trib Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Η σειρά iPhone 12 είναι η πιο επιτυχημένη από την εποχή του iPhone 6 το 2014. Όπως αναφέρει η εταιρεία Counterpoint Research, το iPhone 12 αποτελεί την πιο επιτυχημένη κυκλοφορία της Apple από την εποχή του iPhone 6 το 2014. Τότε ήταν ο ανανεωμένος σχεδιασμός και οι μεγαλύτερες οθόνες που προσέλκυσαν τους χρήστες στη σειρά 6, τι οδήγησε όμως το iPhone 12 στις 100 εκατομμύρια πωλήσεις; Σύμφωνα με τους αναλυτές, τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που εκτόξευσαν τις πωλήσεις ήταν η υιοθέτηση του 5G σε όλα τα μοντέλα αλλά και οι οθόνες OLED, ακόμη και σε εκδόσεις εκτός της Pro κατηγορίας. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές, αυτή τη φορά οι χρήστες προτίμησαν περισσότερο τα ακριβότερα μοντέλα της σειράς. Το iPhone 12 Pro Max αντιπροσωπεύει το 29% των συνολικών πωλήσεων, αποτελώντας το πιο δημοφιλές τηλέφωνο ανάμεσα στις 4 εκδόσεις. Συγκριτικά, το iPhone 11 Pro Max αντιπροσώπευε το 25% των πωλήσεων iPhone. Το 29% μάλιστα αναφέρεται στις παγκόσμιες πωλήσεις ενώ όσον αφορά την αγορά των ΗΠΑ, οι πωλήσεις του iPhone 12 Pro Max είναι ακόμη υψηλότερες αφού αντιπροσωπεύουν το 40%. Το 12 Pro max κυκλοφόρησε στην ίδια τιμή με το μοντέλο του περασμένου έτους, αλλά δεδομένου ότι αποτελεί το μεγαλύτερος μέρος του μείγματος προϊόντων, η μέση τιμή πώλησης της σειράς iPhone 12 ήταν υψηλότερη. Στην πραγματικότητα, η μέση τιμή πώλησης είναι η υψηλότερη όλων των εποχών. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η σειρά iPhone 12 απέφερε περισσότερα χρήματα, 22% υψηλότερα έσοδα σε σύγκριση με τη σειρά iPhone 11. Ο άλλος σημαντικός λόγος είναι σχετικά απλός, αφού η Apple πούλησε περισσότερα τηλέφωνα. Η σειρά iPhone 12 έφτασε τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως έως τον Απρίλιο, επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του. Για τις ίδιες πωλήσεις, σ σειρά 11 χρειάστηκε δύο μήνες περισσότερο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
koutsis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) η oled οθόνη υψηλής ανάλυσης καθώς και το 5g κάναν τη διαφορά. Όπως και να το δεις, όταν ζητούσε η Apple 900€ όταν πρωτοβγήκε το 11 με 720p lcd οθόνη χωρίς 5g καθόταν κάπως άσχημα... επισης θεωρω οτι αν του χρονου γινει αυτο που ακουγεται, δηλαδη πολύ μικροτερο notch και το mini να αντικατασταθει απο το 13 max , θα πανε ακομα καλύτερα οι πωλησεις. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από koutsis 4 2
Dmspolys Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Καλημέρα ήταν όταν υπήρχαν δυο μοντέλα παρά 4 !!! Όσοι είναι να πάρουν θα πάρουν και να είχαν διαφορά μόνο στο μέγεθος !!! Θεωρό ότι με λάθος στρατηγική λόγο ότι η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή μεταξύ τους είναι λάθος σαν κίνηση της εταιρίας γιατί προσπάθησε να πάρει μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας αλλά η τιμές μεταξύ τον μοντέλων είναι μικρή . 1
Macosj Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Λογικό είναι, πολύ καλή σειρά για χρήστες ios αναβάθμιση μετά το Χ είναι ουσιαστικά.
andreas1gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Κλασσικα για χρεωκοπια η Apple Όλο το ίδιο και το ίδιο σε κάθε παρόμοιο θέμα... Κούρασε... 3 1
Argiriou85 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Όσοι έχουν μήλα. Ξανά μήλα πήραν. Το μήλο κάτω από την μηλιά πεφτει. 7 3
AtiX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koutsis είπε επισης θεωρω οτι αν του χρονου γινει αυτο που ακουγεται, δηλαδη πολύ μικροτερο notch και το mini να αντικατασταθει απο το 13 max , θα πανε ακομα καλύτερα οι πωλησεις. Το 14 max μάλλον εννοείς φίλε μου… και λογικά αν κάνουν κάτι τέτοιο θα δούμε και αύξηση στην τιμή εκκίνησης των pro μοντέλων… Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από AtiX
teovag Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Εγώ προτίμησα το SE λόγω μεγέθους και τιμής. Βασικά το κινητό το εκλαμβάνω ως καθημερινό εργαλείο οργάνωσης και επικοινωνίας… θα πήγαινα σίγουρα στο 12 mini αν δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά τιμής (πήρα iPad 8ης γενιάς στον μικρό!). Τεσπα , είναι όπως το βλέπει κανεις , αλλά τόσο μεγάλα σε μέγεθος κινητά δεν τα βλέπω βολικά… παρολαυτα 5G και oled… δεν καταλαβαίνω πως πουλάει ακόμα το 11αρι… 6
tilaverboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Έχει αρκετά χαρακτηριστικά που βοήθησαν στην επιτυχία του. 1. Oled οθόνη οποτε έχει και κορυφαία χρώματα και οικονομία στη μπαταρία 2. Ωραία χρώματα συσκευής 3. Καλή μπαταρία πολύ καλύτερη από το 11αρη 4. Το κυριότερο που είναι το 5g Με όλα αυτά ήταν σίγουρη η επιτυχία. Αλλά για μένα είναι λάθος να έχεις τόσα μοντέλα επειδή μπερδεύεις το αγοραστικό κοινό. Εγώ θα έβγαζα πχ το 12 το 12 pro και το max. Το mini ήταν αποτυχία ως προς τις πωλήσεις αφού μπέρδεψε τους αγοραστές. Ενώ το pro έπρεπε να πάρει το φακό του του max. Θεωρώ στο επόμενο iPhone θα σαρώσουν γιατί φάνηκε να ωριμάζουν από το 11 στο 12. Δεν είναι μόνο το notch που θα μικρύνει αλλά και τα 120hz που Apple θα φέρει διορθώνοντας το ξεζούμισμα της μπαταρίας. Εκεί δηλαδή που υπόλοιποι απέτυχαν.
koutsis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Έχει αρκετά χαρακτηριστικά που βοήθησαν στην επιτυχία του. 1. Oled οθόνη οποτε έχει και κορυφαία χρώματα και οικονομία στη μπαταρία 2. Ωραία χρώματα συσκευής 3. Καλή μπαταρία πολύ καλύτερη από το 11αρη 4. Το κυριότερο που είναι το 5g Με όλα αυτά ήταν σίγουρη η επιτυχία. Αλλά για μένα είναι λάθος να έχεις τόσα μοντέλα επειδή μπερδεύεις το αγοραστικό κοινό. Εγώ θα έβγαζα πχ το 12 το 12 pro και το max. Το mini ήταν αποτυχία ως προς τις πωλήσεις αφού μπέρδεψε τους αγοραστές. Ενώ το pro έπρεπε να πάρει το φακό του του max. Θεωρώ στο επόμενο iPhone θα σαρώσουν γιατί φάνηκε να ωριμάζουν από το 11 στο 12. Δεν είναι μόνο το notch που θα μικρύνει αλλά και τα 120hz που Apple θα φέρει διορθώνοντας το ξεζούμισμα της μπαταρίας. Εκεί δηλαδή που υπόλοιποι απέτυχαν. Βασικα αυτο που φαινεται οτι θα κανουν στο 13 η στο 14 ειναι το καλυτερο. 13, 13 max και 13 pro ,13 pro max. πολλοι θα θελουν μεγαλη οθονη χωρις να τους ενδιαφερουν οι καλυτερες καμερες η τα 120hz του pro και θα θελουν να εχει χαμηλη τιμη . πιστευω το 13 max θα ειναι το μοντελο με τις περισσοτερες πωλησεις αν βγει! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από koutsis
tilaverboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, koutsis είπε Βασικα αυτο που φαινεται οτι θα κανουν στο 13 η στο 14 ειναι το καλυτερο. 13, 13 max και 13 pro ,13 pro max. πολλοι θα θελουν μεγαλη οθονη χωρις να τους ενδιαφερουν οι καλυτερες καμερες η τα 120hz του pro και θα θελουν να εχει χαμηλη τιμη . πιστευω το 13 max θα ειναι το μοντελο με τις περισσοτερες πωλησεις αν βγει! Κοίταξε να δεις τα iPhone είναι πανάκριβα αν αγοράζεις κάθε χρόνο και φθηνά αν αγοράζεις κάθε 3 χρόνια. Οι εποχές που αλλάζαμε από 3G στο 3GS στο 4 στο 4s πέρασαν ανεπιστρεπτί. Εκτός αν κάποιοι θεωρούν τίμιο κάθε χρόνο να σκάνε 350 έτσι. Αυτοί που θέλουν μεγαλύτερη οθόνη μάλλον πρέπει να δουν άλλο κατασκευαστή. Εγώ από την Apple είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είμαι με το 11 pro. Δεν θα αναβαθμίσω σίγουρα ακόμα υπολογίζω για το 2023 πρώτα ο Θεός αφού επι του παρόντος όλα βαίνουν καλώς! 4
aggelos_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μόνο εγώ είμαι που όταν πιάνω iPhone για δοκιμή μου φαίνεται φτηνιάρικο κινητό δεκαετίας; 1 6 1
kundi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 χειρότερη οled όλον τον εποχών το ειχα ,5g aδιαφορο απλα με 4g εισαι οκ , το έβαλα δίπλα σε να x η νύχτα με την ημέρα η oled , ίσως κάποιος που δεν ασχολειτε να μην κατάλαβει τίποτα, αγόρασα το 11 pro max κορυφη απλα δεν το αλλαζω 1
tilaverboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, aggelos_ είπε Μόνο εγώ είμαι που όταν πιάνω iPhone για δοκιμή μου φαίνεται φτηνιάρικο κινητό δεκαετίας; Προσωπική σου άποψη. Κινητό που οι χρήστες τους δεν το αλλάζουν. Κινητό που εφαρμογές του τρέχουν αψεγάδιαστα. Κινητό που κάρτες και taxisnet είναι απόλυτα προστατευμένα από διαρροή στοιχείων. Κάμερα η οποία βγάζει φωτογραφίες χωρίς να είναι overexposed. Βίντεο τραβηγμένο 4K που κανένα κινητό δεν μπορεί μέχρι στιγμής να το ξεπεράσει. Εάν αυτά το καθιστούν φτηνιάρικο. Εάν το καθιστά φθηνιάρικο το ότι κάθε συσκευή κλειδώνεται με το iCloud του χρήστη και δεν μπορεί να το κλέψει κανείς μετατρέποντας το σε τούβλο. Τότε επιλέγουμε τα φυηνιαρικα. 6 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα