Fiestakias20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Καλημέρα σας, Πριν λίγες ήμερες ήρθε στην κατοχή μου ένας RENATUS D61 Επεξεργαστής: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz Μνήμη: 4GB Σκληρός δίσκος: WDC WD2500AAKX-753CA1 HDD 250GB Λογισμικό: WINDOWS 10 PRO Κάρτα Γραφικών: Intel (R) HD Graphics Αλλά είναι αργός μέχρι και στην πιο απλή χρήση για να γούστα μου.. Τι μπορώ να κάνω για να πάρει λίγο τα πάνω του?
Silenzio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) το πρώτο είναι να βάλεις ssd, ανάλογα το budget και τις ανάγκες σου δες τι χωρητικότητα χρειάζεσαι, με 25-30 ευρώ βάζεις εναν 256gb ssd. μετά μπορείς να βάλεις άλλη μία μνήμη 4 gb ram. τέλος, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου μπορείς να βρεις απο εδω και ένα οικονομικό i5 (sandy ή ivy bridge) (άντε και μια lp κάρτα γραφικών) Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από Silenzio 2
kostis76 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Προσεξε μονο προτου αναβαθμισεις CPU & GPU να τσεκαρεις το τροφοδοτικο του (ποσα Watts εχει και αποδοση), οι 4πυρηνοι 2ης γενιας αν θυμαμαι καλα πανε 95w TDP (και αλλα 30-60watt περιπου μια low profile GPU - εξαρταται ποια θα βαλεις...) Για απλη χρηση θα σε καλυψει η αναβαθμιση SSD & RAM...
Fiestakias20 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Μνήμη μπορώ να βάλω μια 8gb και να κρατήσω και την υπάρχουσα ή θα πρέπει να αντικατασταθεί η παλιά?? Η είναι μονόδρομος η αγορά 4gb και να μπει μαζί με την υπάρχουσα?? Κάποια προτίμηση σε μάρκα μνήμης και σκληρού έχουμε ή είναι ίδιοι πάνω κάτω?? Σας παραθέτω και φώτο από τροφοδοτικό μνήμη σκληρό..
Silenzio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 σχετικά με τη μνήμη ας απαντήσει κάποιος πιο σχετικός μη σε πάρω στο λαιμό μου, είναι και έτοιμο σύστημα. λογικά είναι αυτές 2 x 4GB (8GB Total) SK Hynix HMT451U6BFR8A-PB PC3L-12800U 1Rx8 Desktop Memory at Amazon.com SK Hynix HMT41GU6BFR8A-PB 2x8GB (16GB Total) 2Rx8 PC3L-12800U Desktop Memory at Amazon.com προσωπικά θα έψαχνα απο εδω στα μεταχειρισμένα η μια 8αρα ή κανα σετ 2*8gb ddr3 kingston ή hynix που έχει τώρα..το πιο σωστό είναι να βρεις manual και να δεις ακριβώς τι μνήμες παίρνει. το τροφοδοτικό σου είναι είναι 80+gold (εντύπωση μου κάνει) στα 250w, ο φίλος απο πάνω έχει δίκιο, οπότε αν κάποτε κοιτάξεις για επεξεργαστή πάρε έναν με 65tdp μη ζοριστεί το μηχάνημα. ssd ανάλογα το budget σου, αλλά και έναν οικονομικό να πάρεις να κάνεις τη δουλειά σου Patriot P210 SSD 256GB 2.5'' P210S256G25 - Skroutz.gr αν είναι να ανέβεις budget για καλύτερο ssd εγω θα έπαιρνα μεγαλύτερη χωρητικότητα καλύτερα στα ίδια χρήματα. Μόνο με τον ssd θα έχεις άλλη εμπειρία χρήσης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα