Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JLEE είπε

Παιδιά ερώτηση! Είναι μόνο Online οι προσφορές ή τις βρίσκουμε και στα καταστήματα?

Και στο κατάστημα, πήγα σήμερα το μεσημέρι στο κατάστημα στη Μεταμόρφωση και βρήκα κανονικά.

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostakiss είπε

τα κρουστικα τα γνωστα , εχουν -20% στον Σκλαβενιτη

ΟΡΜΑΤΕ !!!

ποια είναι τα γνωστά κρουστικά ρε παίδες;   (μην πάρω κανα black'n'decker!😁 )

Δημοσ.

Ιδού και τα ντοκουμέντα.. Για έναν φίλο που ρώτησε έχει και τις ομπρέλες αλλά 40€ όποτε δεν αξίζει. 
Όποτε από praktiker ομπρέλα και απο Σκλαβενίτη κρουστικο..

0A04461F-8E99-4DCB-9A0B-B465CBEB081F.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω οτι ο Σκλαβενιτης εχει και τις ομπρελες 26,40 και το αντιστοιχο κονταρι 25,60. Και αφηστε το Praktiker να κουρευεται με τα 7 ευρω μεταφορικα...χαχαχα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είχαμε πει πέρισυ ότι μπορείς να αγοράσεις κοντάρι για να μπαίνει το δεύτερο κοντάρι της ομπρέλας και να την σηκώνεις πολύ ψηλά

Να έχεις δηλαδή τα 2 κοντάρια το ένα μέσα στο άλλο

Τότε θα πάρεις ένα νουμερο μεγαλύτερο

Δημοσ.

Άρα ψάχνω κρουστικό φ32 για να χρησιμοποιώ την μεγάλη μαζί με το κάτω κοντάρι της;

Δημοσ.

Για την 2.20 ποιο κοντάρι επιλέγω; 

Επίσης θα χρειαστώ και δεύτερο για την mckinley 2.20 (αντίστοιχη της miui)

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Επιβεβαιωνω οτι ο Σκλαβενιτης εχει και τις ομπρελες 26,40 και το αντιστοιχο κονταρι 25,60. Και αφηστε το Praktiker να κουρευεται με τα 7 ευρω μεταφορικα...χαχαχα.

Ποιο μέγεθος ? Εγώ δεν είδα να έχει σε προσφορά τις 2.20.

Δημοσ.

κατοπιν επικοινωνιας με την golden fleece , με ενημερωσαν οτι για λογους ασφαλειας , καλο ειναι το κρουστικο να αντικαθιστα το κονταρι που μπαινει στη παραλια.

γι αυτο το λογο, εγω που εχω την 2,20μ μου προτειναν το πρασινο (κωδικος 10106) , οπου το δοκιμασα και ειναι κομπλε !

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostakiss είπε

κατοπιν επικοινωνιας με την golden fleece , με ενημερωσαν οτι για λογους ασφαλειας , καλο ειναι το κρουστικο να αντικαθιστα το κονταρι που μπαινει στη παραλια.

γι αυτο το λογο, εγω που εχω την 2,20μ μου προτειναν το πρασινο (κωδικος 10106) , οπου το δοκιμασα και ειναι κομπλε !

σε τι ύψος πάει η ομπρέλα με αυτό;
Μπαίνεις μπουσουλώντας από κάτω ή απλά σκύβοντας;

Δημοσ.
Just now, ekkli said:

σε τι ύψος πάει η ομπρέλα με αυτό;
Μπαίνεις μπουσουλώντας από κάτω ή απλά σκύβοντας;

απλα σκυβωντας...

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι ρε παιδιά η ομπρέλα δεν είναι για μπαρ φάση να είσαι όρθιος από κάτω :) η ξξαπλα η σε καρεκλακι θα είσαι μια χαρά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Οποτε το κατω το αφηνεις σπιτι σου; Ετσι ποσο χωρο πιανει στο πορτμπαγκαζ σε εκατοστα;

Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...