Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AtiX είπε

Πίσω και από τις τρεις εταιρίας κρύβεται η προσπάθεια για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πελατειακή βάση… σίγουρα η Google και η MS προσανατολίζονται ξεκάθαρα στις υπηρεσίες και για αυτό έρχονται πιο συχνά αντιμέτωπες αλλά και η Apple δεν αφήνει ελεύθερο το πλαίσιο να δράσουν μέσα στις δικές της πλατφόρμες…

ΥΓ: τον τελευταίο καιρό βλέπουμε από την Apple να κάνει μικρά, διερευνητικά, ανοίγματα με δικές της υπηρεσίες και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, μπορεί ο στόχος της να μην είναι ένα πολύ μεγάλο market share αλλά και μόνο η διαφήμιση που θα γίνει θα τις αποφέρει μικρές αυξήσεις σε mobile και desktop πλατφόρμες…

Για ποια διερευνητικά ανοιγματα λες; το apple tv+; γιατι δεν θυμαμαι να "ανοιγει" αλλη υπηρεσια της.

Αν εννοεις μόνο το apple tv+, προσωπικα το θεωρω κινηση ΜΠΑΣ και το σώσει γιατι ειναι ΠΟΛΥ πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kallair είπε

Για ποια διερευνητικά ανοιγματα λες; το apple tv+; γιατι δεν θυμαμαι να "ανοιγει" αλλη υπηρεσια της.

Αν εννοεις μόνο το apple tv+, προσωπικα το θεωρω κινηση ΜΠΑΣ και το σώσει γιατι ειναι ΠΟΛΥ πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμό.

Έχει ακουστεί ότι θα βγάλει και το iMessages…

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, AtiX είπε

Έχει ακουστεί ότι θα βγάλει και το iMessages…

πρωτα θα παγώσει η κόλαση και μετα θα εκανε αυτή την κίνηση..

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kallair είπε

πρωτα θα παγώσει η κόλαση και μετα θα εκανε αυτή την κίνηση..

Όντως γράψε λάθος, το FaceTime διάβασα το οποίο μάλλον με το iOS 15 θα ανακοινωθεί και για Android & Windows…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Όντως γράψε λάθος, το FaceTime διάβασα το οποίο μάλλον με το iOS 15 θα ανακοινωθεί και για Android & Windows…

Δεν το εχω διαβασει αλλα και πάλι δυσκολο μου φαινεται. προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ειναι σχεδόν το ιδιο δυσκολο οσο και με το imessages. ειναι απο τις καλές αποκλειστικές υπηρεσιες του iOS που δεν εχει νόημα να μεταφερθουν σε android μιας κ δεν θα εχουν καποιο οικονομικό οφελος να το κάνουν. Αν μπορεις στειλε λινκ από την είδηση που το διαβασες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kallair είπε

Δεν το εχω διαβασει αλλα και πάλι δυσκολο μου φαινεται. προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ειναι σχεδόν το ιδιο δυσκολο οσο και με το imessages. ειναι απο τις καλές αποκλειστικές υπηρεσιες του iOS που δεν εχει νόημα να μεταφερθουν σε android μιας κ δεν θα εχουν καποιο οικονομικό οφελος να το κάνουν. Αν μπορεις στειλε λινκ από την είδηση που το διαβασες.

https://www.uswitch.com/mobiles/news/2021/06/apples-facetime-coming-to-android-phones/amp/

δεν μιλάει βέβαια για εφαρμογή που κατεβάζεις, δεύτερο “λάθος” μου αλλά είναι μια αρχή…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...