Witcher1st Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Χρησιμοποιει κανεις το προγραμμα να μας πει πως ακριβως γινεται η ολη διαδικασια; Επειδη εχω και ρευμα ΕΛΙΝ και γραφει για καθε μηνα 200 ποντους επιβραβευσης. Πως ακριβως παιρνουμε αυτους τους ποντους;
Witcher1st Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Επίσης παρατηρώ στην εφαρμογή θέλει να βάλεις κάρτα και όχημα, όπως και το ποσό πριν πας στο βενζινάδικο. Οπότε δεν μπορείς να το γεμίσεις, βάζεις κάποιο ποσό, 20,30 ευρώ.
korakios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Στις 5/7/2021 στις 2:16 ΜΜ, Lazostat είπε Χρησιμοποιει κανεις το προγραμμα να μας πει πως ακριβως γινεται η ολη διαδικασια; Επειδη εχω και ρευμα ΕΛΙΝ και γραφει για καθε μηνα 200 ποντους επιβραβευσης. Πως ακριβως παιρνουμε αυτους τους ποντους; https://www.elinup.gr/categories.php?id=38 αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει
Witcher1st Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Τα έχω δει αυτά. Απλά δεν δίνουν πληροφοριες αρκετές. Μάλλον θα χρειαστεί να πάρω τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα