Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Μ' αρέσει που το ονόμασαν, τουρισμός για όλους, αυτό σημαίνει να μπορούν να πάνε όλοι διακοπές. Ας έβαζαν άλλη ονομασία. Και εννοείται ότι είναι κοροιδια.

ΜΗΠΩΣ, επειδή δεν γίνεται κλήρωση όπως τις άλλες χρονιές ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κλήρωση νομίζω γίνεται και φέτος όπως πέρσι. Όσο αν αξίζει εγώ μια χαρά έκλεισα με την γυναίκα 3 βράδια  δωρεάν ( είχαμε κ οι 2) 

Δημοσ.
18 hours ago, NIKOLETAL said:

Μόλις υπέβαλα αίτηση για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους και ενώ λέει ότι το κριτήριο των 28.000€ συν 3.000€ για δύο παιδιά αφορά στο φορολογικό έτος 2019(άρα στο εκκαθαριστικό του 2020) μου έβγαλε απορρίφθηκε επειδή υπερβαίνουμε το εισόδημα ενώ δεν το υπερβαίνουμε καν.

Είχα κάνει αίτηση και πέρυσι και είχε απορριφθεί για τον ίδιο λόγο.Ομως πέρυσι έλεγχαν τα εισοδήματα του εκκαθαριστικού του 2019 (φορολογικό έτος 2018) όπου όντως υπερβαιναμε τα εισοδηματικά κριτήρια.

Τι έπαθε κόλλησε το σύστημα;

Ή μήπως και φέτος,επειδή είναι παράταση του περσινού προγράμματος ελέγχουν το έτος 2018;

Εντωμεταξυ στη φόρμα απόρριψης γράφει το τηλέφωνο που είχα δηλώσει πέρυσι,ενώ φέτος δήλωσα άλλο τηλέφωνο.

Ένσταση μπορώ να κάνω;

Δηλαδή φέτος ελέγχουν τα εισοδήματα του 2019 ή του 2020;

Μόλις την έκανα και απορρίφθηκε. Για ότι έβγαλα το 2019 συμφωνώ, για ότι έβγαλα το 2020 δεν είναι σωστό. Οπότε φαντάζομαι για φέτος είναι τι βγάλαμε/δηλώσαμε το 2019. Ειδάλλως δεν εξηγείται, εισοδηματικά τουλάχιστον. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Makis38 είπε

Δηλαδή φέτος ελέγχουν τα εισοδήματα του 2019 ή του 2020;

Μόλις την έκανα και απορρίφθηκε. Για ότι έβγαλα το 2019 συμφωνώ, για ότι έβγαλα το 2020 δεν είναι σωστό. Οπότε φαντάζομαι για φέτος είναι τι βγάλαμε/δηλώσαμε το 2019. Ειδάλλως δεν εξηγείται, εισοδηματικά τουλάχιστον. 

Οι δηλώσεις του 2020, δεν έχουν υποβληθεί ακόμη, άσχετα αν εσύ την έκανες.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgos pliakos είπε

Kαλημερα

Δηλωση κανετε μαζι με την συζυγο η μονος?

Δηλωσες συζυγο κ παιδια ? μηπως το ξεχασες?

Εγω που δηλωσα συζυγο και 2 παιδιά  και αποριφτηκε γιατι περναγα το  οριο

Η πληροφορία για το εισόδημα είναι στοιχείο που αντλείται αυτόματα από την ΑΑΔΕ, αντιστοιχεί στο πεδίο Γ2 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ του εκκαθαριστικού σημειώματος για το φορολογικό έτος 2019. Στις περιπτώσεις οικoγενειακού εισοδήματος αθροίζονται τα δύο ποσά υπόχρεου και συζύγου/Μ.Σ.Σ. του πεδίου Γ2 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ (ακόμα και σε περιπτώσεις χωριστών δηλώσεων) καθώς και το αντίστοιχο ποσό του πεδίου Γ2 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ για προστατευόμενα τέκνα (ανήλικα ή ενήλικα) που δηλώνουν εισόδημα (ακόμα και σε περίπτωση χωριστής δήλωσης). Το ανωτέρω εισόδημα, όπως αντλείται από ΑΑΔΕ, προσαυξάνεται για τέκνα που εμπίπτουν στα ωφελούμενα μέλη του Προγράμματος σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (ΕΓΓΑΜΟΙ +ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ)

ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 16.000 28.000

ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 17.500 29.500

ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 19.000 31.000

ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 21.000 33.000

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 26.000 38.00

Μαζι με γυναικα έχουμε  31.800 περιπου ενω το οριο ειναι 31  για 800 ευρώ δεν παιρνω.. Τι να κανουμε ?   :-)

Έβαλα και σύζυγό και παιδια.Το εισόδημα μας το 2019 ήταν 23.500€.Κι όμως απορριφθηκε.

Το 2018 ήταν 33.000€ και πέρυσι που έκανα απορρίφθηκε.Δικαιως.

Και αναρωτιέμαι μήπως λαμβάνουν και φέτος υπόψιν το εισόδημα του 2018;Επειδή είναι παράταση του περσινού προγράμματος τουρισμός για όλους 2020;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DAEMON2013 είπε

την απορριπτική απάντηση που τη βλέπουμε; Πρέπει να συνδεθούμε στην εφαρμογή; 

Με το που κανείς την αίτηση σου βγάζει απορρίπτεται λόγω υπέρβασης εισοδήματος.

Είχα βάλει σύζυγό και παιδιά κανονικά με ΑΜΚΑ και ΑΦΜ συζύγου και στο αποτέλεσμα έβγαλε χωρίς ωφελουμενα μέλη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/7/2021 στις 12:24 ΜΜ, MikeJ είπε

Θεωρητικά ότι θα πας αρκετά φθηνότερα καθώς ένα μέρος του κόστους της διαμονής το πληρώνει το κράτος.

Επί της ουσίας, φίλος μου που ήταν πέρσι δικαιούχος, μου έλεγε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν σκέτη κοροϊδία και ότι οι τιμές ήταν πάνω κάτω ίδιες είτε έκλεινες μόνος σου είτε μέσω του προγράμματος.

Αντίθετα του ΟΑΕΔ ο κοινωνικός τουρισμός είναι αρκετά καλή περίπτωση  (αν βρεις κατάλυμά να σε δεχτεί). Έκλεισα σε 4άστερο ξενοδοχείο σε νησί των Κυκλάδων με 8,5 ευρώ τη βραδιά για 6 διανυκτερεύσεις (με πρωινό)  + μια καλή έκπτωση στα ακτοπλοϊκά. 

Φυσικά και οι τιμές είναι ίδιες είτε μέσω του προγράμματος, είτε χωρίς.
Η διαφορά είναι πως αν έχεις το πρόγραμμα καλύπτει μέχρι 40 ευρώ ανά μέρα, ανά άτομο για τρεις διανυκτερεύσεις.
Πάμε φέτος 4 άτομα και δεν θα πληρώσουμε ούτε ευρώ.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Μ' αρέσει που το ονόμασαν, τουρισμός για όλους, αυτό σημαίνει να μπορούν να πάνε όλοι διακοπές. Ας έβαζαν άλλη ονομασία. Και εννοείται ότι είναι κοροιδια.

εντάξει ρε παιδιά, προφανώς δεν μπορεί να το πάρουν όλοι, αλλά το θέμα είναι να το πάρουν αυτοί που όντως το έχουν ανάγκη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

εντάξει ρε παιδιά, προφανώς δεν μπορεί να το πάρουν όλοι, αλλά το θέμα είναι να το πάρουν αυτοί που όντως το έχουν ανάγκη.

Ναι, δεν με πειράζει που υπάρχουν κριτήρια, εγώ την κοροιδια στο θέμα της ονομασίας σχολιάζω που την σκέφτονται έτσι στο χαλαρό. Το ότι είναι προφανές ότι δεν μπορούν να πάνε όλοι με επιδότηση το ξέρουμε και το ξέρουν και από την κυβέρνηση, αλλά προτιμούν να κάνουν τον κόσμο να νομίζει πως τους σκέφτονται όλους και ενδιαφερονται για όλους. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, NIKOLETAL είπε

Έβαλα και σύζυγό και παιδια.Το εισόδημα μας το 2019 ήταν 23.500€.Κι όμως απορριφθηκε.

Το 2018 ήταν 33.000€ και πέρυσι που έκανα απορρίφθηκε.Δικαιως.

Και αναρωτιέμαι μήπως λαμβάνουν και φέτος υπόψιν το εισόδημα του 2018;Επειδή είναι παράταση του περσινού προγράμματος τουρισμός για όλους 2020;

μπορει, ρωτησε σε ενα ΚΕΠ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

γνωριζεται τι παιχτηκε, ενω ημασταν δικαιουχοι στα μη οριστικα αποτελεσματα ξαφνικα δεν βλεπω στο excel  να μαστε μεσα και οταν κανουμε login βλεπω μονο την αιτηση με το πρωτοκολλο χωρις να γραφει απορριφθηκε ή να εχει το voucher;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkef είπε

Καλησπέρα σας,

γνωριζεται τι παιχτηκε, ενω ημασταν δικαιουχοι στα μη οριστικα αποτελεσματα ξαφνικα δεν βλεπω στο excel  να μαστε μεσα και οταν κανουμε login βλεπω μονο την αιτηση με το πρωτοκολλο χωρις να γραφει απορριφθηκε ή να εχει το voucher;

Αν σου βγάζει μονο την αιτηση σημαινει οτι δεν κληρωθηκες. Σε αυτους που κληρωθηκαν βγαζει το voucher πανω απο την αίτηση. Γενικά φέτος πρεπει να εφαγε ακυρο πολυς κοσμος

Δημοσ.

Εμένα έχει εγκριθεί η αίτηση αλλά μου βγάζει "Για χρήση μόνο σε Τουριστικό Γραφείο".

Τι ακριβώς είναι αυτό; Υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τουριστικών γραφείων και καταλυμάτων;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Εμένα έχει εγκριθεί η αίτηση αλλά μου βγάζει "Για χρήση μόνο σε Τουριστικό Γραφείο".

Τι ακριβώς είναι αυτό; Υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τουριστικών γραφείων και καταλυμάτων;

Ναι. Θα πρέπει να κλεισεις διακοπές μέσω τουριστικού γραφείου. Στη σελίδα θα βρεις τη λίστα με τα τουριστικά γραφεία που μετέχουν στο πρόγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...