SaFiS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Τι να πούμε και εμείς που έχουμε γυρίσει την μισή Ευρώπη με δίχρονες 200άρες βέσπες για τις Πανευρωπαϊκές συναντήσεις… 😁😁😁 Και έχω και μηχανή (Fazer 600 S2)… Για τον T/S, μια χαρά είναι το CBF, δεν θα βάλεις φωτιά την άσφαλτο, αλλά για το ταξίδι που λες πας και γυρνάς μια χαρά… 4
Stanczyk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Καλημερα παιδιά, Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Λοιπόν αναφορικά με κιλά, εγώ είμαι στα 80 και η κοπέλα μου στα 50. Τωρα για το φόρτωμα της μηχανής θα έχουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στη μπαγκαζιερα που υπαρχει ήδη συν 2 πλαινα σαμάρια που σκέφτομαι να αγοράσω. Θα ξεκινήσουμε από Αθήνα. Ισχύει ότι μετά από κάποια ώρα το ταξίδι μπορεί να κουράσει. Απλώς δεν ξέρω από Αθήνα μέχρι Εύβοια για να πάρουμε καράβι και να περάσουμε Αλόννησο και Σκόπελο πόσο εύκολη είναι η διαδρομή συν του πως θα είναι το νησθα εκεί (προσβασιμότητα σε παραλίες χωματόδρομος η όχι και αν έχει χωματόδρομο αν είναι ομαλός και μπορώ να πάω) Ευχαριστώ πολύ και πάλι
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Stanczyk είπε Καλημερα παιδιά, Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Λοιπόν αναφορικά με κιλά, εγώ είμαι στα 80 και η κοπέλα μου στα 50. Τωρα για το φόρτωμα της μηχανής θα έχουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στη μπαγκαζιερα που υπαρχει ήδη συν 2 πλαινα σαμάρια που σκέφτομαι να αγοράσω. Θα ξεκινήσουμε από Αθήνα. Ισχύει ότι μετά από κάποια ώρα το ταξίδι μπορεί να κουράσει. Απλώς δεν ξέρω από Αθήνα μέχρι Εύβοια για να πάρουμε καράβι και να περάσουμε Αλόννησο και Σκόπελο πόσο εύκολη είναι η διαδρομή συν του πως θα είναι το νησθα εκεί (προσβασιμότητα σε παραλίες χωματόδρομος η όχι και αν έχει χωματόδρομο αν είναι ομαλός και μπορώ να πάω) Ευχαριστώ πολύ και πάλι Καλή τύχη φίλε μου .δοκίμασε το ταξιδάκι και πες μας μετά εντυπώσεις Την αλήθεια όμως.
dafnoula13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Stanczyk είπε Καλημερα παιδιά, Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Λοιπόν αναφορικά με κιλά, εγώ είμαι στα 80 και η κοπέλα μου στα 50. Τωρα για το φόρτωμα της μηχανής θα έχουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στη μπαγκαζιερα που υπαρχει ήδη συν 2 πλαινα σαμάρια που σκέφτομαι να αγοράσω. Θα ξεκινήσουμε από Αθήνα. Ισχύει ότι μετά από κάποια ώρα το ταξίδι μπορεί να κουράσει. Απλώς δεν ξέρω από Αθήνα μέχρι Εύβοια για να πάρουμε καράβι και να περάσουμε Αλόννησο και Σκόπελο πόσο εύκολη είναι η διαδρομή συν του πως θα είναι το νησθα εκεί (προσβασιμότητα σε παραλίες χωματόδρομος η όχι και αν έχει χωματόδρομο αν είναι ομαλός και μπορώ να πάω) Ευχαριστώ πολύ και πάλι Xαλαρα θα πας, ούτε που θα καταλάβεις πότε εφτασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα