Προς το περιεχόμενο

Opel Mokka Ultimate 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι σε διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου και έχω γλυκαθεί από το Opel Mokka. Μου αρέσει πολύ σαν σχεδιασμός.Εχω πάρει προσφορά για την ultimate εκδοση αυτόματη 130 hp με to park and go premium 2 σε λευκό χρώμα στα 27.300. 18' ζάντες και 1.2 κινητήρας.Θα διαπραγματευτώ για δώρο τον συναγερμό και ίσως το μεταλλικό χρώμα που δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω τιμή.

Η χρήση που θα κάνω είναι καθημερινά 30 χλμ περίπου Αττική οδό για τη δουλειά και ταξιδάκια κοντά μια φορά το μήνα.

Επειδή δεν έχω μεγάλη πείρα θα προτείνατε κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά? Κάτι που πρέπει να προσέξω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε παρόμοιο δώρο συναγερμού μηχανής ίδιας αξίας ...ο αντ.πος είχε βάλει σαν δώρο ενα κινεζικό gps/συναγερμό των 40δολαριων... στα αυτοκ.εβαζαν μέχρι πρόσφατα εναν απλό meta συναγερμο....Οπότε επενδύστε σε real συναγερμούς ή εστω ασφάλεια κλοπης...τίποτα λιγότερο από συναγερμό με κυλιόμενους κωδικούς ή gps..

Δεν έχει κάτι μεγαλύτερο σε κυβικά?1.4?1.5?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
14 ώρες πριν, jordaninio είπε

Καλησπέρα! Είμαι σε διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου και έχω γλυκαθεί από το Opel Mokka. Μου αρέσει πολύ σαν σχεδιασμός.Εχω πάρει προσφορά για την ultimate εκδοση αυτόματη 130 hp με to park and go premium 2 σε λευκό χρώμα στα 27.300. 18' ζάντες και 1.2 κινητήρας.Θα διαπραγματευτώ για δώρο τον συναγερμό και ίσως το μεταλλικό χρώμα που δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω τιμή.

Η χρήση που θα κάνω είναι καθημερινά 30 χλμ περίπου Αττική οδό για τη δουλειά και ταξιδάκια κοντά μια φορά το μήνα.

Επειδή δεν έχω μεγάλη πείρα θα προτείνατε κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά? Κάτι που πρέπει να προσέξω?

Καλημέρα , το ultimate έχει της Παναγιάς τα μάτια σε εξτρά , οπότε θεωρώ ότι δύσκολα θα βρεις καλύτερη τιμή , εκτός άμα δεν θέλεις όλα τα εξτρά που έχει. Από όλα έχει ο μπαξές. Παρόλαυτα μπαίνει σε μια κατηγορία τιμών που υπάρχουν περισσότερα από 50 μοντέλα για να μην πω πάνω από 100. Το Gs line είναι ήδη αρκετά πλούσιο.

Αν υπάρχει γκαράζ και νυχτερικό ρεύμα , προτείνω το Mokka-e

Λίγο παραπάνω βγαίνει πλήρες το Kia Xceed Titanium με αυτόματο κιβώτιο , 160 άλογα και υβριδικό.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, jordaninio είπε

Με το imore! της opel, και η εκδοση elegance σου δινει πληρη εξοπλισμο, πχ ματριξ λεντ. 

Σε καθε περιπτωση, αμαξι που αυξηθηκε η τιμη του εν μια νυκτι κατα 1500€, και ειναι επι της ουσιας ενα ψηλοτερο κορσα, απο μια εταιρια που δεν υφισταται αυτονομα και ειναι παρακολουθημα ενος ομιλου (και σε μια 10 ετια θα κριθει αν συνεχισει να υπαρχει - κατα δηλωση τους), τα 27000€ ειναι ενα τεραστιο ΟΧΙ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xgol είπε

μια εταιρια που δεν υφισταται αυτονομα και ειναι παρακολουθημα ενος ομιλου (και σε μια 10 ετια θα κριθει αν συνεχισει να υπαρχει - κατα δηλωση τους),

Πλην mazda, ελάχιστες εταιρείες ειναι "αυτόνομες". Η μεγάλη πλειοψηφία ειναι κατω απο μεγαλύτερο όμιλο και μοιράζονται πλατφόρμες και τεχνολογίες. Η ίδια η Opel πριν την PSA, ανηκε στην GM και μοιραζόταν τα παντα...ουτε τοτε ήταν αυτόνομη.

Η PSA ανεφερε οτι όλες οι εταιρείες του ομίλου θα έχουν την ευκαιρεία να κριθούν μεσα στην 10ετία, όχι συγκεκριμένα μόνο η Opel...και η Opel ειναι κερδοφορα κι εχει ολοκληρωμένη γκάμα κατω υπο την αιγίδα της PSA, ενω σαν Stellantis - που εκανε και την δήλωση - εχει επίσης την Chrysler που εχει 2 μοντελα, την Lancia που εχει 1 μοντελο και την Alfa που εχει 2 μοντελα εν αναμονη του τριτου...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lefkrc είπε

Πλην mazda, ελάχιστες εταιρείες ειναι "αυτόνομες". Η μεγάλη πλειοψηφία ειναι κατω απο μεγαλύτερο όμιλο και μοιράζονται πλατφόρμες και τεχνολογίες. Η ίδια η Opel πριν την PSA, ανηκε στην GM και μοιραζόταν τα παντα...ουτε τοτε ήταν αυτόνομη.

Η PSA ανεφερε οτι όλες οι εταιρείες του ομίλου θα έχουν την ευκαιρεία να κριθούν μεσα στην 10ετία, όχι συγκεκριμένα μόνο η Opel...και η Opel ειναι κερδοφορα κι εχει ολοκληρωμένη γκάμα κατω υπο την αιγίδα της PSA, ενω σαν Stellantis - που εκανε και την δήλωση - εχει επίσης την Chrysler που εχει 2 μοντελα, την Lancia που εχει 1 μοντελο και την Alfa που εχει 2 μοντελα εν αναμονη του τριτου...

Συμφωνω σε ολα. Υπαρχουν ομως και αυτονομες εταιρίες, με ολα τα θετικα που εχει αυτο. 

Σε καθε περιπτωση με 27.000€ μπορει να παρει πολυ καλυτερο αμαξι. Πχ το puma.  

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, xgol είπε

Συμφωνω σε ολα. Υπαρχουν ομως και αυτονομες εταιρίες, με ολα τα θετικα που εχει αυτο. 

Σε καθε περιπτωση με 27.000€ μπορει να παρει πολυ καλυτερο αμαξι. Πχ το puma.  

To puma για αυτοματο με τις επιλογές που έχω στο Μοκκα , παει πολυ πανω απο 27000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαιρετικη επιλογη, προχωρα το αφοβα

Φοβερος σχεδιασμος, μοτερ διαμαντι, αξιοπιστο,δυνατο και ροπατο, δοκιμασμενο σε ολα τα μοντελα του PSA. Πιθανως το καλυτερο μοτερ της αγορας μαζι με τον VTEC. Ασφαλεια τα παντα ολα. Συνδυαζεις γερμανικη συναρμογη και ποιοτητα με γαλλικη αναρτηση

Το πιο αξιοπιστο αυτοματα κιβωτιο που μπορεις να αγορασεις και 5 χρονια εγγυηση.

Η Opel πλεον απαλλαγμενη απο τα βαριδια του παρελθοντος, τοποθετημενη στρατηγικα απο τον ομιλο αναμεσα σε Peugeot και Citroen εχει συνεχη κερδοφορια. Μεγαλη υποθεση να εχεις οικονομια κλιμακας και να μοιραζεις πλατφορμες-μοτερ-μηχανικα μερη αναμεσα στα μοντελα σου. Ηταν επομενο οτι θα ερχοταν η γαλλογερμανικη απαντηση στο VAG

Ασε το συναγερμο ως δωρο ειναι πολυ λιγο (και εδω που τα λεμε και ψιλοαχρηστο, η μονη σου επιλογη ειναι ασφαλεια κλοπης) και κοιτα να ζητησεις κατι αλλο

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jordaninio είπε

To puma για αυτοματο με τις επιλογές που έχω στο Μοκκα , παει πολυ πανω απο 27000

St line X με 155hp αυτοματο, πηρε μελος σε αυτοκινητιστικο φορουμ προσφορα στα 26000€. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xgol είπε

St line X με 155hp αυτοματο, πηρε μελος σε αυτοκινητιστικο φορουμ προσφορα στα 26000€. 

το 125hp μαλλον

Δημοσ.
2 ώρες πριν, razkal είπε

το 125hp μαλλον

Εχω την εντυπωση πως οχι. 

Η αρχικη τιμη του αμαξιου ηταν 27350€ και με την εκπτωση που του εγινε, πηγε στα 26000€. 

Δημοσ.

Εγώ ειμαι της άποψης να παίρνει κανεις αυτο που του αρέσει χωρίς να κοιτάζει στερεότυπα τ που «πολλα λεφτά για το χ αμάξι». 

Αν αυτο ειναι που θΑ κοιτάς και θα γουστάρεις, και μπορείς να το έχεις, ειναι πολυ πολυ σημαντικό!! 

• Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ ειμαι της άποψης να παίρνει κανεις αυτο που του αρέσει χωρίς να κοιτάζει στερεότυπα τ που «πολλα λεφτά για το χ αμάξι». 

Αν αυτο ειναι που θΑ κοιτάς και θα γουστάρεις, και μπορείς να το έχεις, ειναι πολυ πολυ σημαντικό!! 

Εννοειται να παρει οτι γουσταρει. Ωστοσο οταν ειναι υπερτιμημενο για τα λεφτα του να μη το πουμε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...