Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα μου ειναι κατι πολυ συνηθες η αληθεια ειναι αλλα ας κανω και εγω την εξομολογηση μου. Αρχικα, ειμαι 21 χρονων και αισθανομαι λες και ειμαι 60 και εχω ζησει τα παντα. Κολοκυθια...Απο την αρχη του λυκειου μεχρι σημερα δεν εχω μια παρεα της προκοπης να βγαινω...θελω να παω διακοπες και ειμαι μονος...η ενεργεια μου στον πατο για ατομικη διακριση και γενικα ολα σε μια διαρκη λουπα.

Οτι ατομα εχουν ερθει διπλα μου κατα καιρους ειναι τεμπεληδες (με το ζορι αν πανε ενα καφε), στη σχολη μου (ιεκ) ολοι εχουν τις δικες τους παρεες και δε δινουν σημασια, κοπελα πως να βρω; (απο ιντερνετ παθαινω ghosting συνεχως και δε δεχεται καμια να βγουμε). Ολα αυτα με εχουν κανει ολο και πιο κλειστο και πλεον ειμαι σα να εχω δεχθει την ηττα εφοσον δε μπορω να βρω ατομα της προκοπης. Η καταθλιψη και οι κρισεις πανικου μου χτυπησαν την πορτα μετα το τελος πανελληνιων και αφου επαιρνα αγωγη για 1 χρονο τη διεκοψα το Μαρτιο...Η διαθεση εφτιαξε αλλα εφοσον η πραγματικοτητα εμεινε ιδια, ποια η διαφορα; Κολοκυθια...Αυτη τη στιγμη νιωθω μοναχα ξενερα. Ουτε κρισεις πανικου εχω ευτυχως, ουτε τοσο καταθλιπτικη διαθεση. Θελω να βρω ατομα αλλα ολες οι αποπειρες πανε στον καλαθο των αχρηστων. Τεσπα αυτα...

Δημοσ.

Γονείς υπάρχουν; Αν ναι μίλησες μαζί τους ή και εκεί είσαι αποκομμένος;

Αν είσαι αποκομμένος από παντού βρες που κάνεις το λάθος (δε γίνεται να μη σε θέλει κανείς και να μη φταις σε κάτι) και φρόντισε να αλλάξεις πρόγραμμα συνήθειες και τρόπους προσέγγισης των γύρω σου.

Ο ευκολότερος τρόπος να βγεις από το μηδέν όπως λες είναι να ξεκινήσεις άθληση ή κάποιο χόμπι που σου αρέσει και να το δεις πιο οργανωμένα όπου υπάρχουν δομές στη περιοχή σου.

Η ενέργεια έρχεται όταν βρίσκουμε κάτι που μας αρέσει και να το κάνουμε. Αν δε το έχεις βρει τράβα πάρε ένα καφέ στο χέρι, άραξε σε μια παραλία και σκέψου τι θα γούσταρες να κάνεις. Βάλε ένα στόχο.

Καλή εβδομάδα.

• Like 7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

γράψου σε μια σχολή χορου. σε ενα χρονο θα εχεις ολα οσα θες.

Ακου αυτό που λέει ο Βασίλης. Στην ηλικία που είσαι, γράψου latin/salsa κλπ και να είσαι σίγουρος, οτι θα αποκτήσεις όντως ότι μπορεις να φανταστείς στον υπερμεγιστο βαθμό. 

100000% βέβαιο και επιβεβαιωμένο.

• Like 1
Δημοσ.

100.000 hobby που θα γνωρισεις ατομα με κοινα ενδιαφεροντα πχ πεζοπορια. απο εκει και περα απειρα πραγματα μπορεις να κανεις και μονος.εχω παει σολο ταξιδια σε βουνα και εχω περασει απλα απιστευτα.ξεκινα με γυμναστηριο να ανεβασεις διαθεση.αν περιμενα ατομα για να κανω πραγματα τοτε θα γραφα αυτα που λες.οι μισοι ειναι χαρουμενοι απλα με εναν καφε καθε μερα.

4 hours ago, Olastrava said:

Το θεμα μου ειναι κατι πολυ συνηθες η αληθεια ειναι αλλα ας κανω και εγω την εξομολογηση μου. Αρχικα, ειμαι 21 χρονων και αισθανομαι λες και ειμαι 60 και εχω ζησει τα παντα. Κολοκυθια...Απο την αρχη του λυκειου μεχρι σημερα δεν εχω μια παρεα της προκοπης να βγαινω...θελω να παω διακοπες και ειμαι μονος...η ενεργεια μου στον πατο για ατομικη διακριση και γενικα ολα σε μια διαρκη λουπα.

Οτι ατομα εχουν ερθει διπλα μου κατα καιρους ειναι τεμπεληδες (με το ζορι αν πανε ενα καφε), στη σχολη μου (ιεκ) ολοι εχουν τις δικες τους παρεες και δε δινουν σημασια, κοπελα πως να βρω; (απο ιντερνετ παθαινω ghosting συνεχως και δε δεχεται καμια να βγουμε). Ολα αυτα με εχουν κανει ολο και πιο κλειστο και πλεον ειμαι σα να εχω δεχθει την ηττα εφοσον δε μπορω να βρω ατομα της προκοπης. Η καταθλιψη και οι κρισεις πανικου μου χτυπησαν την πορτα μετα το τελος πανελληνιων και αφου επαιρνα αγωγη για 1 χρονο τη διεκοψα το Μαρτιο...Η διαθεση εφτιαξε αλλα εφοσον η πραγματικοτητα εμεινε ιδια, ποια η διαφορα; Κολοκυθια...Αυτη τη στιγμη νιωθω μοναχα ξενερα. Ουτε κρισεις πανικου εχω ευτυχως, ουτε τοσο καταθλιπτικη διαθεση. Θελω να βρω ατομα αλλα ολες οι αποπειρες πανε στον καλαθο των αχρηστων. Τεσπα αυτα...

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνα κανα χόμπι και θα γνωρίσεις κόσμο. Επίσης, το να πας μόνος σου κάπου δεν είναι τόσο κακό, πάντα μπορείς να γνωρίσεις κόσμο εκεί που θα πας και να περάσεις πολύ καλύτερα απ όσο νομίζεις

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Olastrava είπε

Κολοκυθια...

Tέτοια προσέγγιση έχουν κάνει οι Green Day, στο στίχο με τον αυνανισμό,στο Longview..

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Olastrava said:

Ξεκινάμε από τα βασικά: ΔΕΝ θα λυθεί το "πρόβλημα" από σχόλια χρηστών σε ένα forum! Οι απαντήσεις που διαβάζεις εδώ σίγουρα θα έχουν δοθεί και από εσένα τον ίδιο αλλά όπως βλέπεις δεν αρκεί αυτό...

Από τη στιγμή που η ζωή σου φαίνεται πως επηρεάζεται σημαντικά από την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, το πιο σωστό θα ήταν να απευθυνθείς και πάλι σε κάποιον ειδικό που θα σε βοηθήσει ώστε να διαχειριστείς την όλη κατάσταση.

Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, όταν κι εσύ θα είσαι χαλαρός χωρίς άγχος, ανασφάλειες, κλπ! :) 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στην ηλικια που εισαι, ακομα και σ'ενα καραβι να μπεις μόνος σου να πας διακοπές, θα βρεις παρεα πάνω στο καραβι και θα δικτυωθεις. 

Δουλεψε λιγο πανω στον εαυτο σου, σκεψου μηπως κανεις κατι λαθος, μηπως πιεζεις κλπ, φτιαξε την αυτοπεποίθησή σου, δες και για χομπι που σου ειπαν τα παιδιά, ε δεν μπορει, όλο και κάτι θα σ'αρεσει (εμενα πχ που ποτε δεν μ' ενδιεφεραν τα sports, ειχα γνωρισει κοσμο απο συναυλιες και online games). 

• Like 3
Δημοσ.

Physical hobbies οπου ερχεσαι σε κοντινη επαφη με αλλους-κοριτσια και αγορια-δηλ χορος,πολεμικες τεχνες κλπ ειναι τα καλυτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, tritonas00 said:

Έγινε μέλος πριν 8 ώρες

Αυτό δεν είναι πάντα ένδειξη trollαρίσματος. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα νέο λογαριασμό γιατί δεν θέλει να χρησιμοποιήσει έναν γνωστό ή απλά ψάχνοντας να βρει forums κλπ να έπεσε πάνω μας και να γράφτηκε. Όλοι κάποια στιγμή γραφτήκαμε εδώ και δεν ...φυτρώσαμε! Που να σου πω και ιστορίες με παλιά members εδώ που τρολλάρουν ασύστολα σαν ...σχολιαρόπαιδα! 😛 

• Like 2
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

το ποιο ευκολο ειναι να κανεις νεες παρεες, ο,τι ειπαν παραπανω, απο σχολες χορου, μεχρι ομαδικα αθληματα και ο,τι αλλα απειρα που υπαρχουν εκει εξω...το δυσκολο ειναι το μετα, δηλαδη το κατα ποσο θα ειναι αληθινες-ουσιοδες οι παρεες που θα αποκτησεις και κατα ποσο θα αντεξουν στον χρονο! δυστηχως οσο περνανε τα χρονια οι ανθρωποι χανομαστε μεταξυ μας, θες η αποσταση, θες ο χρονος, θες το χρημα, θες η κοινωνια, θες δεν ξερω και εγω τι αλλο και τελικα στο τελος καταληγουμε μονοι μας...οποτε αν πηγαινα τον χρονο πισω σαν πιτσιρικας το πρωτο πραγμα που θα μαθαινα ειναι να γινω ο καλυτερος φιλος με τον ιδιο μου τον εαυτο, να μην με βαριεμαι ποτε, να ειμαι χαρουμενος με ο,τι πετυχαινω, να μην με κρινω αρνητικα, να μου συμπεριφερομαι ομορφα, να με αγαπαω γενικα και να με φροντιζω ασταματητα οπως φροντιζεις ενα ζωακι η ενα μωρακι σε καθημερινη βαση! αν πετυχεις με τον εαυτο σου ολο αυτο, τοτε μετα θα ελκυσεις και ιδιους ομοιδεατες ανθρωπους γυρω σου και θα χτιστει κατι πραγματικα ομορφο! αυτη ειναι η ταπεινη αποψη μου...

Δημοσ.

Στους καφέδες δεν θα γνωρίσεις ποτέ κόσμο... Την νύχτα γίνονται σχεδόν τα πάντα στην ηλικία μας. 
Το Σάββατο έχει ένα μεγάλο  open παρτυ στην παραλιακή που γίνεται χρόνια τώρα. @thebigwaveparty. 
Πάρε ένα φίλο σου και πήγαινε, είναι μία αρχή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι με αρκετά χόμπι, αλλά δυστυχώς αυτά που μου αρέσουν δεν έχουν τόση απήχηση από συνομηλίκους μου. πχ ασχολούμαι με darts, μπιλιάρδο, μπόουλινγκ. Εκεί έχω γνωρίσει άτομα 30+ μόνο και είμαι σε όλους συμπαθής. Με άτομα της ηλικίας μου, ενώ βλέπω να γίνομαι συμπαθής στις διαπροσωπικές επαφές, όταν προτείνω μια έξοδο προτιμούν τις κύριες παρέες τους ή δε γενικά δε μπορούν.

Αυτό που λέτε με το χορό, το έχω σκεφτεί αλλά δε μου αρέσει καθόλου. Άμα είναι να το κάνω με το στανιό για να γνωρίσω κάποια δεν έχει νόημα κατ'εμε..Για ταξίδι μόνος, μπορεί να γνωρίσω άτομα στο πλοίο ας πούμε, αλλά αν δεν βγει αυτό, τι θα κάνω μόνος μου σε ένα μέρος χωρίς μεταφορικό μέσο;

Την βαρέθηκα την ψυχοθεραπεία γιατί πολύ απλά ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, απλώς θέλει και λίγο τύχη να λυθεί. Αν από γυμνάσιο/λύκειο δεν έχεις παρέα σωστή και μετά πας σε ΙΕΚ και όχι ΑΕΙ που έχεις λιγότερες προοπτικές, τότε βράσε ρύζι.

Θα κοιτάξω σε αυτό που είπε κάποιος για πεζοπορία και λοιπές ομάδες μήπως κάπως βρω μια νότα αισιοδοξίας

8 ώρες πριν, greekfragma είπε

Γονείς υπάρχουν; Αν ναι μίλησες μαζί τους ή και εκεί είσαι αποκομμένος;

Αν είσαι αποκομμένος από παντού βρες που κάνεις το λάθος (δε γίνεται να μη σε θέλει κανείς και να μη φταις σε κάτι) και φρόντισε να αλλάξεις πρόγραμμα συνήθειες και τρόπους προσέγγισης των γύρω σου.

Ο ευκολότερος τρόπος να βγεις από το μηδέν όπως λες είναι να ξεκινήσεις άθληση ή κάποιο χόμπι που σου αρέσει και να το δεις πιο οργανωμένα όπου υπάρχουν δομές στη περιοχή σου.

Η ενέργεια έρχεται όταν βρίσκουμε κάτι που μας αρέσει και να το κάνουμε. Αν δε το έχεις βρει τράβα πάρε ένα καφέ στο χέρι, άραξε σε μια παραλία και σκέψου τι θα γούσταρες να κάνεις. Βάλε ένα στόχο.

Καλή εβδομάδα.

Με γονείς όλα καλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα...Αθλούμαι αρκετά...και ποδόσφαιρο πάω όταν κανονίσουμε με κάτι γνωστούς, απλώς το πρόβλημα είναι ότι παραμένουν γνωστοί, επειδή πολύ απλά έχουν συμβιβαστεί με τις κύριες παρέες τους.

Αυτό που θα γουσταρα να κάνω, είναι να φύγω εξωτερικό για νέο ξεκίνημα επί παντός επιστητού, ωστόσο μέχρι να τελειώσω ΙΕΚ και να βρω ένα οικονομικό μπουσταρισμα θέλει χρόνο 

12 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Στους καφέδες δεν θα γνωρίσεις ποτέ κόσμο... Την νύχτα γίνονται σχεδόν τα πάντα στην ηλικία μας. 
Το Σάββατο έχει ένα μεγάλο  open παρτυ στην παραλιακή που γίνεται χρόνια τώρα. @thebigwaveparty. 
Πάρε ένα φίλο σου και πήγαινε, είναι μία αρχή.

Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι σε επαρχιακή πόλη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...