M A T R I X Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Μπορούν οι γνώστες να μου δώσουν κατευθυντήριες με το παρακάτω; Ήθελα να παραγγείλω κάτι από US, όπου έκαναν αποστολή μόνο σε US/UK/AU. Έτσι το έστειλα σε έναν φίλο στην Αγγλία για να μου το στείλει στη συνέχεια Ελλάδα. Τι παίζει πλέον με τα customs fees από Αγγλία; Να το στείλω με UPS ή κάποια άλλη εταιρία; Ευχαριστώ 🙂 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από M A T R I X
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Ας στο στείλει μεταφορική μπας και γλυτώσεις το τελωνείο που θα έχει με ταχυδρομική αποστολή.
M A T R I X Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ας στο στείλει μεταφορική μπας και γλυτώσεις το τελωνείο που θα έχει με ταχυδρομική αποστολή. Αυτές δεν αργούνε πολύ; 😛
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Αυτές δεν αργούνε πολύ; 😛 Μπορει να το στείλεις ταχυδρομικως και να κολλησει ένα μηνα στο τελωνείο. Μια ιδεα είπα.
TuXaKoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, M A T R I X είπε Καλησπέρα σε όλους. Μπορούν οι γνώστες να μου δώσουν κατευθυντήριες με το παρακάτω; Ήθελα να παραγγείλω κάτι από US, όπου έκαναν αποστολή μόνο σε US/UK/AU. Έτσι το έστειλα σε έναν φίλο στην Αγγλία για να μου το στείλει στη συνέχεια Ελλάδα. Τι παίζει πλέον με τα customs fees από Αγγλία; Να το στείλω με UPS ή κάποια άλλη εταιρία; Ευχαριστώ 🙂 Πόσο μεγάλο δέμα; Τι περιέχει; Πόσα πλήρωσες;
TuXaKoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, M A T R I X είπε 2-3 κιλά. Μία ηλ. συσκευή. 210$ Δύσκολο εώς απίθανο να γλιτώσεις το τελωνείο. Μόνο με μεταφορική και αυτό με αστεράκι Με ότι άλλο και να το στείλεις, θα σταματήσει τελωνείο και θα πληρώσεις ακριβά (ΕΛΤΑ η φθηνότερη λύση).
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, M A T R I X είπε 2-3 κιλά. Μία ηλ. συσκευή. 210$ Να την βγάλει απο το κουτί της,να φαίνεται μεταχειρισμένη μπας και .....
kage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Nomad ,yasatrans,asteras ,eshopwedrop,dpd...θεωρητικά αυτα π έρχονται μέσω τρένου /οδικώς παίζει να μην ασχολούνται ακόμη με τελωνεια Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από kage
M A T R I X Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω περαιτέρω να δω τι συμφέρει. Με UPS μου είπαν γύρω στα 25€ αποστολή και 50-70€ τελωνείο. Πολλά ρε γαμώτο
TuXaKoS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω περαιτέρω να δω τι συμφέρει. Με UPS μου είπαν γύρω στα 25€ αποστολή και 50-70€ τελωνείο. Πολλά ρε γαμώτο Παραπάνω θα είναι με UPS Κοντά στο 100αρικο. Σκέψου ότι μόνο το ΦΠΑ θα είναι κοντά στα 50 ευρώ + Δασμοί + τέλη εκτελωνισμού.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, kage είπε Nomad ,yasatrans,asteras ,eshopwedrop,dpd...θεωρητικά αυτα π έρχονται μέσω τρένου /οδικώς παίζει να μην ασχολούνται ακόμη με τελωνεια Eshopwedrop κανει εκτελωνισμο στην Ολλανδια τα πακετα απο UK. Ελαβα εμαιλ με πληροφοριες προσφατα. Ειχε νομιζω 5ευρω εξοδα εκτελωνισμου και 1% προμηθεια αν θυμαμαι καλα.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω περαιτέρω να δω τι συμφέρει. Με UPS μου είπαν γύρω στα 25€ αποστολή και 50-70€ τελωνείο. Πολλά ρε γαμώτο Στείλτο με μεταφορική να βρεις την υγειά σου. Στο fb στις ομάδες με Έλληνες του Λονδίνου υπάρχουν ένα σωρό μεταφορικές, θα επικοινωνήσεις απευθείας μαζί τους και θα σου πουν ακριβώς τιμή και πότε θα φτάσει. Μην παιδεύεσαι τζάμπα με τα ταχυδρομεία και τα τελωνεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα