ICE-T Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 32 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δεν διαφωνεί κανείς, αν ξαναδιαβάσεις οτι έγραψα θα δεις λέω οτι κι εσύ. "Προφανώς δεν είναι κακό να έχει την άνεση του 850 αλλά δεν είναι οτι κρίνετε και απαραίτητο." Απλά τόνισα οτι δεν είναι υποχρεωτικό τροφοδοτικό >750watt όπως αναφέρθηκε ή υπονοήθηκε - "1000 watt θες για να μην το πετάξεις σε 2 χρόνια τώρα οποίος νομίζει ότι θα δουλέψει σωστά το μηχάνημα με τέτοιες κάρτες και 750watt τροφοδοτικό καλή τύχη με τα PC shutdown. " - "750 ζηταει το λιγοτερο" δικό μου λάθος δεν το διάβασα σωστά προφανώς. 1
kk_black_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Τελικά παράγγειλα το be quite 850w έχουν έρθει όλα τα κομμάτια και περιμένω το τροφοδοτικό 1
vaggos231 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, kk_black_206 είπε Τελικά παράγγειλα το be quite 850w έχουν έρθει όλα τα κομμάτια και περιμένω το τροφοδοτικό χαχαχαχαχαχα, σφαζονταν τα παιδια τοση ωρα, για να πας στo be quiet?
kk_black_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Η αlήθεια ήταν ότι θα κράταγα το 650w αλλά και εμένα μου φαινόταν λίγο....Η φαγωμάρα με έπεισε να πάρω το 850w...
triplex1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, kk_black_206 είπε Η αlήθεια ήταν ότι θα κράταγα το 650w αλλά και εμένα μου φαινόταν λίγο....Η φαγωμάρα με έπεισε να πάρω το 850w... Πολυ καλη επιλογη εκανες.
nickol-us Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δεν συμφωνώ κι εγω οτι ήταν η καλύτερη επιλογη μα δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Δεν είναι 10 όπως του corsair αλλά ούτε και 2 https://www.bequiet.com/en/powersupply/1774 Αναφορά σε κείμενο be quiet! Straight Power 11 Platinum 850W raises the bar for systems that demand virtually inaudible operation and outstanding efficiency. 80 PLUS® Platinum efficiency (up to 94%) Virtually inaudible Silent Wings 3 135mm fan Funnel-shaped fan opening of the PSU case for high airflow intake Wire-free inside the PSU on the DC side for enhanced cooling and longevity Modular cables for maximum build flexibility Four PCIe connectors for overclocked high-end GPUs Japanese 105°C-rated capacitors ensure stability and reliability ErP and Energy Star 7.0 ready 5-year manufacturer’s warranty
kk_black_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 5 χρόνια εγγύηση έχει αυτό είδα και εγώ Το τροφοδοτικό θα πάω να το προλάβω την Πέμπτη από ότι είδα έχει διαθέσιμο και το Corsair θα πάω εκεί και θα αποφασίσω
vaggos231 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, kk_black_206 είπε 5 χρόνια εγγύηση έχει αυτό είδα και εγώ Το τροφοδοτικό θα πάω να το προλάβω την Πέμπτη από ότι είδα έχει διαθέσιμο και το Corsair θα πάω εκεί και θα αποφασίσω δεν εχει κατι να αποφασισεις. Η επιλογη ειναι μια.
triplex1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, vaggos231 είπε δεν εχει κατι να αποφασισεις. Η επιλογη ειναι μια. Εγω το ειπα γιατι η διαφορα τιμης ειναι μικρη , αλλα δεν μπορω να συγκρινω σε καμια περιπτωση την ποιοτητα του ενος με το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα