Raylan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εδώ και δύο βδομάδες μετακόμισα σε άλλη περιφέρεια (Κρήτη) για δουλειά και δεν ξέρω άνθρωπο, μόνος πάω στην θάλασσα το απόγευμα, μόνος μου για καφέ και μόνος μου σινεμά, εντάξει κουβαλάω και ένα λάπτοπ και ένα τάμπλετ μαζί για να περνάει η ώρα αλλά και πάλι μου λείπει η οικογένεια μου η παρέα και οι φίλοι μου, θέλω δεν θέλω να δω πως θα την παλέψω.. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Έχουμε κάποιον οδηγό επιβίωσης? Θα μείνω μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από Raylan
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Raylan είπε Έχουμε κάποιον οδηγό επιβίωσης? Βadoo, Tinder, Insta κλπ 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Raylan είπε Εδώ και δύο βδομάδες μετακόμισα σε άλλο νόμο (Κρήτη) για δουλειά και δεν ξέρω άνθρωπο, μόνος πάω στην θάλασσα το απόγευμα, μόνος μου για καφέ και μόνος μου σινεμά, εντάξει κουβαλάω και ένα λάπτοπ και ένα τάμπλετ μαζί για να περνάει η ώρα αλλά και πάλι μου λείπει η οικογένεια μου η παρέα και οι φίλοι μου, θέλω δεν θέλω να δω πως θα την παλέψω.. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Έχουμε κάποιον οδηγό επιβίωσης? Θα μείνω μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.. από Αθήνα ? Σε ποιο νομό ? Σε τι αντικείμενο ? Εστίαση ? Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, Raylan είπε Εδώ και δύο βδομάδες μετακόμισα σε άλλη περιφέρεια (Κρήτη) για δουλειά και δεν ξέρω άνθρωπο, μόνος πάω στην θάλασσα το απόγευμα, μόνος μου για καφέ και μόνος μου σινεμά, εντάξει κουβαλάω και ένα λάπτοπ και ένα τάμπλετ μαζί για να περνάει η ώρα αλλά και πάλι μου λείπει η οικογένεια μου η παρέα και οι φίλοι μου, θέλω δεν θέλω να δω πως θα την παλέψω.. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Έχουμε κάποιον οδηγό επιβίωσης? Θα μείνω μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.. Συμπονώ. 2
greekfragma Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Άμα φτιάξεις προγραμματάκι θάλασσα μπάνιο, καφεδάκι, μπυρίτσα κάνα φαγητό μεζεδάκι στα μαγαζιά που σου αρέσουν με λίγο κουβέντα με τα παιδιά που δουλεύουν εκεί μια χαρά γνωριμίες θα κάνεις... Αρκεί να μην είσαι καρφωμένος στις οθόνες σου και να κάνεις και λίγο ευχάριστη κουβέντα στους γύρω σου. Όπου και να πήγα μόνος, είτε διακοπές είτε δουλειά, με μια απλή ανταλλαγή του ονόματος και μια καλησπέρα μια χαρά κουβέντα ξεκινάει αν γίνεις θαμώνας κάπου. Μπορεί όχι στη πρώτη επίσκεψη αλλά αν σε ξαναδούν θα εκτιμήσουν οτι τους ξαναπροτιμάς και θα σου πιάσουν και εκείνοι κουβέντα να μάθουν από που έρχεσαι και τι κάνεις. Δε μιλάμε για κολλητιλίκια αλλά υπάρχει αρκετός κόσμος που ψάχνει να πει μια καινούρια κουβέντα με κάποιον. Ειδικά μετά από 2 τουριστικές σεζόν κορωνοϊού Χαλάρωσε απόλαυσε τις διακοπές παρέα με τη δουλειά και όπως έγραψα....μην κολλάς τη μούρη σου συνέχεια στις οθόνες. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Συνήθως αυτό το πρόβλημα το έχουν όσοι φεύγουν για εξωτερικό, δεν αποκλείεται να συμβεί αν πας και για επαρχία. Θα είσαι για καιρό εκεί; Η γνώμη μου είναι μην σε ποιανει αυτό, θα βρεις καμία παρέα εκεί και θα είσαι εντάξει μετά, ίσως σου αρέσει και περισσότερο.
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Γυμναστήριο? Καλοκαιριάτικα, στην Κρήτη? Βρες σύντροφο! Αν έχεις ήδη σε άλλη πόλη, είναι θέμα επιβίωσης να βρεις και σε αυτή 😛 1
3DJIN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) μαλλον εισαι λιγο καιρο εκει,λογικα οσο περναει ο χρονος θα βρισκεις περισσοτερη παρεα μη φοβασαι.Δεν υπηρξε σεζον που πηγα καπου και περιπου στη μεση να μη μετατραπει η δουλεια σε ατελειωτο παρτι.Ειδικα οταν πηγαινα για δουλεια χανια γυριζα και με λιγοτερα λεφτα πισω... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από 3DJIN
onelonelystar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 από τη δουλειά σου δεν υπάρχει έστω 1 άτομο που λίγο να τα βρίσκετε ώστε να πάτε για κάνα καφέ? μετά ο ένας θα φέρει τον άλλο.. 1
gasgounis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Οι δραστηριοτητες που ανεφερες οτι εχεις τα απογευματα δεν βοηθουν και πολυ στο να ανοιξει ο κυκλος σου. Ειναι ευχαριστες ασχολιες αλλα δεν βοηθαν αυτο που θες εσυ να κανεις. Οτι εχω να προσθεσω εγω ειναι να γινεις μελος σε μια ομαδα ανθρωπων. Το γυμναστηριο θα βοηθουσε, θα εχει καποιο ανεμιστηρα και καπως θα παλευεται. Κοιταξε να πας καπου που θα ενταχθεις σε ενα συνολο, αυτο μπορει να ειναι και ομαδα εθελοντων για δασοπροστασια πχ... Προσπαθησε να μιλας στα μαγαζια που πηγαινεις, εστω και στο περιπτερο ή στο μαναβικο της περιοχης σου. Αυτο που συμπεραινω ειναι οτι φευγεις απο τη δουλεια σου οταν σχολασεις και δεν μιλας σε ανθρωπο μεχρι την επομενη μερα, μονο στο τηλεφωνο στους δικους σου ανθρωπους.
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέσα σε δύο μήνες, μόνο μέσω δουλειάς προλαβαίνει να κάνει κάποια παρέα. Δεν είναι τεράστιο χρονικό διάστημα για να πεις ότι δεν παλεύεται η κατάσταση. Αλλοι λοίπουν στο εξωτερικό και βλέπουν γονείς/φίλους μια φορά τον χρόνο. 2
censOred Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Να προσέχεις γιατι ακούγονται συχνά περιστατικά σεξουαλικής παρενοχλησης στην περιφερεια σου. 1 1
Raylan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, censOred είπε Να προσέχεις γιατι ακούγονται συχνά περιστατικά σεξουαλικής παρενοχλησης στην περιφερεια σου. Βλέπεις τι τραβάω μωρέ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα