petasis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Έχει βρει κανείς την φορά που κυκλοφορεί το υγρό μέσα σε αυτό το aio; Θέλω να το βάλω οριζόντια (σε κουτί για σέρβερ) και δεν ξέρω ποια πλευρά να βάλω πάνω από το ψυγείο (ώστε να μην τραβά αέρα η αντλία).
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, petasis είπε Καλησπέρα, Έχει βρει κανείς την φορά που κυκλοφορεί το υγρό μέσα σε αυτό το aio; Θέλω να το βάλω οριζόντια (σε κουτί για σέρβερ) και δεν ξέρω ποια πλευρά να βάλω πάνω από το ψυγείο (ώστε να μην τραβά αέρα η αντλία). Καλησπέρα, λογικά η σωλήνα που πέφτει στο κέντρο του μπλοκ φέρνει κρύο νερό στο μπλοκ, οπότε υπολόγισε.
petasis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Η αντλία είναι τελικά στην άκρη, οπότε η άκρη λογικά είναι η είσοδος και ο αγωγός στην μέση η έξοδος. Όταν το έβαλα όμως και τελικά δεν μου άρεσε οι σωλήνες να καλύπτουν τα pci slots. Ίσως να μην έχει και νόημα, οι δύο σωλήνες μπαίνουν στο ψυγείο στην μέση, οπότε ίσως να μην αντλεί αέρα, όπως και να μπει. 1
petasis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μου απάντησαν και από την υποστήριξη, σωστά το φανταζόμουν. 2
petasis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Επίσης, και η αντλία και οι ανεμιστήρες λειτουργούν με PWM. Όμως η ψήκτρα δεν διαθέτει δικό της ελεγκτή PWM, περιμένει PWM σήμα από την μητρική , το οποίο πρέπει να ελέγχει η μητρική με βάση την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Δηλαδή στην asus dark hero που την έβαλα, ΔΕΝ πρέπει να συνδεθεί στους ακροδέκτες που προορίζονται για AIO/αντλίες (που είναι μονίμως στο 100%). Από την arctic μου είπαν ότι αν το βάλω σε τέτοιο ακροδέκτη, και δουλεύει συνεχώς στο 100%, θα μειωθεί το προσδόκιμο ζωής του προϊόντος. Και πρέπει να μπει η ψήκτρα σε ακροδέκτη ελεγχόμενο από το "QFan" της asus...
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, petasis είπε Επίσης, και η αντλία και οι ανεμιστήρες λειτουργούν με PWM. Όμως η ψήκτρα δεν διαθέτει δικό της ελεγκτή PWM, περιμένει PWM σήμα από την μητρική , το οποίο πρέπει να ελέγχει η μητρική με βάση την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Δηλαδή στην asus dark hero που την έβαλα, ΔΕΝ πρέπει να συνδεθεί στους ακροδέκτες που προορίζονται για AIO/αντλίες (που είναι μονίμως στο 100%). Από την arctic μου είπαν ότι αν το βάλω σε τέτοιο ακροδέκτη, και δουλεύει συνεχώς στο 100%, θα μειωθεί το προσδόκιμο ζωής του προϊόντος. Και πρέπει να μπει η ψήκτρα σε ακροδέκτη ελεγχόμενο από το "QFan" της asus... Έχοντας αντίστοιχη μητρική, την Hero6, μπορείς να το βάλεις να ελέγχει, απλά επειδή πολλές αντλίες δεν υποστήριζαν control, θέλει να επιλέξεις να το βάλεις να είναι controlled γιατί το default είναι 100%. Και DC controlled (που έχω την DDC pump), και PWM controlled. Απλά η θύρα PUMP στην μητρική είναι 3Α αντί για 1Α που είναι τα άλλα, και έχει ελάχιστο 60% (τουλάχιστον στο DC, στην H6). 3
ICE-T Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/7/2021 στις 10:39 ΜΜ, Sheogorath είπε Έχοντας αντίστοιχη μητρική, την Hero6, μπορείς να το βάλεις να ελέγχει, απλά επειδή πολλές αντλίες δεν υποστήριζαν control, θέλει να επιλέξεις να το βάλεις να είναι controlled γιατί το default είναι 100%. Και DC controlled (που έχω την DDC pump), και PWM controlled. Απλά η θύρα PUMP στην μητρική είναι 3Α αντί για 1Α που είναι τα άλλα, και έχει ελάχιστο 60% (τουλάχιστον στο DC, στην H6). Στο CPU FAN σκουπίζεις τελειώνεις την έβαλα προχτές για δοκιμή και δεν ακούγεται καθόλου το pump, είναι τελικά ήσυχη όσο λένε Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από ICE-T 1
ICE-T Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Στις 5/7/2021 στις 2:04 ΜΜ, petasis είπε Μου απάντησαν και από την υποστήριξη, σωστά το φανταζόμουν. πόσο καιρό έκαναν να απαντήσουν ? Πληροφοριακά ρωτάω γιατί άνοιξα ticket για τις βίδες του ψυγείου μουφα ποιότητα ήταν οι μισές
petasis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, ICE-T είπε πόσο καιρό έκαναν να απαντήσουν ? Πληροφοριακά ρωτάω γιατί άνοιξα ticket για τις βίδες του ψυγείου μουφα ποιότητα ήταν οι μισές Σχετικά γρήγορα απαντάνε, συνήθως 2 εργάσιμες. Να σου πω, 4 που χρησιμοποίησα για να στηρίξω το ψυγείο, δεν είχα θέμα. Βέβαια, εγώ ερωτήσεις έκανα. Βίδες που χρειάστηκα (γιατί τον ένα ανεμιστήρα τον αντικατέστησα με slim), έβαλα Μ3 από το πράκτικερ. 3,5 άρες θέλει κανονικά. 1
ICE-T Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, petasis είπε Σχετικά γρήγορα απαντάνε, συνήθως 2 εργάσιμες. Να σου πω, 4 που χρησιμοποίησα για να στηρίξω το ψυγείο, δεν είχα θέμα. Βέβαια, εγώ ερωτήσεις έκανα. Βίδες που χρειάστηκα (γιατί τον ένα ανεμιστήρα τον αντικατέστησα με slim), έβαλα Μ3 από το πράκτικερ. 3,5 άρες θέλει κανονικά. Εγώ χρησιμοποίησα και τις 8 και οι 4 ήταν χαλαρές επάνω, κανονικά ήθελε ένα τσακ μεγαλύτερες αλλά η ποιότητα τους δεν με ενθουσίασε κάτω του μετρίου θα βγάλω μια για δείγμα να βρω άλλες αν δεν απαντήσουν.
ICE-T Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, petasis είπε Σχετικά γρήγορα απαντάνε, συνήθως 2 εργάσιμες. Να σου πω, 4 που χρησιμοποίησα για να στηρίξω το ψυγείο, δεν είχα θέμα. Βέβαια, εγώ ερωτήσεις έκανα. Βίδες που χρειάστηκα (γιατί τον ένα ανεμιστήρα τον αντικατέστησα με slim), έβαλα Μ3 από το πράκτικερ. 3,5 άρες θέλει κανονικά. Όντως σε 2 μέρες απάντησαν και αφού τους έστειλα την απόδειξη θα μου στείλουν καινούργιες βίδες ,πραγματικά δεν το περίμενα τόσο άμεσα, πολύ καλό το support. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από ICE-T 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα