Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για την ψύκτρα κάρτας γραφικών εννοώ αυτό Αλλά πρέπει να κόψεις τα ποδαράκια με λίμα (είναι μέταλλο) και άνετ να την βρεις. 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ναι αυτό το κατάλαβα το θέμα μου ειναι που συνδέω το φαν δεν βλέπω κάποιο connector Κόβεις το 3πιν και εννώνεις απο κάποιο παλιό χαλασμένο ποντίκι (κάτι USB), το κόκκινο στο VCC και το μαύρο στο GROUND. Κόκκινο ανεμιστηρα σε κοκκινο USB και μαυρο σε μαυρο. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από Sheogorath 2 1
Nik1239 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Για την ψύκτρα κάρτας γραφικών εννοώ αυτό Αλλά πρέπει να κόψεις τα ποδαράκια με λίμα (είναι μέταλλο) και άνετ να την βρεις. Κόβεις το 3πιν και εννώνεις απο κάποιο παλιό χαλασμένο ποντίκι (κάτι USB), το κόκκινο στο VCC και το μαύρο στο GROUND. Κόκκινο ανεμιστηρα σε κοκκινο USB και μαυρο σε μαυρο. Ωραία τώρα έπιασα τι εννουσες με το φανακι Κάτι τέτοιο μας κάνει; (Το φανακι το έχω απλά δεν το έχω βάλει πανω)
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Ωραία τώρα έπιασα τι εννουσες με το φανακι Κάτι τέτοιο μας κάνει; (Το φανακι το έχω απλά δεν το έχω βάλει πανω) Φυσικά, αν χωράει ναι. Δες να είναι λείο απο κάτω, του βγάζεις τα pushpins (ασπρα), και βάζεις πολύ λεπτή στρώση πάστας σε όλη την κάτω επιφάνια, και δυο τρεις σταγώνες κόλλας, μια σε κάθε γωνία πχ. Δεν δουλέυει η κάρτα; Κρίμα να την "χαλάσεις".
Nik1239 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Φυσικά, αν χωράει ναι. Δες να είναι λείο απο κάτω, του βγάζεις τα pushpins (ασπρα), και βάζεις πολύ λεπτή στρώση πάστας σε όλη την κάτω επιφάνια, και δυο τρεις σταγώνες κόλλας, μια σε κάθε γωνία πχ. Δεν δουλέυει η κάρτα; Κρίμα να την "χαλάσεις". Ωραία θα δοκιμάσω αυτό τότε πρώτα Δεν ξέρω αν δουλεύει έχει ένα χαλασμένο πυκνωτή και δεν μπαίνω στον κόπο να τον αλλάξω έχω άλλη μια ίδια ούτος ή άλλος 1
Nik1239 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Θέλουμε φωτό απο την τελική πατέντα μετά Βρε να ανεβάσω και βίντεο με την διαδικασία κάτσε να με αφήσει ο φίλος να του πειραξω το pc και βλέπουμε 😅 1
triplex1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 44 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Βρε να ανεβάσω και βίντεο με την διαδικασία κάτσε να με αφήσει ο φίλος να του πειραξω το pc και βλέπουμε 😅 το ολο θεμα ειναι με τις θερμοκρασιες τι θα κανει. 1
triplex1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Nik1239 είπε Ναι αυτό το κατάλαβα το θέμα μου ειναι που συνδέω το φαν δεν βλέπω κάποιο connector Με πολυμετρο θα βρεις που θα μπει
Nik1239 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, triplex1 είπε Με πολυμετρο θα βρεις που θα μπει Θα τα βάλω εγώ αριστερά και δεξιά άμα πάρει πήρε (φωτιά) , τι να κάνουμε τώρα 😂
triplex1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Θα τα βάλω εγώ αριστερά και δεξιά άμα πάρει πήρε (φωτιά) , τι να κάνουμε τώρα 😂 Γιατι να παρει φωτια ; μετρα μη κανεις πειραματα , κοιτα τα βολτ που χρειαζεται να παρει και βαλτο ή καντο με usb οπως σου εδειξε τις φωτο ο Sheogorath Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από triplex1 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 To 5άρι που έβαλα λινκ πριν δουλεύει σε 5βολτ αν και έχει ονομαστική 12. Ναι δεν θα το απογειώσει με την ροή αέρα αλλά ένα gentle breeze το βγάζει άνετα. 2
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Για ριξε και σ'αυτο μια ματια (δεν ξερω αν εκανες κατι απλα το βαζω για να το δεις , υπαρχει στο amazon) GeeekPi 5V PWM Low Profile CPU Fan for Jetson Nano Horizontal Cooler with Colourful LED Fan Ice Tower Cooler for Jetson Nano
Nik1239 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Για ριξε και σ'αυτο μια ματια (δεν ξερω αν εκανες κατι απλα το βαζω για να το δεις , υπαρχει στο amazon) GeeekPi 5V PWM Low Profile CPU Fan for Jetson Nano Horizontal Cooler with Colourful LED Fan Ice Tower Cooler for Jetson Nano για πανω απο την ψηκτρα η κανει στο σοκετ? καλη φαση φαινεται αλλα νομιζω πως δεν χωραει εκτος αν μπαινει το φαν στο πλαι
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε για πανω απο την ψηκτρα η κανει στο σοκετ? καλη φαση φαινεται αλλα νομιζω πως δεν χωραει εκτος αν μπαινει το φαν στο πλαι Απλα το πετυχα στο amazon και μ'αρεσε η ψυκτρα που εχει γι αυτο στο εδειξα (λογικα πρεπει να χωραει σε μινι pc) , αυτα βαζουν σε κατι τυπου ρασμπερι Και κατι τετοιο , βαζει τις ψυκτρες και σηκωνει πιο ψηλα τους ανεμιστηρες νατο Οπως ειναι αυτο μπορεις να κοψεις ενα κομματι plexi glass 4mm να παρεις ενα ανεμιστηρακι & heatsinks και οπου σε δινει η μητρικη του δυνατοτητα με τρυπες να το στηριξεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα