Jheremias Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Με αφορμή προτάσεις διάφορων μελών, είπα να κάνω αυτό το post, καλό θα ήταν να γίνει και επισημασμένο Από αρχής της ίδρυσης του http://www.insomnia.gr, δημιουργήθηκε το #insomnia, ένα κανάλι για να μιλάνε σε ζωντανό χρόνο τα μέλη του forum! Εδώ και 6 χρόνια, συνεχίζουμε να γνωριζόμαστε, να κάνουμε παρέα, να ρίχνουμε το απίστευτο γέλιο τα βράδια Θέλω, να σας προσκαλέσω ΟΛΟΥΣ εκεί, να ξέρετε οτι είστε ευπρόσδεκτοι για κάθε τι Αρκεί να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο εικονιδιάκι δίπλα από τους υπότιτλους που λέει chat , ή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το mIRC o server είναι το GRnet (gr.irc.gr) και το κανάλι το #insomnia Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 na mporousa na mpw kai se panw apo 10 kanalia 8a htan kalo otan stamathsw apo kapoio h otan kataferw na mpainw se panw apo 10 (3erete pws ) erxomai
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 na mporousa na mpw kai se panw apo 10 kanalia 8a htan kalo otan stamathsw apo kapoio h otan kataferw na mpainw se panw apo 10 (3erete pws ) erxomai /server -m -j #insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 hahaha kalo asteio...ekopsa pleon tis synh8eies na anoigw 2o server sto GRnet
deathlok Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 ilikrina pote den anakalipsa ton periorismo ton deka kanalion sto irc(mallon den eimai trellos fan tou idous) pantos oso zeis matheneis!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 vasika den einai 8ema fanatismou apla einai 8ema to oti den mporw na pw oxi se filous pou me kaloun sta kanalia tous (asxetws an milaw se auta h oxi...)
-nick- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 xa, ti egine fygate apo ton groovy [ sorry an einai ksekarfoto alla exo xasei kathe epafi]
Highlander Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 και εγώ πλέον ασχολούμαι με το IRC, είχα αρκετά χρόνια να ασχοληθώ...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Αντε λοιπόν, ας την ρίξω την ερώτηση αφού το thread "ζει"... Στο chat room της Insomnia (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα μέσω mirc), παίρνω τα παρακάτω: Connecting... Loggin in... -global.irc.gr- *** Looking up your hostname... -global.irc.gr- *** Found your hostname Error : Closing Link: 0.0.0.0 (Invalid username [~Marcos_Au]) Disconnected from gr.irc.gr Είναι εμφανές ότι δεν του αρέσει το όνομά μου. Αλλά γιατί? Είναι τόσο ωραίο και βαθυστόχαστο...
Highlander Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 χμ..... πήγαινε στο http://www.irc.gr/which.shtml και κοίτα ποιον server είναι καλύτερα να έχεις. Στη συνέχεια πήγαινε στο http://www.irc.gr/servers.shtml και δες το όνομα του server και πρόσθεσε δίπλα του το .irc.gr π.χ. otrere.irc.gr Εγώ μπαίνω με το Trillian, ένα προγραμματάκι που έχει τα πάντα, MSN, Yahoo, IRC, ICQ και με βολεύει... Δεν ξέρω να σου πω για άλλες ρυθμίσεις κλπ. Edit: Το δοκίμασα απο to Chat Room και λειτουργεί. Μάλλον είναι αυτό που λέει ο vatraxos
Cristina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Το ~ το προσθέτει ο server. Δεν ξέρω γιατί. :roll: Αυτό που δεν δέχεται ο server (global.irc.gr), δεν είναι το nick σου αλλά το User ID σου όπου εκεί εμφανίζεται και το ~. Δοκίμασε να βάλεις για User ID κάτι που να μην έχει "_" και να μην έχει caps. Αλλιώς δοκίμασε να μπεις από άλλον server που δεν έχει αυτήν την "παραξενιά". Για παράδειγμα, δοκίμασε τον rea.irc.gr. Νομίζω πως σε αυτόν δεν θα συναντήσεις το ίδιο πρόβλημα. :roll: Αν θες να αλλάξεις το User ID σου (για την έκδοση 6.12): Alt+O > Connect > Identd > User ID Φαντάζομαι πως κάπως έτσι θα καταφέρεις να λύσεις το προβλημά σου. Αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε.
kage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 στα info του chat insomnia-πως μπαινεις στο mirc ktl- υπαρχει h παλια διευθυνση του groovy που δεν ισχυει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.