Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 minutes ago, Olastrava said: Αν από γυμνάσιο/λύκειο δεν έχεις παρέα σωστή και μετά πας σε ΙΕΚ και όχι ΑΕΙ που έχεις λιγότερες προοπτικές, τότε βράσε ρύζι. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Απ το λύκειο μιλάω μόνο με ένα παιδί απ όσους έκανα παρέα κι αυτό λόγω δουλειάς. Απ τα φοιτητικά μου χρόνια το ίδιο. Απ το φανταρικο δεν έχω επαφές με κανέναν. Οι παρέες έρχονται και φεύγουν, θα περάσουν εκατοντάδες άνθρωποι απ την ζωή σου, θα κάνεις παρέα, θα χαθείς και φτου κι απ την αρχή. Μην τρελενεσαι, λίγο κοινωνικός να είσαι και γνωρίζεις κόσμο πολύ εύκολα 4
Olastrava Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Απ το λύκειο μιλάω μόνο με ένα παιδί απ όσους έκανα παρέα κι αυτό λόγω δουλειάς. Απ τα φοιτητικά μου χρόνια το ίδιο. Απ το φανταρικο δεν έχω επαφές με κανέναν. Οι παρέες έρχονται και φεύγουν, θα περάσουν εκατοντάδες άνθρωποι απ την ζωή σου, θα κάνεις παρέα, θα χαθείς και φτου κι απ την αρχή. Μην τρελενεσαι, λίγο κοινωνικός να είσαι και γνωρίζεις κόσμο πολύ εύκολα Μπορεί να έχεις και δίκιο, απλώς όταν βλέπεις τους γύρω σου να βγαίνουν οπότε γουστάρουν και εσύ να παρακαλάς για να βγεις, τότε ξενερώνεις...Δεν θα έλεγα ότι είμαι αντικοινωνικός, απλώς ίσως παραπάνω σοβαρός από το συνηθισμένο στην ηλικία μου (πιο ώριμος μου λένε οι συγγενείς) 2
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δεν έχω καταλάβει ακόμα το πρόβλημα σου. Δεν έχεις καθόλου παρέες ή αυτά που κάνεις (ποδόσφαιρο κτλ) δεν σε γεμίζουν? γιατί μέσα από τα χόμπι σίγουρα θα βρεις 1-2 άτομα που θα δέσεις. Μπορείς να πεις, πάμε για ένα καφε? δεν είναι κακό. Επίσης για τον χορό, μη το κόβεις απλά επειδή δεν σου αρέσει. Δες το σαν κάτι που θα μάθεις, θα περνάς 1 ώρα και θα γνωρίσεις και άλλα άτομα. Μήπως να δεις και κάποιο μουσικό όργανο για εκμάθηση? Κάτι στον υπολογιστή, πχ μοντάζ βίντεο που μπορεί να οδηγήσει και σε κάποια ευκαιρία εργασίας? Φωτογραφική λέσχη? Βρες αυτό που θα ήθελες να κάνεις και θα σε ευχαριστούσε.
Olastrava Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, onelonelystar είπε Δεν έχω καταλάβει ακόμα το πρόβλημα σου. Δεν έχεις καθόλου παρέες ή αυτά που κάνεις (ποδόσφαιρο κτλ) δεν σε γεμίζουν? γιατί μέσα από τα χόμπι σίγουρα θα βρεις 1-2 άτομα που θα δέσεις. Μπορείς να πεις, πάμε για ένα καφε? δεν είναι κακό. Επίσης για τον χορό, μη το κόβεις απλά επειδή δεν σου αρέσει. Δες το σαν κάτι που θα μάθεις, θα περνάς 1 ώρα και θα γνωρίσεις και άλλα άτομα. Έχω μονάχα ένα παιδί που γνωριζόμαστε χρόνια αλλά δε θα έλεγα ότι έχουμε το δέσιμο που θα περίμενε κάποιος, κυρίως γιατί είναι πολύ οκνηρός. Θα προτείνω δραστηριότητες και κάνει πίσω...Οι υπόλοιποι που ξέρω, δε μου αφήνουν το περιθώριο για κάτι παραπάνω από γνωστοί. Άμα προτείνω καφέ ή ποτό, θα βγουν με την παρέα τους και θα μου πουν ''άλλη φορά'' που δε θα έρθει ποτέ ουσιαστικά. Όπως προείπα, στα χόμπι μου έχω να συναναστραφώ με μεγαλύτερους μου (κυρίως 35+), οι οποίοι έχουν άλλες προτεραιότητες
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Olastrava είπε Θα προτείνω δραστηριότητες και κάνει πίσω... είχα και εγώ μια φίλη που ποτέ δεν έκανε τίποτα αλλό από το να πηγαίνει για καφε και μόνο αυτό. Τελικά πήγα μόνη μου σε ότι δραστηριότητες ήθελα και μετά από λίγο καιρό έκανα φίλους εκεί. Αλλά θα επιμείνω σε αυτό που είπα παραπάνω. Κάτσε λίγο και δες τι θα ήθελες να κάνεις που να σε ευχαριστούσε. Μπορεί να μη βρεις παρέα από την αρχή, αλλά θα "γεμίζεις" μέσα σου με αυτό που θα μαθαίνεις. 3
Leleouras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκίνα να παίζεις wow, (for the horde εννοείται) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από Leleouras 1
Olastrava Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, onelonelystar είπε είχα και εγώ μια φίλη που ποτέ δεν έκανε τίποτα αλλό από το να πηγαίνει για καφε και μόνο αυτό. Τελικά πήγα μόνη μου σε ότι δραστηριότητες ήθελα και μετά από λίγο καιρό έκανα φίλους εκεί. Αλλά θα επιμείνω σε αυτό που είπα παραπάνω. Κάτσε λίγο και δες τι θα ήθελες να κάνεις που να σε ευχαριστούσε. Μπορεί να μη βρεις παρέα από την αρχή, αλλά θα "γεμίζεις" μέσα σου με αυτό που θα μαθαίνεις. Τι θα ήθελα να κάνω ε; Πολλά πράγματα...Απλώς για κάποιο καταραμένο λόγο, η απουσία ουσιαστικών φιλικών σχέσεων ανέκαθεν, είναι σα να μου έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια και να αποθαρρύνομαι... 2 λεπτά πριν, Leleouras είπε Ξεκίνα να παίζεις wow Άσε άμα ξαναγίνω όπως παλιά καρφωμένος σε ένα pc, θα πάω ακόμα πιο πίσω... 1
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Olastrava είπε Τι θα ήθελα να κάνω ε; Πολλά πράγματα...Απλώς για κάποιο καταραμένο λόγο, η απουσία ουσιαστικών φιλικών σχέσεων ανέκαθεν, είναι σα να μου έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια και να αποθαρρύνομαι... άρα προτιμάς να κάθεσαι και να μη κάνεις τίποτα. Θέλει προσπάθεια και κουράγιο, αλλά πρέπει να κοιτάς που θέλεις να φτάσεις και πως να περνάς το χρόνο σου. Βάλε σε μια σειρά αυτά που θες να κάνεις, βασικά βρες και μια part time δουλειά και σιγά σιγά θα έρθουν τα πράγματα. όσο κάθεσαι να μην κάνεις τίποτα, τόσο χειρότερα θα είσαι. Ο μόνος που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον εαυτό σου, είσαι εσύ ο ίδιος. Αν δεν πεισμώσεις εσύ, δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος για εσένα. Μια ζωή έχουμε. Enjoy it as much as you can. 1
Olastrava Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, onelonelystar είπε άρα προτιμάς να κάθεσαι και να μη κάνεις τίποτα. Θέλει προσπάθεια και κουράγιο, αλλά πρέπει να κοιτάς που θέλεις να φτάσεις και πως να περνάς το χρόνο σου. Βάλε σε μια σειρά αυτά που θες να κάνεις, βασικά βρες και μια part time δουλειά και σιγά σιγά θα έρθουν τα πράγματα. όσο κάθεσαι να μην κάνεις τίποτα, τόσο χειρότερα θα είσαι. Ο μόνος που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον εαυτό σου, είσαι εσύ ο ίδιος. Αν δεν πεισμώσεις εσύ, δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος για εσένα. Μια ζωή έχουμε. Enjoy it as much as you can. Προφανώς και δεν το προτιμώ...Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που λες όσο κι αν φαίνεται μακρινό σενάριο η επίτευξη των στόχων. Ελπίζω να το θυμάμαι μέχρι αύριο και να μην παρεκκλίνω
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Olastrava είπε Ελπίζω να το θυμάμαι μέχρι αύριο και να μην παρεκκλίνω ε ρε φίλε, αν είναι σε 1 μέρα να τα ξεχάσεις όλα αυτά , τότε... τι να πω...
Olastrava Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, onelonelystar είπε ε ρε φίλε, αν είναι σε 1 μέρα να τα ξεχάσεις όλα αυτά , τότε... τι να πω... Δε θα τα ξεχάσω..Εννοώ να μην επαναπαυτώ και κάτσω άπραγος
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 θέλει να τα δουλέψεις στο μυαλό σου... αν σε ενδιαφέρει να βρεις λύση όπως λες. 2
bezan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, Olastrava είπε Το θεμα μου ειναι κατι πολυ συνηθες η αληθεια ειναι αλλα ας κανω και εγω την εξομολογηση μου. Αρχικα, ειμαι 21 χρονων και αισθανομαι λες και ειμαι 60 και εχω ζησει τα παντα. Κολοκυθια...Απο την αρχη του λυκειου μεχρι σημερα δεν εχω μια παρεα της προκοπης να βγαινω...θελω να παω διακοπες και ειμαι μονος...η ενεργεια μου στον πατο για ατομικη διακριση και γενικα ολα σε μια διαρκη λουπα. Οτι ατομα εχουν ερθει διπλα μου κατα καιρους ειναι τεμπεληδες (με το ζορι αν πανε ενα καφε), στη σχολη μου (ιεκ) ολοι εχουν τις δικες τους παρεες και δε δινουν σημασια, κοπελα πως να βρω; (απο ιντερνετ παθαινω ghosting συνεχως και δε δεχεται καμια να βγουμε). Ολα αυτα με εχουν κανει ολο και πιο κλειστο και πλεον ειμαι σα να εχω δεχθει την ηττα εφοσον δε μπορω να βρω ατομα της προκοπης. Η καταθλιψη και οι κρισεις πανικου μου χτυπησαν την πορτα μετα το τελος πανελληνιων και αφου επαιρνα αγωγη για 1 χρονο τη διεκοψα το Μαρτιο...Η διαθεση εφτιαξε αλλα εφοσον η πραγματικοτητα εμεινε ιδια, ποια η διαφορα; Κολοκυθια...Αυτη τη στιγμη νιωθω μοναχα ξενερα. Ουτε κρισεις πανικου εχω ευτυχως, ουτε τοσο καταθλιπτικη διαθεση. Θελω να βρω ατομα αλλα ολες οι αποπειρες πανε στον καλαθο των αχρηστων. Τεσπα αυτα... εχεις ποσταρει και στο QUORA?
Olastrava Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, bezan είπε εχεις ποσταρει και στο QUORA? Όχι γιατί;
bezan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 ειχα δει ενα ολοιδιο ποστ στο quora αλλα στα αγγλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις