safridia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Πρεπει να ειναι πολυ βαρια ομως αυτη που πηρες. Ενα σημειο που δεν μου αρεσει η Maui ειναι το αθλιο σακουλακι μεταφορας με τον ιμαντα, ολα ειναι ψευτικα. Θα ηθελα ενα πιο γερο πραγμα να μπορω να βαλω μεσα και το κρουστικο κονταρι.
DownUNDERground Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, safridia είπε Θα ηθελα ενα πιο γερο πραγμα να μπορω να βαλω μεσα και το κρουστικο κονταρι. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω. Το κρουστικό, με τέτοιο βάρος στη μύτη, δε θα το άντεχε κάθετα τοποθετημένο καμμία συμβατική τσάντα για μεγάλο διάστημα. 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, coyote2 είπε Πόσο την πήρες δε μας είπες? 37.5€ 1 1
kostakiss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 12 hours ago, safridia said: Πρεπει να ειναι πολυ βαρια ομως αυτη που πηρες. Ενα σημειο που δεν μου αρεσει η Maui ειναι το αθλιο σακουλακι μεταφορας με τον ιμαντα, ολα ειναι ψευτικα. Θα ηθελα ενα πιο γερο πραγμα να μπορω να βαλω μεσα και το κρουστικο κονταρι. 11 hours ago, DownUNDERground said: Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω. Το κρουστικό, με τέτοιο βάρος στη μύτη, δε θα το άντεχε κάθετα τοποθετημένο καμμία συμβατική τσάντα για μεγάλο διάστημα. εγω που εχω το κρουστικο μεσα την κουβαλαω στον ωμο για να μην σχιστει απο το βαρος , παρολα αυτα , αν τυχει κάτι, έχει βρεθεί παρόμοια τσάντα μεταφορας στο εμποριο?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Αν βαλεις και το κρουστικο μεσα, απλα την παιρνεις παραμασχαλα γιατι το χερουλι που εχει δεν θα αντεξει για πολυ. 1
ipal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kostakiss είπε εγω που εχω το κρουστικο μεσα την κουβαλαω στον ωμο για να μην σχιστει απο το βαρος , παρολα αυτα , αν τυχει κάτι, έχει βρεθεί παρόμοια τσάντα μεταφορας στο εμποριο? Ίσως κάποια απ' αυτες η κάτι παρόμοιο; 16€ στο σκρουτζ . Μετά ίσως υπάρχει κάτι στα μαγαζια με στρατιωτικα είδη. https://www.oztrail.com.au/products/canvas-steel-pole-bag https://www.oztrail.com.au/products/canvas-action-chair-bag Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από ipal 1 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Σημειωση με αφορμη την προ ολιγου αναφορα: H προσφορα ειναι ενεργη και ισχυει ακομα, μην κανετε "ασχετες" αναφορες παρακαλω γιατι "κλειδωσατε" χωρις λογο ενα τοπικ. Ευχαριστουμε. 1 1 1 1
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Σημειωση με αφορμη την προ ολιγου αναφορα: H προσφορα ειναι ενεργη και ισχυει ακομα, μην κανετε "ασχετες" αναφορες παρακαλω γιατι "κλειδωσατε" χωρις λογο ενα τοπικ. Ευχαριστουμε. Που κολλάει προσφορά για ομπρέλα σε προσφορές τεχνολογίας; Αν είναι να ξέρουμε να ανεβάζουμε και προσφορές εκτός τεχνολογίας κύριε moderατορα. Διευκρινίστε μας παρακαλώ. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 54 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Που κολλάει προσφορά για ομπρέλα σε προσφορές τεχνολογίας; Αν είναι να ξέρουμε να ανεβάζουμε και προσφορές εκτός τεχνολογίας κύριε moderατορα. Διευκρινίστε μας παρακαλώ. 1. Θα επρεπε να γνωριζεις οτι δεν ασχολειται αποκλειστικα με προσφορες "τεχνολογιας" η ενοτητα. Εκτος αν περνας πρωτη φορα απο εδω τα τελευταια 15 χρονια, οποτε εισαι δικαιολογημενος. Μεγαλος ο αριθμος προσφορων-θεματων "εκτος τεχνολογιας" αλλωστε. Εκπλησσομαι με την απορια. (Ασε που τεχνολογια ειναι και οι ομπρελες, αλλα δεν θα κανουμε μαθημα εδω. ) 2. Οποιαδηποτε απορια επι της διαχειρισης ή επι της λειτουργιας των ενοτητων, μονο με προσωπικο μηνυμα, οχι δημοσια με ασχετα σχολια μεσα στα θεματα. Και αυτο ειναι... "αρχαιος" ορος χρησης... 5
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Κρουστικά κοντάρια έχει και στα jumbo με 20€, δεν ξέρω αν είναι καλά όμως, δεν έχω ασχοληθεί. Προσωπικά χρησιμοποιώ μια εντελώς απλή ομπρέλα με μια βάση τύπου βίδας που μπήκε κάπου στις πρώτες σελίδες. Έχω μόνιμα και ένα κομμάτι σκοινί δεμένο στην ομπρέλα αλλά αν δυναμώσει λίγο ο αέρας την κλεινω, δεν το ρισκάρω.
d_gkal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Αν έχει μποφορια κλείνεις ομπρέλα και είσαι οκ. Αν όχι, και χωρίς σχοινακια είσαι οκ. Πάντως μια καλή ομπρέλα είναι must αγορα 2
gherudos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα μόλις γύρισα από praktiker. Που θα βρούμε ρε παιδιά; Επίσης το 2.20 όταν είναι κλειστή η ομπρέλα και μαζεμένη τι ύψος έχει; Θα χωράει στο almera;
Panagiotis 05 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, gherudos είπε Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα μόλις γύρισα από praktiker. Που θα βρούμε ρε παιδιά; Επίσης το 2.20 όταν είναι κλειστή η ομπρέλα και μαζεμένη τι ύψος έχει; Θα χωράει στο almera; σε i20 του 2013 χωράει διαγώνια. στο almera λογικά θα χωράει κανονικά
stelrp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Panagiotis 05 είπε σε i20 του 2013 χωράει διαγώνια. στο almera λογικά θα χωράει κανονικά χωράει σε yaris του 2008 οριακα. για τσαντα μεταφοράς εχω ενα πλαστικό σακούλι για μπάζα οικοδομής. ειναι το μονο που δεν σκίζεται απο το κρουστικό , επειδή είναι από χοντρό πλαστικό. Εχει και το ιδιο ακριβώς χρωμα, βαθυ μπλέ!
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gherudos είπε Θα χωράει στο almera; Στο insignia δεν χωράει για πολύ λίγο εγκαρσίως, οπότε μπαίνει διαγώνια. Ομπρελάρα πάντως. Πολύ ευχαριστημένοι μείναμε. Εγώ την έχω με απλη βάση, που γεμίζει με θαλασσινό νερό και στέκεται μια χαρά. Αέρας δεν μου έτυχε προς το παρόν, φαντάζομαι όμως ότι θα χρειαστεί δέσιμο με σκοινί (εν είδει αντηρίδας). Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις