Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Μήπως βρήκες εσύ για τον Chrome; Γιατί το σχόλιο σου υπονοεί ότι στα υπόλοιπα τηλέφωνα υπάρχει πρόβλημα. Έχει και η Google VRP να βγάλεις χρήματα,κανε submit. 

Μου απαντάς με ερώτηση; Εσυ είπες ότι δεν είναι ασφαλές. Εγώ το είπα δηλαδή; Ή είπα εγώ ότι τα υπόλοιπα δεν είναι; Ξύνεσαι για αψιμαχία; 
Λοιπόν εντάξει έχεις δίκιο δεν θα κάνω καβγά αυτό πιστεύεις αυτό είναι τελείωσε με έπεισες και εμένα πάσο και συγγνώμη.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει εγώ αναφέρθηκα σε ένα μήνυμα που ήταν προηγούμενο για το ότι είναι φθηνιάρικο το κινητό. Το σχόλιο μου αποκόπηκε και ανταπάντησα τώρα το αν ήταν άσχετο ή δεν είναι άσχετο καθένας το κρίνει όπως θέλει και δεν είναι υποχρεωμένος στο κάτω κάτω να απαντήσει κάποιος στο σχόλιο μου εφόσον έχουμε δημοκρατία. Κανονικά δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω αλλά επειδή δε μου αρέσουν να δημιουργούνται παρεξηγήσεις καλό θα ήταν να έβλεπες και κανα δυο σελίδες πιο πριν σ’ ευχαριστώ

Μα αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω… πιθανόν ο bourdoulas να μιλάει για την εφαρμογή του taxis και όχι για το iOS και η όλη φάση να είναι μια παρεξήγηση…

ΥΓ: αν δεις στο αρχικό σου πόστο συμφώνω και το έδειξα… 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

(Εκει που επαθα πλακα ηταν οτι (παλι προσωπικα) βρηκα το Nokia 8.1 κλασης πιο ποιοτικο απο το iphone 8 - Θυμαμαι να λεω "το Νοκια ειναι καναπες Chesterfield και το iphone ΙΚΕΑ) 

Παρακολουθώ τα όσα γράφεις στο νήμα και αν και συμφωνώ με αρκετά από αυτά δυστυχώς το χάνεις σε σημεία όπως αυτό που παρέθεσα -μεταξύ άλλων- που σε κάνουν στα ματια μου hater που σφάζει με το γάντι .

Δεν νομίζεις πως το κλάσης πιο ποιοτικό είναι κάπως υπερβολικό ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Ποια iphone έχεις δουλέψει και σου φάνηκαν δυσχρηστα; Επίσης το πανάκριβο δεν ισχύει μόνο  για τα iphone, όλες οι ναυαρχιδες android είναι πάνω από 1200€ φέτος!

Ποια 1200€ και πάνω; Το OnePlus 9 Pro και το Samsung Galaxy S21 Ultra κοστίζουν λιγότερο από 1100€ σε αλυσίδες όπως ο Κωτσόβολος.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Δλδ, αρνουμαι να δεχτω οτι ενα Α αυτοκινητο εχει μεγαλυτερη ιπποδυναμη βλεποντας μονο το αποτελσμα της ιππομετρησης στην οθονη, χωρις να εχω προσβαση ουτε κατω απο το καπο, αλλα ουτε και στον τροπο μεταδοσης, απο ενα αυτοκινητο Β, που ειναι "open source" προς ολο το κοσμο να δει πως λειτουργει.

Αυτό το αυτοκίνητο που αναφέρεις (αν και BMW fan ) είναι η νέα Porsche 911 Turbo s !😋

It just works and kills everything.

Και ναι δεν έχεις καν πρόσβαση στον κινητήρα ούτε εσυ ούτε ο μαστρογιωργης.

Μάντεψε όμως ;! Η επιδόσεις της είναι top δεν χαλάει δεν κολλάει μπορεί να κάνει το 0-400 με launch control όλη μέρα και συνεχόμενα και ΔΕΝ ενδιαφέρει τον κάτοχο της πως μπορεί να το κάνει αυτό .

Κάτι σαν τα I phone ….

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Παρακολουθώ τα όσα γράφεις στο νήμα και αν και συμφωνώ με αρκετά από αυτά δυστυχώς το χάνεις σε σημεία όπως αυτό που παρέθεσα -μεταξύ άλλων- που σε κάνουν στα ματια μου hater που σφάζει με το γάντι .

Δεν νομίζεις πως το κλάσης πιο ποιοτικό είναι κάπως υπερβολικό ;

Φιλε chris, δεν ειπα το παραμικρο ψεμα. Ειναι οντως τα λογια που ειπα. Σε ξερω προσωπικα και εχουμε κανει δοσοληψειες μαζι αν θυμασαι και εσυ. Δεν πιστευω να σου εκανα την εντυπωση του υπερβολικου :)

Ειναι τραβημενο - Ναι. Ειναι τα ακριβη λογια μου. 

5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Αυτό το αυτοκίνητο που αναφέρεις (αν και BMW fan ) είναι η νέα Porsche 911 Turbo s !😋

It just works and kills everything.

Και ναι δεν έχεις καν πρόσβαση στον κινητήρα ούτε εσυ ούτε ο μαστρογιωργης.

Μάντεψε όμως ;! Η επιδόσεις της είναι top δεν χαλάει δεν κολλάει μπορεί να κάνει το 0-400 με launch control όλη μέρα και συνεχόμενα και ΔΕΝ ενδιαφέρει τον κάτοχο της πως μπορεί να το κάνει αυτό .

Κάτι σαν τα I phone ….

Δεν θα διαφωνησω. Την ξερω καλα την 911 (μαλλον οχι οσο καλα θα ηθελα). Ειναι killer ναι!
Και με το χερι στη καρδια - ειναι ο λογος που ακομα και αν μπορουσα ποτε να την αποκτησω, δεν θα το εκανα!

Το παραδειγμα σου ειναι εξαιρετικα ευστοχο ομως. Οντως αυτο θελει ο χρηστης του iphone. Για αυτο το λογο και πολλοι απο τους χρηστες που εουν κουραστει απο το οικοσυστημα της απλ, δυσκολευονται πολυ να πανε στο ανδροιντ. Οχι επειδη ειναι πιο δυσκολο - δεν ειναι. Οχι επειδη ειναι πιο ασχημο - οι επιλογες ειναι υποκειμενικες και απειρες. Ο λογος ειναι οτι οταν εχεις μαθει τοσο καιρο σε (και σαν παραδειγμα που θα δοσω ελπιζω να πεφτω μεσα στο πλαισιο το δικο σου - και ελπιζω να το εχεις δει να συμβαινει για να γινει πιο αντιληπτο) ειναι σαν να προσπαθει καποιος που εχει μαθει χρονια να οδηγει αυτοματο κιβωτιο και εχει περασει στο υποσυνειδητο του η ολη διαδικασια, να του δινεται ενα χειροκινητο (εξισου αξιο, ομορφο και με την αισθηση του λεβιε ( :) )). Δεν θα μπορεσει πιστευω.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Μου απαντάς με ερώτηση; Εσυ είπες ότι δεν είναι ασφαλές. Εγώ το είπα δηλαδή; Ή είπα εγώ ότι τα υπόλοιπα δεν είναι; Ξύνεσαι για αψιμαχία; 
Λοιπόν εντάξει έχεις δίκιο δεν θα κάνω καβγά αυτό πιστεύεις αυτό είναι τελείωσε με έπεισες και εμένα πάσο και συγγνώμη.

Όχι δεν έγραψα αυτό. Γέλασα με το αστείο επιχείρημα σου. 

Μία χαρά είναι το iPhone, αυτό δεν σημαίνει ότι θα λέμε ότι κατέβει στην κούτρα μας. Αν είναι έτσι γράψε επίσης ότι παίρνεις και τηλέφωνο (με ασφάλεια πάντα) και στέλνεις και SMS. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Όχι δεν έγραψα αυτό. Γέλασα με το αστείο επιχείρημα σου. 

Μία χαρά είναι το iPhone, αυτό δεν σημαίνει ότι θα λέμε ότι κατέβει στην κούτρα μας. Αν είναι έτσι γράψε επίσης ότι παίρνεις και τηλέφωνο (με ασφάλεια πάντα) και στέλνεις και SMS. 

Αδερφε μου, αν δεν σου εχει τυχει να στο κανουν - δεν ξες πως ειναι... Σου δημιουργει κατι μουτρα.....

Γιατι οντως το κανουν και αυτο και το αντιθετο του, δλδ, και να στελνουν 2-3 sms και να παιρνουν και τηλ μετα...

Υπαρχει τοσο πολυ κοσμος εκει εξω, που τα μισα σου καθονται παραλογα που σημβαινουν. ΟΚ. Αλλα οντως συμβαινουν.

Εχω συναντησει ανθρωπους, που εν ετει 2021, δεν χρησιμοποιουν online αγορες γιατι φοβουνται. Και δεν ειναι ουτε 1 ουτε 2.

Και ξερω και προσωπικα ατομο που επεσε θυμα scam και του δαγκωσαν και 1500 Ευρω (ενοικιαση σπιτιου στο εξωτερικο). Ειναι απο αυτα που συναντας και λες "Καλα! Ποιος θα πεσει θυμα? Ειναι δυνατον!!!" Κιομως. Sad but True 

Επεξ/σία από Acrobatis7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, intruder99 είπε

Ποια 1200€ και πάνω; Το OnePlus 9 Pro και το Samsung Galaxy S21 Ultra κοστίζουν λιγότερο από 1100€ σε αλυσίδες όπως ο Κωτσόβολος.

Χάνεις το νόημα. Καταρχήν μίλησα για αρχικές τιμές όχι ποσο κάνουν τωρα και δεύτερον δεν είναι ακριβά αν κοστίζουν 1100€ και είναι ακριβά αν κοστίζουν 1200€? Επίσης δεν απάντησες ποια iphone είχες και γιατί σου φάνηκε δυσχρηστος ο χειρισμός τους...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, koutsis είπε

Χάνεις το νόημα. Καταρχήν μίλησα για αρχικές τιμές όχι ποσο κάνουν τωρα και δεύτερον δεν είναι ακριβά αν κοστίζουν 1100€ και είναι ακριβά αν κοστίζουν 1200€? Επίσης δεν απάντησες ποια iphone είχες και γιατί σου φάνηκε δυσχρηστος ο χειρισμός τους...

Είχες απαντήσει στον @jadawin προηγουμένως. Εγώ δεν είχα ποτέ iPhone. Απλά ήθελα να τονίσω ότι υπάρχουν φθηνότερα Android flagships με εξίσου καλά χαρακτηριστικά (και καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις). Φυσικά μιλάω σχετικά με το hardware κι όχι το software. Γιατί όπως είπα δεν έχω κάποια εμπειρία με το iOS. 

Επεξ/σία από intruder99
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, intruder99 είπε

Εγώ δεν είχα ποτέ iPhone.

Pray Jesus Christ GIF

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Χαιρομαι!

Το αρθρο σε προιδεαζει οτι το iPhone 12 εκανε παταγο και χτυπησε τα 100 εκ. πωλησεις ΜΟΝΟ σε χρονο 7 μηνων απο τη κυκλοφορια του.

Δυστυχως για την apple, δεν ηταν αρκετο μιας και ο κοσμος κατα 81,2%, βαση κοστους, ιδεολογιας, fanboy, hateboy και ΟΛΩΝ των κατηγοριων χρηστων που κανουν εναν αγοραστη να παρει κατι εναντι καποιου αλλου, ΔΕΝ προτιμησε την μαρκα APL.

ΠΣ. Φιλe Koutsi με το σχολιο σου κανεις ακροβως οτι και το αρθρο. Μη θελοντας να σε προσβαλω σε κανενα βαθμο, σου δειχνω το δασος και κοιτας το δαχτυλο. Αληθεια δεν θελω να σε προσβαλω. Μην το δεις ετσι. Δες το σφαιρικα plz.

Το iphone για τις πωλήσεις του πηγε καλά. Αλλά καλά πήγαν και οι άλλοι. Όμως περα από το μερίδιο αγοράς, πρέπει να δούμε και τα συνολικά έσοδα, που εκεί θα δεις τα αντίθετα σε ποσοστά....Γιατί όταν ένα μέσο android είναι 100-150 ευρώ και ενα μεσω iphone 700-800, do the math...

Φυσικά longterm το μερίδιο αγοράς θα αποκτά όλο και μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς θα έχει άμεση συσχέτιση με τα services sales, αλλά... not today

Επεξ/σία από jimarass26
Δημοσ.
Στις 5/7/2021 στις 9:17 ΠΜ, koutsis είπε

Ποια iphone έχεις δουλέψει και σου φάνηκαν δυσχρηστα; Επίσης το πανάκριβο δεν ισχύει μόνο  για τα iphone, όλες οι ναυαρχιδες android είναι πάνω από 1200€ φέτος!

Το iphone7 με την τελευταία αναβάθμιση. Μου το έδωσε ο πατέρας μου και του το έδωσα πίσω. Εγώ δε μίλησα για τις ναυαρχίδες ούτε καν για τα android. Είπα οτι είναι πανάκριβα τα iphone. Προφανώς υπάρχουν και πανάκριβα android. Δεν ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις. Απλά, τόνισα οτι δεν νιώθω άνετα να κυκλοφορώ με ενα πανάκριβο κινητό πχ, οταν κανω τζοκινγκ ή να σκέφτομαι αν θα το πάρω μαζί μου στην τουαλέτα...

Μόλις τώρα, jadawin είπε

Το iphone7 με την τελευταία αναβάθμιση. Μου το έδωσε ο πατέρας μου και του το έδωσα πίσω. Εγώ δε μίλησα για τις ναυαρχίδες ούτε καν για τα android. Είπα οτι είναι πανάκριβα τα iphone. Προφανώς υπάρχουν και πανάκριβα android. Δεν ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις. Απλά, τόνισα οτι δεν νιώθω άνετα να κυκλοφορώ με ενα πανάκριβο κινητό πχ, οταν κανω τζοκινγκ ή να σκέφτομαι αν θα το πάρω μαζί μου στην τουαλέτα όταν έχω βγει βόλτα και θέλω να πάω για κατούρημα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jadawin είπε

Το iphone7 με την τελευταία αναβάθμιση. Μου το έδωσε ο πατέρας μου και του το έδωσα πίσω. Εγώ δε μίλησα για τις ναυαρχίδες ούτε καν για τα android. Είπα οτι είναι πανάκριβα τα iphone. Προφανώς υπάρχουν και πανάκριβα android. Δεν ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις. Απλά, τόνισα οτι δεν νιώθω άνετα να κυκλοφορώ με ενα πανάκριβο κινητό πχ, οταν κανω τζοκινγκ ή να σκέφτομαι αν θα το πάρω μαζί μου στην τουαλέτα...

Δύο ερωτήσεις έτσι για να γίνει κουβέντα. Τι σου φάνηκε δυσχρηστο στο iphone 7 και δεύτερον τι σε ενοχλεί να πάρεις ακριβό κινητό στην τουαλέτα;;; 🤔 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...