txcellas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνομαι για να βγάλω δίπλωμα για drone a1-a3,a2. Έχει βγάλει κάποιος σε ιδιωτική εταιρία να με κατατοπίσει πριν προχωρήσω ;
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Διάβασε και τα σχόλια https://www.lagonika.gr/prosfores/δωρεάν-δίπλωμα-drone-open-category-a1a3/ 1 1
DownUNDERground Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Διάβασε και τα σχόλια https://www.lagonika.gr/prosfores/δωρεάν-δίπλωμα-drone-open-category-a1a3/ Έχει λήξει αυτή η προσφορά;
txcellas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Πιο πολύ για τη διαδικασία ενδιαφέρομαι παρα για την προσφορά.
Jts Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, basilis_k6 είπε τι νόημα εχει αυτο το δίπλωμα?! Για επαγγελματική χρήση είναι υποχρεωτικό απ'όσο ξέρω.
gorge18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/7/2021 στις 12:17 ΜΜ, txcellas είπε Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνομαι για να βγάλω δίπλωμα για drone a1-a3,a2. Έχει βγάλει κάποιος σε ιδιωτική εταιρία να με κατατοπίσει πριν προχωρήσω ; Εχω βγαλει εγω την παλια (προ2021) A,B,C,D και ολες τις ειδικότητες (NF, BVLOS,AW κλπ) εταιρια σου λεω σε π.μ. αν θες. Τωρα πια ειναι πιο ευκολα γιατι λογο covid τα θεωρητικα τα κανεις απομακρυσμένα και δεν χρειαζεται να τρεχεις στην ΥΠΑ. η πρακτική γίνεται στο Ελληνικο. το κοστος ειναι κατω απο 100 για α1,α3 και λιγο κατω απο 300 για α2. τωρα η καθε ειδικοτητα παει αναλογα την εταιρια απο 200 μεχρι 300 ισως και παραπανω ή παρακατω. 20 ώρες πριν, basilis_k6 είπε τι νόημα εχει αυτο το δίπλωμα?! Οτι νοημα εχει και το διπλωμα οδηγησης αυτοκινήτου. Οδηγας και χωρις αυτο μεχρι να γινει η μαλακία ή μεχρι να σε πιασουν.. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από gorge18 1
xsterg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 μπλοκο παντως σε drone δεν εχω δει μεχρι τωρα. για ερασιτεχνικη χρηση που το πετας 1-2 φορες την εβδομαδα δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει κανεις να βγαλει πιστοποιηση. αν καποιος ειναι επαγγελματιας πχ φωτογραφος τοτε τιναι διαφορετικα τα πραγματα.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Εχω βγαλει εγω την παλια (προ2021) A,B,C,D και ολες τις ειδικότητες (NF, BVLOS,AW κλπ) εταιρια σου λεω σε π.μ. αν θες. Τωρα πια ειναι πιο ευκολα γιατι λογο covid τα θεωρητικα τα κανεις απομακρυσμένα και δεν χρειαζεται να τρεχεις στην ΥΠΑ. η πρακτική γίνεται στο Ελληνικο. το κοστος ειναι κατω απο 100 για α1,α3 και λιγο κατω απο 300 για α2. τωρα η καθε ειδικοτητα παει αναλογα την εταιρια απο 200 μεχρι 300 ισως και παραπανω ή παρακατω. Οτι νοημα εχει και το διπλωμα οδηγησης αυτοκινήτου. Οδηγας και χωρις αυτο μεχρι να γινει η μαλακία ή μεχρι να σε πιασουν.. έχει καποια πρακτική αξία το δίπλωμα για εργασία δηλαδη? πέραν των φωτογράφων/βιντεο/εκπομπες για κανάλια με τηλεοπτικο συνεργειο κτλ υπάρχει δουλεια και σε άλλους τομεις στην ελλάδα?
gorge18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Προσωπικά εμενα μου εχει ζητηθει να κανω μια επιθεωρηση σε καλώδια της δεη μηκους 2 χλμ. Περα απο τα SAR που εχω παει (εθελοντικά). Περα απο αυτο δεν εχω κανει κατι αλλο. Αλλα δεν το κυνηγάω κιόλας.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, gorge18 είπε Προσωπικά εμενα μου εχει ζητηθει να κανω μια επιθεωρηση σε καλώδια της δεη μηκους 2 χλμ. Περα απο τα SAR που εχω παει (εθελοντικά). Περα απο αυτο δεν εχω κανει κατι αλλο. Αλλα δεν το κυνηγάω κιόλας. ισως αξιζει να το κυνηγήσεις. θα ειναι ελάχιστες οι θέσεις αλλα πόσοι θα έχουν σκεφτεί να βγάλουν δπλωμα πρίν δούνε τυχαία μια τέτοια αγγελία εργασίας.
gorge18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλα, και να την δεις μεχρι να βγαλεις το διπλωμα και να το εγγρινει η ΥΠΑ χαιρετίσματα. Οι τελευταιεςμου ειδικότητες που εκανα πηραν εναν χρονο να εγκριθούν. Και παλι για να αναλαβεις τετοια δουλεια πρεπει (αν δεν εχουν drone) να εχεις δικο σου (επαγγελματικο) με εναρξη για να κοβεις παραστατικα κλπ κλπ . Για να πεις οτι θα βγαζεις καλα χρηματα θελει πολυ κυνηγητό. Τουλαχιστον για την ωρα που ειναι ολα ακομα ρευστα στην Ελλαδα. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από gorge18
kostasbm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 τη κυριακη ειχε ξαπλωσει ενας τυπος στη παραλια και σηκωσε το drone na κανει ληψεις μες στο κοσμο σε 20 λεπτα ειχε ερθει η αστυνομια και τον πηρε μαζι με το drone....με τι δικαιολογια δε ξερω υποθετω θα εγιναν παραπονα απο τους γυρω
gorge18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Καλα του εκαναν. Αν θες να πεταξεις πηγαινε σε ενα βουνο και πετα. Πανω απο κοσμο θες να εχει αλεξίπτωτο, αφρώδες υλικο στα ποδια, ασφάλεια αστικης ευθηνής και παλι να εισαι μερικα μετρα μακρια οχι απο πανω. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα