evam1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Υπαρχει πιθανοτητα να μου ανταλλαξουν (+ διαφορα εννοειται) τηλεοραση μιας εβδομαδας, με αλλην επειδη δεν μου αρεσει η υπαρχουσα; για Samsung 50" μιλαμε
bill36 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Ναι αν προλαβες τις ημερομηνιες. Βασει νομικου πλαισιου εχεις το δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 7 ημερων για προϊοντα και 14 για υπηρεσιες. Με αθικτη και πλήρη την τηλεοραση και την συσκευασια οπως και την αποδειξη αγορας,την επιστρεφεις στο σημειο πωλησης.Την εξεταζουν και εφοσον επιβεβαιωσουν την αριστη κατασταση του προϊοντος,σου εκδιδουν πιστωτικο για ισοποση αγορα. Τωρα αν εχουν περασει οι μερες αρχιζεις τα παρακαλια..
dpolal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Στις 4/7/2021 στις 2:53 ΜΜ, evam1 είπε Υπαρχει πιθανοτητα να μου ανταλλαξουν (+ διαφορα εννοειται) τηλεοραση μιας εβδομαδας, με αλλην επειδη δεν μου αρεσει η υπαρχουσα; για Samsung 50" μιλαμε Tί είναι αυτό που δεν σου αρέσει ;;
evam1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Αρνηθηκαν γιατι την λειτουργησα (πως αλλιώς θα μπορουσα να τη δω; ), και δεν μπορουν να την πουλησουν ως μεταχειρισμενη! Καμια ιδεα αντιδρασης;
Petros Electron Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Εγω πριν 2,5 χρονιά αγόρασα μια LG UHD 49'' HDR IPS panel απο σκρουτζομαγαζο. Οταν πήγα στο κατάστημα να την παραλάβω την ανοίξαμε εκει, την βάλαμε στο ρευμα, είδαμε οτι η οθονη δεν εχει κάποιο θεμα οπως καμμένα pixels, οπίσθιος φωτισμός, χτυπημα στο πλαίσιο, την βάλαμε παλι στο κουτί και την πηρα και εφυγα. Αν πχ τους έλεγα μετα απο μια βδομαδα οτι θελω να την αλλαξω τι θα μου ελεγαν οτι την εχω ανοίξει?! Αφου εκει την ανοίξαμε!. Εγω πιστευω οτι εχει να κανει με το κατάστημα. Εχεις δικαίωμα επιστροφής εφοσον το προιον και η αρχικη συσκευασία του ειναι σε καλη κατάσταση. Τωρα το οτι την ανοιξες, την λειτούργησες για εμενα ακούγετε σαν υπεκφυγή για να μην στην αλλάξουν. Έξαλλου τα λεφτα σου παλι σε αυτους θα πανε (με την αγορα του αλλου μοντελου)
kwstakisii Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, evam1 είπε Αρνηθηκαν γιατι την λειτουργησα (πως αλλιώς θα μπορουσα να τη δω; ), και δεν μπορουν να την πουλησουν ως μεταχειρισμενη! Καμια ιδεα αντιδρασης; Έκθεση τηλεοράσεων δεν είχαν? Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες. Ηταν αγορά εξ αποστάσεως? αν ναι κανονικά δικαιούσαι επιστροφή. Αν η αγορά έγινε με φυσική παρουσία σου σε κατάστημα(που απότι καταλαβαίνω έτσι έγινε) ο μονος τρόπος για να επιστρέψεις το προιόν είναι να έχει πρόβλημα η να είνα σφραγισμένη η συσκευη. Τρόπος αντίδρασης αν αφορά την εξ αποστάσεως αγορά και σου το αρνήθηκαν, ειναι να κανεις καταγγελία στους αντίστοιχους φορείς(πριν το κανεις ενημέρωσε το κατάστημα μήπως αλλαξει συμπεριφορά)
evam1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δεν την ειχαν εκθεσιακη, εγινε παραγγελια σε φυσικο καταστημα αλυσσιδας. Σφραγισμενη φυσικα δεν ειναι πλεον... Σε αλλη ερωτηση παραπανω για το τι δεν μου αρεσε: δεν ειναι κακη τηλεοραση, μια χαρα αποδιδει (και φωτεινοτατη για οσους λενε οτι τα VA πανελς εχουν προβλημα σε φωτεινους χωρους πχ με ανοιχτα παραθυρα). Απλα, ειδα ...αλλη και μου αρεσε πιο πολυ σε ολα!
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, evam1 είπε Δεν την ειχαν εκθεσιακη, εγινε παραγγελια σε φυσικο καταστημα αλυσσιδας. Σφραγισμενη φυσικα δεν ειναι πλεον... Σε αλλη ερωτηση παραπανω για το τι δεν μου αρεσε: δεν ειναι κακη τηλεοραση, μια χαρα αποδιδει (και φωτεινοτατη για οσους λενε οτι τα VA πανελς εχουν προβλημα σε φωτεινους χωρους πχ με ανοιχτα παραθυρα). Απλα, ειδα ...αλλη και μου αρεσε πιο πολυ σε ολα! Παραγγελία κιόλας;
evam1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Παραγγελία κιόλας; Ετυχε να εχει σφραγισμενη εκει. Αν και οταν την ανοιξα, το αυτοκολλητο προστατευτικο πλαστικο επι της οθονης, ειχε πολλες μεγαλες φουσκαλες, δηλ ηταν σα να βγηκε και ξανακολληθηκε κακην κακως. Αλλα αντα να αποδειξεις κατι, δεδομενου πως τα υπολοιπα εντος της συσκεασιας ηταν "ανεγγιχτα". Τελος παντων, μαλλον δεν γινεται τιποτα, οποτε..
dpolal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, evam1 είπε Σε αλλη ερωτηση παραπανω για το τι δεν μου αρεσε: δεν ειναι κακη τηλεοραση, μια χαρα αποδιδει (και φωτεινοτατη για οσους λενε οτι τα VA πανελς εχουν προβλημα σε φωτεινους χωρους πχ με ανοιχτα παραθυρα). Απλα, ειδα ...αλλη και μου αρεσε πιο πολυ σε ολα! O εχθρός του καλού είναι το καλύτερο λένε. Από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο θέμα η τηλεόραση και σε ικανοποιεί κάτσε όπως είσαι. Αν σε «τρώει» για αλλαγή ο μόνος τρόπος είναι να την βάλεις σε αγγελία τώρα που είναι ακόμα καινούργια και έχει πλήρη εγγύηση αλλά μην περιμένεις ότι θα βρείς να την δώσεις 50 ευρώ ποιό φθηνά από την αρχική τιμή αγοράς, θα πρέπει να κατέβεις αρκετά. Δεν αξίζει τέτοια φασαρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα