savvinio82 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση αγοράς για το παραπάνω, και εχω μπερδευτει λιγάκι καθώς έχω τις εξής απορίες. θα πρέπει το smartwatch ντε και καλά να έχει και sim? δεν αρκει το gps του; με ενδιαφέρουν κυρίως οι λειτουργίες: 1. ειδοποίηση οταν το παιδι φευγει περα απο μια προκαθορισμένη ακτίνα απόστασης. 2. ειδοποίηση οταν αφαιρεθεί το ρολοι απο το χέρι- τελευταίο στίγμα gps 3. μπαταρια να μη χρειαζεται φορτιση καθε μερα. 4. ιδανικα αδιαβροχο σε θαλασσα. οχι κανα τρομερο βαθος. πρεπει να σκασω κανα 100αρι ή και με γυρω στα 30 γινεται η δουλεια; αυτό που εχει η vodafone αξιζει; ευχαριστώ.
savvinio82 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Οκ. Σωστή παρατήρηση. Ευχαριστώ. Έχει κάποιος κάποια συγκεκριμένη συσκευή;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 55 λεπτά πριν, savvinio82 είπε Όχι. Είναι 8 Και γιατί θες να το παρακολουθείς έτσι;
savvinio82 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Εγώ σου λέω γίνεται μια στραβή κ χάνεται, το περνούν. Να ξέρω που είναι. Ή που ήταν τελευταία φορα
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, savvinio82 είπε Εγώ σου λέω γίνεται μια στραβή κ χάνεται, το περνούν. Να ξέρω που είναι. Ή που ήταν τελευταία φορα Για κοιτα και https://www.amazon.co.uk/Child-GPS-Tracker/s?k=Child+GPS+Tracker
savvinio82 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Αυτό που έστειλες ανοίγει μια αναζήτηση προϊόντων. Όχι κάποιο συγκεκριμένο
cumulus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Κατι τετοιο απο αυτα ψαξε https://www.skroutz.gr/c/614/gps_trackers.html?keyphrase=ηλικιωμενων
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, savvinio82 είπε Αυτό που έστειλες ανοίγει μια αναζήτηση προϊόντων. Όχι κάποιο συγκεκριμένο Για να διαλέξεις το έβαλα.Γιατί έχει σε πολλά σχέδια και μεγέθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα