Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, hant said:

και σε κανα 2 χρονια θα σταματησει και η υποστηριξη των windows 10.

Σε 4 κάτι χρόνια.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, Ntinaras said:

Ε και? παλι bsod θα λεμε.

Θα βγάλουν και μια εναλλακτική έκδοση σε τυρκουάζ και θα λέγεται: Turquoise Screen Of Death Alternative... δηλαδή TSΌDA!
Όταν θα εμφανίζεται θα ξέρεις ότι το PC σου την "έχει γαμ...!"

Επεξ/σία από manval
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Τεράστια...αλλαγή! Η αλήθεια είναι πως το μαύρο ταιριάζει καλύτερα με το "death", στη συνείδηση των περισσοτέρων ανθρώπων παγκοσμίως! Πάντως, θα περίμενα να υπήρχε επιλογή "Screen of Death" στο μενού επιλογής χρωμάτων, να μπορώ να διαλέξω ρε αδερφέ! Αφού, (μάλλον) δε θα την αποφύγω που δε θα την αποφύγω, τουλάχιστον να την απολαύσω στα χρώματα που θέλω . Αλλά αυτή, υποθέτω, θα είναι μια καινοτομία για τη μεθεπόμενη γενιά των Windows (12, μάλλον)... Πάντως, η πραγματική καινοτομία θα ήταν να μας έλεγαν ότι στα επόμενα Windows καταργείται η (μισητή) BSOD γιατί η περίπτωση να συμβεί κάτι τόσο δραματικό, θα ήταν απίθανη!...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να υπάρχουν αξιόλογα σχόλια χρηστών προϋποθέτει να δημοσιεύεται και αξιόλογη αρθρογραφία.

Σε ένα ειδησεογραφικό site που ανεβάζει 50 ειδήσεις την ημέρα, η είδηση για το χρώμα του bsod έχει θέση. The Verge, CNET κλπ

Σε ένα site όμως που ανεβάζει 2-3 ειδήσεις την ημέρα (και με χρονοκαθυστέρηση κατά κανόνα) μια τέτοια είδηση δεν έχει θέση ως νέο στην αρχική σελίδα και είναι πολύ τεμπέλικη επιλογή για θέμα.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 8
Δημοσ.

Παράκληση όσοι χρησιμοποιούν τα Windows 11, να γράψουν τι παρατηρούν κατά τη χρήση των.

θετικά και  αρνητικά προκειμένου να γνωρίζουν όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν. 

Εγώ προσωπικά τα χρησιμοποιώ εδώ και δύο ημέρες. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από τα 10.

Κολλάει και καθυστερεί όμως πολύ ο edge. 

Θα τα δοκιμάσω και σε ένα Workstation με 64 gb ram, dual xeon e5-2680v3  και θα επανέλθω. 

Όταν χρησιμοποιώ Mac pro 5.1 με 64  gb παρατηρώ ότι μετά από λίγη ώρα χρησιμοποιεί σχεδόν όλη τη ραμ για το σύστημα ή ως cashing και ότι ζητάς στο φέρνει αβίαστα. 

Δεν ξέρω εάν συμβαίνει το ίδιο που θα το ήθελα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ προτιμώ το μπλέ, αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι. Το θέμα είναι να μην κρασαρει το σύστημα τώρα τι χρώμα θα είναι η κάρτα με την ειδοποίηση μικρή σημασία έχει αλλά το μαύρο είναι πιο scary σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...