marios1957 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 ...frameserving.Το είχα και παλιά.Διορθώθηκε με τον κλασσικό τρόπο:F O R M A T ! Προσπαθώντας να φτιάξω τα Looney,μετά το 8ο,ΔΕΝ δέχεται πλέον να συνεργαστεί με κανέναν encoder.Ούτε ο VFAPIconv δίνει πλέον λύση.Το μόνο που έμεινε είναι το frameserving μέσω AviSynth και επειδή είμαι τελείως άσχετος,έβαλα να παίξει το (standalone) Dvd2Svcd.Αυτοματοποιημένο αποτέλεσμα,ίδια ποιότητα.Έτσι δουλεύει. Όμως,ποιό καλό παιδάκι θα μας πει γιατί σταμάτησε;Ποιοί παράμετροι δρουν ανασταλτικά; Ψάχνοντας,δεν βρήκα παρόμοια προβλήματα αλλού. Plz,περιμένω απαντήσεις.
kopykat Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Marie mou mou eixe tixei kai mena.kai akrivws i lisi itan i idia.Reinstall.Mou exei tixei kai se diaforetika leitourgika.Apo 2000 kai XP mexri 2003.To mono pou mporw na katalavw einai oti kati kanei corrupt to arxiko .exe tou Virtualdub*VirtualDubMod gia tin akriveia me apotelesma auto na min anoigei katholou kai na min kanei tin doulia tou. Texnikes kai perissoteres plirofories oute egw exw.Egw esteila ena mailme ta simptwmata sto doom9 kai tha doume. Ayta kk
marios1957 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Κάτι "remote.dll",έχουν αλλάξει έκδοση και θέση άπειρες φορές.Το κακό είναι ότι ούτε με πισωγύρισμα ημερομηνίας δουλεύει.Δεν δοκίμασα ακόμη με ghost.Με είχε στριμώξει κάποτε ο madsc να φτιάξω ένα(προφανώς γιατί βαρέθηκε να διορθώνει τις μ@λ@κίες μου συνέχεια),θα κοιτάξω και αυτή τη λύση. Ε,άμα έκανες post στο doom9...lol. Μόνο ίσως στο unofficial του "δικού μας" everywicked να βρισκόταν η άκρη(http://virtualdub.everwicked.com/index.php),αλλά τα Εγγλέζικά μου δεν βοηθάνε στη διατύπωση...
bazexa Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 gia.pos mporo na kopso kapoia video clip apo dvd kai na ta balo me th seira poy thelo ego.dhl.to 1 me to 4 to 2 me to 3 video clip.
bazexa Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 kai kati allo na rothso.yparxei tropos na blalo to logotipo ert,mega,kai alla apo to dvd otan to exo grapsei apo thleorasi.eyxaristo.
marios1957 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 gia.pos mporo na kopso kapoia video clip apo dvd kai na ta balo me th seira poy thelo ego.dhl.to 1 me to 4 to 2 me to 3 video clip. Ανοίγει παρένθεση. MpegVcr.Ανοίγεις το vob,κόβεις εκεί που θες,σώζεις. Ακολούθως,ενώνεις με TMPGEnc.(MpegTools,Merge+Cut).Με όποια σειρά θες.Τέλος,Ifoedit,Author New Dvd και βάζεις το ενωμένο mpg να σου βγάλει καινούργιο dvd. Κλείνει η παρένθεση.
marios1957 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 kai kati allo na rothso.yparxei tropos na blalo to logotipo ert,mega,kai alla apo to dvd otan to exo grapsei apo thleorasi.eyxaristo. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα φίλτρο που είναι (εσωτερικό) στο Virtual Dub.Ψάξτο.Έχε υπ' όψη σου ότι θα χρειαστείς άπλετο χώρο αρκετών δεκάδων gb,γιατί το Vd για να δουλέψει με φίλτρα θέλει Full Processing Mode.Άσε που με κάθε επανακωδικοποίηση όλο και κάτι χάνεται από ποιότητα στην πορεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.