Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έσπασε το πόμολο ταχυτήτων και θέλω να το αλλάξω, πρέπει να πάρω συγκεκριμένο για το Peugeot η μπαίνουν όλα που κυκλοφορούν ως universal όπως πχ αυτό

https://www.skroutz.gr/s/24034380/Auto-Gs-JM-3512PB-37115-Πόμολο-Ταχυτήτων-Τετράγωνο-με-Νίκελ-Μαύρο.html

Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εσπασε προσφατα σε 207...αν ειναι το ίδιο, ή ίδιας λογικής, δεν κάνουν όλα...

Εκανα μαλακία και πηγα πηρα ενα ιμιτασιόν και ηταν σαν ψεύτικο, πολυ ελαφρύ, μου χαλασε την αίσθηση του κιβωτίου...

Τσεκαρε σε κανεναν με ανταλλακτικά Peugeot, να πάρεις κανα OEM, μη παρεις απο τα σκρουτζαδικα, ειναι παντελως μουφα, ενα 20ρικο εκανε για το 207....

Edit: ίδια λογική ειναι, δεν ειναι βιδωτός, ειναι φορετος σε ενα πλαστικο - οτι να'ναι οι γάλλοι - προσεχε να μη σπασει γτ θα ψαχνεις κι αυτο μετά...

Επεξ/σία από lefkrc
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρωτα σε μια αντιπροσωπεια να σου που ντιμη γνησιου.. αν ειναι απιαστη η τιμη δες σε αλουμινιου εδω οπου ο ιδιος γνησιος εκανε ενα 200ρι καποτε... και σε απλο πλαστικο εδω...  Αν googlαρεις "λεβιες ταχυτητων peugeot 206" θα βρεις πολυ πραγμα... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, nick#18 είπε

Ρωτα σε μια αντιπροσωπεια να σου που ντιμη γνησιου.. αν ειναι απιαστη η τιμη δες σε αλουμινιου εδω οπου ο ιδιος γνησιος εκανε ενα 200ρι καποτε... και σε απλο πλαστικο εδω...  Αν googlαρεις "λεβιες ταχυτητων peugeot 206" θα βρεις πολυ πραγμα... 

Παρόμοιο αγόρασα από άλλο καταστημα, τρελή απογοήτευση, δεν ειναι αλουμινίου, απλώς "γυαλιζει" απέξω, ειναι κούφιο και δεν κουμπώνει σωστά, μπανοβγαινε για πλάκα...

Έχω τον παλιο αλουμινίου (καθως εσπασε μόνο η βαση) και καμία σχέση ποιοτικά...έβαλα απο απλο 207 τελικά που εχει πλαστικο γυρω γυρω και γυαλιστερο απο πάνω, έλυσα τα άλλα προβλήματα αλλά εχω ξενερώσει με την αίσθηση...καμία σχέση με το άλλο, λες και είχαν "ζυγίσει" το κατα τα αλλα απαραδεκτο γαλλικό κιβώτιο....

Για αυτό κι εγω προτείνω, αντιπροσωπεία ή κατάστημα με ανταλλακτικά Peugeot - Citroen...

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάρε original από μεταχειρισμένα. Ειδάλλως μόνο επώνυμα (MOMO-SPARCO) που έχουν μέσα διάφορα πλαστικά για να ταιριάξουν στο σιδερένιο κομμάτι του μοχλού. Μετά το πομολο σφίγγει πάνω σε αυτό με alenακια. Αλλά υπολόγιζε 50 ευρώ minimum. Έβαλα σε Fabia του 2005 και είναι σούπερ (πολύ ποιοτικό), αλλά 50άρικο.....

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...