vasosou6712 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Καλησπερα εχω κανει ενα μισθωτηριο στο ταξις για ενα οικοπεδο που εχω αλλα απο λαθος γραφτηκε αλλος αριθμος ατακ παω να κανω λυση στο μισθωτηριο και λεει οτι ειναι εκπροθεσμο και θα χω προστιμο κλπ τι πρεπει να κανω
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, vasosou6712 είπε Καλησπερα εχω κανει ενα μισθωτηριο στο ταξις για ενα οικοπεδο που εχω αλλα απο λαθος γραφτηκε αλλος αριθμος ατακ παω να κανω λυση στο μισθωτηριο και λεει οτι ειναι εκπροθεσμο και θα χω προστιμο κλπ τι πρεπει να κανω Τι εννοείς γράφτηκε άλλος αριθμός ατακ !!!!! Προφανώς, έχεις 2 και κατά λάθος δήλωσες το άλλο η όχι ?
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δεν ξέρω αν η διόρθωση του αριθμού ΑΤΑΚ είναι κάτι σημαντικό. Ρώτησε λογιστή αν αξίζει να το αλλάξεις και να πληρώνεις πρόστιμο εκπροθεσμου. Ο ΑΤΑΚ είναι αριθμός που αφορά κυρίως την εφορία και το σύστημα για τον εντοπισμό του ακινήτου.
vasosou6712 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Ναι ειναι δυο και απο λαθος γραφτηκε του ανοικιαστου
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, vasosou6712 είπε Ναι ειναι δυο και απο λαθος γραφτηκε του ανοικιαστου Άρα, δήλωσες τα χωράφια ΑΝΑΠΟΔΑ η όχι ? 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το έχεις ενοικιάσει από ΠΟΤΕ ? Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, vasosou6712 είπε Aπο 1/5 Πας να κάνεις λύση 01-05 και ΒΈΒΑΙΑ στο βγάζει εκπροθεσμο !! Ποια είναι η λύση για να γλιτώσεις τα 100€, αυτή δεν είναι η ερώτηση ? Μια είναι η λύση: κάνεις μια παρατυπία αλλά δεν είναι φορολογική παράβαση. Θα κάνεις λύση 01-06 και θα κάνεις νέο μισθωτηριο στο ΣΩΣΤΟ από 01-06. Θα φαίνεται δηλαδή, ότι ΑΛΛΟ ενοικιάσε τον Μάιο και ΑΛΛΟ από ΙΟΥΝΙΟ και πέρα. Δεν υπάρχει θέμα, εκτός αν ο ενοικιαστής είναι κάποια εταιρεία (πχ φωτοβολταϊκά) που εκεί χρειάζεται τυπικότητα.
vasosou6712 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση ναι αυτο ηταν το θεμα γιατι ενταξει και το ενοικιο που πηρα ετησιως ηταν κατα πολυ κατω απο τα 100 του προστιμου ευχαριστω και παλι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα