Προς το περιεχόμενο

BANCO BPI PORTUGAL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα ηρθε μια γνωστη και μου ειπε οτι κανονιζει να παρει δανειο απο τη παραπανω

επειδη ημουν του χωρου μου εκανε εντυπωση ποσο ευκολα της ειπαν οτι θα της δωσουν 15 χιλ

η καταληξη ειναι οτι της εστειλαν μια συμβαση ωραια και ομορφη(δεν την ειδα αλλα ουτε σε δικηγορο την πηγε να την δουν) την υπεγραψε και την εστειλε και μετα της ζητησαν και μια καταθεση σε ενα ΙΒΑΝ 450 ευρω και σημερα αλλη μια των 120 .....

επειδη μυριζει λιγο,τραπεζα να δινει τοσο ευκολα 15 χιλ χωρις εγγυησεις και σε μη κατοικο.......

εχει κανεις ακουσει τιποτα ???/ αυτη δε μπορουσε να παρει δανειο και ποιος θα τις εδινε χωρις εγγυησεις γιατι ειναι στο τειρεσια.......

μπηκα να κανω αιτηση ειδα οτι ζηταει αρκετα πραγματα και δεν ειναι τοσο ευκολο να παρει καποιος δανειο λεω κατι δε παει καλα..........

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lasithi12 είπε

απάτη.....

έκανε την καταθεση το κορόιδο;

ναι και μου εδειξε και την αποδειξη.....

της ειπα να παει να κανει αμφισβητηση (λαθος λογαριασμος) μ,πας και τα γλυτωσει

οτι και να της ειπα τιποτα οποτε παραιτηθηκα απλα το αναφερω γιατι  ηθελα να δω αν υπαρχουν και αλλα τετοια γιατι μπορω να κανω μια αναφορα μεσω του πρωην  εργοδοτη να κανουν ενα αλερτ  γιατι γινονται πολλα τετοια  στην ΕΕ τελευταια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ναι και μου εδειξε και την αποδειξη.....

της ειπα να παει να κανει αμφισβητηση (λαθος λογαριασμος) μ,πας και τα γλυτωσει

οτι και να της ειπα τιποτα οποτε παραιτηθηκα απλα το αναφερω γιατι  ηθελα να δω αν υπαρχουν και αλλα τετοια γιατι μπορω να κανω μια αναφορα μεσω του πρωην  εργοδοτη να κανουν ενα αλερτ  γιατι γινονται πολλα τετοια  στην ΕΕ τελευταια

στην υγειά της, το πληρωσε το λάθος της :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lasithi12 είπε

στην υγειά της, το πληρωσε το λάθος της :)

το θεμα ειναι να μην την πατησει αλλος......

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasbm είπε

το θεμα ειναι να μην την πατησει αλλος......

είχε άλλο ένα τοπικ με ενα κοροιδο που νομιζω έστειλε ισα με 600€.. μετα τη ψηλιαστηκε...

αθαρεπευτα ηλιθιοι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κορόιδα 

Ειδικά οι γυναίκες είναι πολύ αφελείς 

Τι τα ήθελε τα 15 χιλιάρικα??

Επεξ/σία από Xejolontas
  • Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Κορόιδα 

Ειδικά οι γυναίκες είναι πολύ αφελείς 

Τι τα ήθελε τα 15 χιλιάρικα??

πνηγμενη ...απο αλλο δανειο και εχει παει τειρεσια

δανειο για να εξωφλησεις αλλο δανειο ειναι αυτοκτονια.........................

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostasbm είπε

πνηγμενη ...απο αλλο δανειο και εχει παει τειρεσια

δανειο για να εξωφλησεις αλλο δανειο ειναι αυτοκτονια.........................

να παει να καθαρισει σκαλες

το πολυ facebook αυτα κανει... ψεκασμενους που θελουν τζαμπα δανεια

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

σημερα ηρθε μια γνωστη και μου ειπε οτι κανονιζει να παρει δανειο απο τη παραπανω

επειδη ημουν του χωρου μου εκανε εντυπωση ποσο ευκολα της ειπαν οτι θα της δωσουν 15 χιλ

η καταληξη ειναι οτι της εστειλαν μια συμβαση ωραια και ομορφη(δεν την ειδα αλλα ουτε σε δικηγορο την πηγε να την δουν) την υπεγραψε και την εστειλε και μετα της ζητησαν και μια καταθεση σε ενα ΙΒΑΝ 450 ευρω και σημερα αλλη μια των 120 .....

επειδη μυριζει λιγο,τραπεζα να δινει τοσο ευκολα 15 χιλ χωρις εγγυησεις και σε μη κατοικο.......

εχει κανεις ακουσει τιποτα ???/ αυτη δε μπορουσε να παρει δανειο και ποιος θα τις εδινε χωρις εγγυησεις γιατι ειναι στο τειρεσια.......

μπηκα να κανω αιτηση ειδα οτι ζηταει αρκετα πραγματα και δεν ειναι τοσο ευκολο να παρει καποιος δανειο λεω κατι δε παει καλα..........

Γιατί να βάλει λεφτά ???

Απο τα 15.000 θα αφαιρεθούν τα 450 και 120€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

Μυρίζει λίγο;Βρωμάει ,ΑΠΑΤΗ απο εδώ μέχρι το Πορτο!!Αν έστειλε λεφτά πες της να τα ξεχάσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί να βάλει λεφτά ???

Απο τα 15.000 θα αφαιρεθούν τα 450 και 120€.

ειχε ακουσει φαινεται απο τοτε που ειχε παρει το πρωτο δανειο για εξοδα φακελλου και συναφη.....τι να λεμε

οταν της το ειπα εγινε και επιθετικη οποτε λεω κατσε στα αυγα σου

το ρεζουμε ειναι οτι δεν υπαρχουν ευκολα δανεια....εδω δε δινουν οι δικες μας ευκολα και ζητανε εγγυητες......

απλα ειναι αμαρτια να την παταει ο καθενας τοσο ευκολα.....

1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε

να τις φέρεις σε επαφή, θα κάνουν καλή παρέα! 

καλα θα ειναι πολλες .....θα κανουν συλλογο και μετα εκδρομη στο Πορτο ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostasbm είπε

Θα της πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορούν και μετά θα την κάνουν.

Και επίσης δεν μιλάει με την Banco BPI αλλά με απατεώνα.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ειχε ακουσει φαινεται απο τοτε που ειχε παρει το πρωτο δανειο για εξοδα φακελλου και συναφη.....τι να λεμε

οταν της το ειπα εγινε και επιθετικη οποτε λεω κατσε στα αυγα σου

το ρεζουμε ειναι οτι δεν υπαρχουν ευκολα δανεια....εδω δε δινουν οι δικες μας ευκολα και ζητανε εγγυητες......

απλα ειναι αμαρτια να την παταει ο καθενας τοσο ευκολα.....

καλα θα ειναι πολλες .....θα κανουν συλλογο και μετα εκδρομη στο Πορτο ....

Για έξοδα φακέλου. ΝΑΙ !

Αλλά, τα κρατάνε από το δάνειο και σου δίνουν λιγότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...