Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bezan είπε

ειχα δει ενα ολοιδιο ποστ στο quora αλλα στα αγγλικα

Πες μου ότι έγραφε και zucchini 😂

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πέρα από τα hobbies, ένας τρόπος να γνωρίσεις κόσμο (και να βρεις κοπέλα) είναι ο εθελοντισμός. Εγώ πήγαινα κατά την διάρκεια των σπουδών μου σε εθελοντικές δράσεις και γνώρισα και την κοπέλα μου εκεί, με την οποία τον περασμένο μήνα κλείσαμε 5 χρόνια. Τονίζω ότι δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος και ότι είχα και εγώ πολλά θέματα που έπρεπε να δουλέψω για να βελτιώσω/ξεπεράσω, τα οποία φυσικά ήθελαν προσπάθεια. Πχ, ήμουν εθισμένος με το φαγητό και στην περσινή καραντίνα έφτασα τα 115 κιλά, τρώγοντας 3 πίτσες την εβδομάδα και παίζοντας όλη μέρα παιχνίδια. Ξεκίνησα λίγο λίγο να προσέχω την διατροφή μου, χωρίς υπερβολές, τώρα είμαι στα 104 και κατεβαίνω. 

Baby steps, σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές γιατί θα σου φανούν βουνό.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Πέρα από τα hobbies, ένας τρόπος να γνωρίσεις κόσμο (και να βρεις κοπέλα) είναι ο εθελοντισμός. Εγώ πήγαινα κατά την διάρκεια των σπουδών μου σε εθελοντικές δράσεις και γνώρισα και την κοπέλα μου εκεί, με την οποία τον περασμένο μήνα κλείσαμε 5 χρόνια. Τονίζω ότι δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος και ότι είχα και εγώ πολλά θέματα που έπρεπε να δουλέψω για να βελτιώσω/ξεπεράσω, τα οποία φυσικά ήθελαν προσπάθεια. Πχ, ήμουν εθισμένος με το φαγητό και στην περσινή καραντίνα έφτασα τα 115 κιλά, τρώγοντας 3 πίτσες την εβδομάδα και παίζοντας όλη μέρα παιχνίδια. Ξεκίνησα λίγο λίγο να προσέχω την διατροφή μου, χωρίς υπερβολές, τώρα είμαι στα 104 και κατεβαίνω. 

Baby steps, σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές γιατί θα σου φανούν βουνό.

Ντίνο γενικά είμαι άτομο που γουστάρω να προσφέρω ανιδιοτελώς και μου κάνει και εμένα εντύπωση πως δεν έχω κυνηγήσει τον εθελοντισμό. Μου φαίνεται θα αρχίσω να το ψάχνω. Ο εθισμός στο φαγητό μου έχει βγει και εμένα τώρα τελευταία, όχι τόσο με φαγητό από έξω όσο με σοκολατοειδή και σιροπιαστά, με αποτέλεσμα από 75 που ήμουν να πάω 85. Οπότε βάσει αυτού που λες, νομίζω ότι θα μου ταιριάζει γάντι η ιστορία του εθελοντισμού. Σε ευχαριστώ για την πρόταση...

• Like 3
Δημοσ.

Πριν σε προτρέψω να πας σε έναν ειδικό, όχι γιατί έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά γιατί είναι διαφορετικό αυτά που λες σε μας ή στους δικούς να τα πεις σε κάποιον/α που έχει σπουδάσει και μελετήσει την ψυχολογία των ανθρώπων. Η συζήτηση με έναν ειδικό σίγουρα θα σε απελευθερώσει.

Από κει και πέρα, ένα είναι το βασικό και το πιο ουσιώδης στην ζωή, που θα το καταλάβεις και όσο μεγαλώνεις, μην κοιτάς τους γύρω σου, μην δίνεις σημασία αν άλλοι περνάνε πιο ωραία, πως τα περνάνε κτλ. εσύ θα αφιερώνεις χρόνο σε σενα, θα αποφασίσεις τι σου αρέσει να κάνεις και χωρίς τύψεις κάντο, μην προσπαθήσεις να αλλάξεις ή να πιέσεις τον εαυτό σου να γίνεις κάτι άλλο μόνο και μόνο για να χωρέσεις κάπου, ίσως τον πρώτο χρόνο να αισθανθείς καλά αλλά σε βάθος χρόνου θα δυστυχήσεις.

Στην ηλικία που είσαι βάλε ως πρώτο την εκπαίδευσή σου, μιας και σκέφτεσαι να φύγεις κιόλας εξωτερικό, και χτίσε την ζωή σου όπως την θες, αν κάνεις αυτά που θες τότε σιγά σιγά θα βρεις και τις ανάλογες παρέες, τις κοπέλες που θα σου ταιριάζουν κτλ.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το εχουν πει και οι προηγουμενοι αλλα θα στο τονισω και εγω.Βρες χομπυ,εγω προτεινω πολεμικες τεχνες διοτι και αυτοπεποιθηση θα αποκτησεις και θα γνωρισεις κοσμο.Ασε που θα μπεις στη νοοτροπια της αθλητικης ζωης  και θα αλλαξουν τα παντα...Μην το σκεφτεσαι βρες μια πολεμικη τεχνη που σου αρεσει και πηγαινε!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...