Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Μπορούν οι γνώστες να μου δώσουν κατευθυντήριες με το παρακάτω; 
Ήθελα να παραγγείλω κάτι από US, όπου έκαναν αποστολή μόνο σε US/UK/AU. Έτσι το έστειλα σε έναν φίλο στην Αγγλία για να μου το στείλει στη συνέχεια Ελλάδα. Τι παίζει πλέον με τα customs fees από Αγγλία;

Να το στείλω με UPS ή κάποια άλλη εταιρία; Ευχαριστώ 🙂

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ας στο στείλει μεταφορική μπας και γλυτώσεις το τελωνείο που θα έχει με ταχυδρομική αποστολή.

Αυτές δεν αργούνε πολύ; 😛

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Αυτές δεν αργούνε πολύ; 😛

Μπορει να το στείλεις ταχυδρομικως και να κολλησει ένα μηνα στο τελωνείο.

Μια ιδεα είπα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Καλησπέρα σε όλους. Μπορούν οι γνώστες να μου δώσουν κατευθυντήριες με το παρακάτω; 
Ήθελα να παραγγείλω κάτι από US, όπου έκαναν αποστολή μόνο σε US/UK/AU. Έτσι το έστειλα σε έναν φίλο στην Αγγλία για να μου το στείλει στη συνέχεια Ελλάδα. Τι παίζει πλέον με τα customs fees από Αγγλία;

Να το στείλω με UPS ή κάποια άλλη εταιρία; Ευχαριστώ 🙂

Πόσο μεγάλο δέμα; Τι περιέχει; Πόσα πλήρωσες;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

2-3 κιλά. Μία ηλ. συσκευή. 210$

Δύσκολο εώς απίθανο να γλιτώσεις το τελωνείο. Μόνο με μεταφορική και αυτό με αστεράκι :) Με ότι άλλο και να το στείλεις, θα σταματήσει τελωνείο και θα πληρώσεις ακριβά (ΕΛΤΑ η φθηνότερη λύση). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nomad ,yasatrans,asteras ,eshopwedrop,dpd...θεωρητικά αυτα π έρχονται μέσω τρένου /οδικώς παίζει να μην ασχολούνται ακόμη με τελωνεια

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω περαιτέρω να δω τι συμφέρει. 
Με UPS μου είπαν γύρω στα 25€ αποστολή και 50-70€ τελωνείο. Πολλά ρε γαμώτο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Παραπάνω θα είναι με UPS :) Κοντά στο 100αρικο. Σκέψου ότι μόνο το ΦΠΑ θα είναι κοντά στα 50 ευρώ + Δασμοί + τέλη εκτελωνισμού. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kage είπε

Nomad ,yasatrans,asteras ,eshopwedrop,dpd...θεωρητικά αυτα π έρχονται μέσω τρένου /οδικώς παίζει να μην ασχολούνται ακόμη με τελωνεια

Eshopwedrop κανει εκτελωνισμο στην Ολλανδια τα πακετα απο UK. Ελαβα εμαιλ με πληροφοριες προσφατα. Ειχε νομιζω 5ευρω εξοδα εκτελωνισμου και 1% προμηθεια αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Στείλτο με μεταφορική να βρεις την υγειά σου.
Στο fb στις ομάδες με Έλληνες του Λονδίνου υπάρχουν ένα σωρό μεταφορικές, θα επικοινωνήσεις απευθείας μαζί τους και θα σου πουν ακριβώς τιμή και πότε θα φτάσει. Μην παιδεύεσαι τζάμπα με τα ταχυδρομεία και τα τελωνεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...