και περπατάει , ακόμα με την βοήθεια μας να της κρατάμε τα δύο χεράκια ή το ένα μέχρι να βρει την ισορροπία της. Επειδή τώρα της έχουμε πάρει ένα ανοιχτό παπούτσι σαν γοβακι-πέδιλο (δεν ξέρω πώς λέγεται), δεν είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει και την καλύτερη επιλογή και είμαι πάλι στην αναζήτηση για το αμέσως επόμενο όπου θα αρχίσει να πατάει καλύτερα. Θα ήθελα να μάθω ποια θεωρείται ιδανικά παπούτσια για τα πρώτα βήματα και ποια για τα δεύτερα βήματα. Ναι έχω διαβάσει διάφορα για μποτάκια , ανατομικά κλπ, αλλά δεν καταλήξει στο τι θα βοηθήσει περισσότερο. Ειδικά αυτήν την εποχή , αυτόν τον μήνα και τον Αύγουστο που έρχεται, θα είναι πολύ ζεστά αν της πάρω τύπου μποτάκια για να την βοηθήσω, καθώς ιδρώνει το πόδι της συχνά ακόμα και χωρίς κάλτσες. Και στο περπάτημα της και στην προσπάθεια της, είναι ακόμα πιο δύσκολο νομίζω. Επειδή οι μάρκες ποικίλλουν, θα ήθελα την εμπειρία σας από συγκεκριμένες μάρκες ή τύπους παπουτσιών, που όντως βοήθησαν. Ακόμη έχω δει παιδάκια στα πρώτα βήματα με τα Crocs και ήδη έκανα μια παραγγελία για να τα δοκιμάσει. Σε μαγαζί ψιλοφοβομαστε να πάμε να δοκιμάσει παππουτσακια ακόμα, λόγω κορονοιου και δεν μιλάει για να καταλάβουμε τι θέλει και τι την βολεύει. Crocs. Μη πάρεις το πέδιλο αλλά το κλασικό που είναι κλειστό μπροστά για αποφυγή ατυχημάτων. 2 1
niktac Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Για τα πρώτα 2-3 ζευγάρια θα παρεις μόνο biomecanika. 2 1
tollisth Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αλλά να είναι καλό ότι φοράει και άνετο στο πόδι του παιδιού τώρα για καλοκαιρι τον πήρα crocs πέδιλα εμένα είναι κοντά στα δύο και δεν τον έχουν δυσκολέψει κάπου,να αποφύγεις τα πολύ φθηνά και κάτι πλαστικά πέδιλα τύπου crocs το παπούτσι είναι το ποιο σημαντικό από όλα 1 1
lary7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Η γυναίκα μου μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξε πως ιδανικά για πρώτα είναι παπούτσια που κλείνουν και τον αστράγαλο. Βγαίνουν σε διάφορα σχέδια, είτε σε μποτάκια είτε σε πέδιλα που όμως φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. 1
jimis_vts Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, SilentVoice είπε Έχουμε ατυχησει από παιδιατρους, ο πρώτος είχε γράψει λάθος τα εμβόλια στο βιβλιάριο και έβαζε μπλάνκο, ο δεύτερος μας έλεγε να παίρνει βιταμίνες σίδηρο , χωρίς να έχει κάνει εξετάσεις και τώρα ο 3ος πήγε με την μάσκα και φίλησε το παιδί. Και είναι μόνο 11 μηνών το παιδί ακόμα. Συνήθως παίρνουμε οδηγίες και από άλλους παιδιατρους από φίλους. Ο κάθε παιδίατρος λέει και κάνει τα δικά του, οπότε πηγαίναμε με την λογική. Αλλά το θέμα παπουτσάκια , ποικίλλει στις απόψεις όλων, για αυτό ζήτησα την εμπειρία σας. Αυτό όντως είναι ατυχία ελπίζω να βρείτε άκρη παίζει μεγάλο ρόλο.. 1
tsofras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, SilentVoice είπε Έχουμε ατυχησει από παιδιατρους, ο πρώτος είχε γράψει λάθος τα εμβόλια στο βιβλιάριο και έβαζε μπλάνκο, ο δεύτερος μας έλεγε να παίρνει βιταμίνες σίδηρο , χωρίς να έχει κάνει εξετάσεις και τώρα ο 3ος πήγε με την μάσκα και φίλησε το παιδί. Και είναι μόνο 11 μηνών το παιδί ακόμα. Συνήθως παίρνουμε οδηγίες και από άλλους παιδιατρους από φίλους. Ο κάθε παιδίατρος λέει και κάνει τα δικά του, οπότε πηγαίναμε με την λογική. Αλλά το θέμα παπουτσάκια , ποικίλλει στις απόψεις όλων, για αυτό ζήτησα την εμπειρία σας. Αν σε βολεύουν τα Νότια προάστια στείλε μου π.μ. να σου πώ τον δικό μας που είναι διαμάντι και σε γνώσεις και ως άνθρωπος και απαντάει στα πάντα (τηλέφωνα , viber , messenger ) Το μόνο μείον είναι ότι επειδή είναι τόσο καλός έχει κόσμο και μπορεί να περιμένεις όταν πηγαίνεις . Τον έχουμε 8 χρόνια αφού αλλάξαμε 3 σαν και αυτούς που περιγράφεις Τώρα για καλοκαίρι εμείς και στα 2 είχαμε ανατομικά πεδιλάκια 1
SilentVoice Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, niktac είπε Για τα πρώτα 2-3 ζευγάρια θα παρεις μόνο biomecanika. Μόλις έκανα την παραγγελία, φαίνονται στις φωτογραφίες να προσφέρουν μεγαλύτερη στήριξη στο πόδι από τα υπόλοιπα που είχα δει. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
leonidas_fs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Σήμερα πήγαμε και πήραμε GEOXX παπούτσια για την μικρή μας. Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία, εμεις πήραμε ανοιχτά παπούτσια τύπου σανδάλι αλλά με σόλα - για πρώτα βήματα. 1 1
velociraptoras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Στις 6/7/2021 στις 5:53 ΠΜ, jimis_vts είπε Ώρες ώρες απορώ παιδίατρο δεν έχετε να σας πει πέντε πράγματα? Για να σε βοηθήσω στο θέμα σου αρχικά μην περιμένεις από νήπιο να σου πει τι παπούτσι θέλει και δεύτερον προτίμησε ίσια ανατομικά παπούτσια. Καταστήματα όπως crocodilino πχ έχουν πολλές επιλογές. Αν είναι πάνω από 1 έτους τα crocs είναι από τα καλύτερα και στα περισσότερα παιδιά αρέσουν κιόλας. ο παιδιατρος είναι γιατρός το μονο που μπορει να πει είναι να φοραει ανατομικά παπουτσια δε θα κατσει να ψαξει μαρκες και τιμές. δε γινεται να ενοχλούμε τους παιδιατρους μεχρι και για το τι βρακι θα παρουμε στο παιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα