Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα Acer-nb-nitro-5-an517-52. Όλα καλά.
Πριν μερικές μέρες μετακόμισα και το λαπτοπ άρχισε να μου αυξομειώνει τη φωτεινότητα έτσι στο άσχετο. Το έχω συνέχεια συνδεδεμένο με καλώδιο.
Έψαξα σε ξένα φόρουμ και λένε για απενεργοποίηση αυτού του adaptive brightness. Αλλά σε μένα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Έχει κανείς καμία πρόταση για το τί θα μπορούσα να κάνω;

Δημοσ.

Μήπως ταυτόχρονα βλέπεις κάτω δεξιά το εικονίδιο της φόρτισης να μην είναι σταθερό? (Να γυρίζει στη μπαταρία δηλαδή).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mene είπε

Μήπως ταυτόχρονα βλέπεις κάτω δεξιά το εικονίδιο της φόρτισης να μην είναι σταθερό? (Να γυρίζει στη μπαταρία δηλαδή).

Όχι. Είναι 100% fully charged.

Δημοσ.

Αντιγραφή από ξένο φόρουμ... Δεν ξέρω αν δουλεύει.

In order to disable it go to:
Control Panel > Intel Graphics Control Panel > Energy (At the bottom)

Here you'll see the "Technology for screen energy saving". Or something like that . Disable it.

Δημοσ.
Στις 4/7/2021 στις 8:13 ΜΜ, Composer είπε

Καλησπέρα.

Πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα Acer-nb-nitro-5-an517-52. Όλα καλά.
Πριν μερικές μέρες μετακόμισα και το λαπτοπ άρχισε να μου αυξομειώνει τη φωτεινότητα έτσι στο άσχετο. Το έχω συνέχεια συνδεδεμένο με καλώδιο.
Έψαξα σε ξένα φόρουμ και λένε για απενεργοποίηση αυτού του adaptive brightness. Αλλά σε μένα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Έχει κανείς καμία πρόταση για το τί θα μπορούσα να κάνω;

Αν δεν καταφερεις να λυσεις το θεμα σου δοκιμασε και αυτο το κολπακι..Πανε στη γραμμη εργασιων στο εικονιδιο της μπαταριας ,επελεξε "μεγιστες επιδοσεις" και αστο να δουλεψει ετσι στο φουλ για τρεις μερες.Φυσικα να το παρακολουθεις συνεχεια για να δεις τι γινεται.Μετα το περας του τριημερου βαλε τις ρυθμισεις σου εκει που τις ειχες ηδη,πχ "εξοικονομηση μπαταριας"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...