Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να πάω για διακοπές στην Μυτιλήνη. 

Μιας και δεν έχω πάει ποτέ εκεί, θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για μέρη που μπορώ να πάω. Έχω ακουστά την Πέτρα. 

Θέλουμε μέρος για μπανακι καθώς και καλό φαγητό όχι μάπα. Επίσης, αν μπορεί να γίνει ενοικίαση αυτοκινήτου για μεταφορά εκεί. 

Δημοσ.

Μολυβος,βατερα,ερεσσος,πλωμαρι

Αυτα ειναι must.ολα ειναι μακρια απο την μυτιληνη και σε αντιθετες κατευθυνσεις.πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να αφιερωσεις στο καθενα απο αυτα τα μερη 1 μερα τουλαχιστον.

Ολα εχουν φοβερες παραλιες εκτος απο το μολυβο.

Εχει κι αλλα παρα πολλα μερη για μπανιο οπως αναξος,εφταλου,χρυση αμμος,ταβαρι,χρουσος αλλα αυτα σε δευτερη φαση κι αν υπαρχει αρκετος χρονος.

Φαι παντου ειναι καλα,αλλα κατα την γνωμη μου πρεπει να πας σε ταβερνακια που ειναι χωμενα σε κατι μικρα χωριουδακια που λιγοι τα ξερουν -για θαλασσινα εννοειται, φρεσκα κατευθειαν απο θαλασσα σε φαση αυγοταραχο,καλαμαρι γεμιστο,χτενια,κυδωνια,μυδια ,γυαλιστερες κ γενικα οτι γουσταρεις απο θαλασσα -μονο με ουζακι φυσικα.

Αυτοκινητο νοικιαζεις παντου

Οτι αλλο θες ρωτα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pankard είπε

Μολυβος,βατερα,ερεσσος,πλωμαρι

Αυτα ειναι must.ολα ειναι μακρια απο την μυτιληνη και σε αντιθετες κατευθυνσεις.πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να αφιερωσεις στο καθενα απο αυτα τα μερη 1 μερα τουλαχιστον.

Ολα εχουν φοβερες παραλιες εκτος απο το μολυβο.

Εχει κι αλλα παρα πολλα μερη για μπανιο οπως αναξος,εφταλου,χρυση αμμος,ταβαρι,χρουσος αλλα αυτα σε δευτερη φαση κι αν υπαρχει αρκετος χρονος.

Φαι παντου ειναι καλα,αλλα κατα την γνωμη μου πρεπει να πας σε ταβερνακια που ειναι χωμενα σε κατι μικρα χωριουδακια που λιγοι τα ξερουν -για θαλασσινα εννοειται, φρεσκα κατευθειαν απο θαλασσα σε φαση αυγοταραχο,καλαμαρι γεμιστο,χτενια,κυδωνια,μυδια ,γυαλιστερες κ γενικα οτι γουσταρεις απο θαλασσα -μονο με ουζακι φυσικα.

Αυτοκινητο νοικιαζεις παντου

Οτι αλλο θες ρωτα

Πού προτείνεις να μείνει κάποιος; Μυτιλήνη ή αλλού; Ξέρω εξαρτάται από τα γούστα του καθενός αλλά τι πιστεύεις;

Δημοσ.

Εγω θα εμενα μολυβο αλλα εκει ειναι το πιο ακριβο και τουριστικο μερος του νησιου.εξαρταται βεβαια και απο την παρεα και τα γουστα οπως πολυ σωστα ανεφερες.για να καταλαβρις η αποσταση μυτιληνη -μολυβος ειναι περιπου 70 χλμ και ο δρομος δεν ειναι και ο καλυτερος.μυτιληνη -βατερα 65 χλμ .εχει αποστασεις μεγαλες δηλαδη

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...