antoniokonstant Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω στην περίπτωση που έχω ατομική επιχείρηση και ενεργοποιημένο επαγγελματικό λογαριασμό μπορούν να με προσλάβουν ως μισθωτό στον ιδιωτικό τομέα αλλά να συνεχίζω να δουλεύω και ως ελεύθερος επαγγελματίας παράλληλα.
antoniokonstant Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Με την ασφάλιση τι παίζει γενικότερα στον ΕΦΚΑ επειδή διαβάζω ότι πληρώνεις και σαν ελεύθερος επαγγελματίας και σαν μισθωτός
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Και βέβαια γίνεται, αρκεί να μην είσαι σε αυτό το πρόγραμμα του οαεδ για νέες επιχειρήσεις. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 37 λεπτά πριν, antoniokonstant είπε Με την ασφάλιση τι παίζει γενικότερα στον ΕΦΚΑ επειδή διαβάζω ότι πληρώνεις και σαν ελεύθερος επαγγελματίας και σαν μισθωτός Όχι. Δε ξέρω αν πας από ΕΕ σε ιδιωτικός υπάλληλος τι γίνεται, εγώ που σαν μισθωτός άνοιξα βιβλία δε πληρώνω εισφορές σαν ΕΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα