panos73 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Θέλω την βοήθειά σας. Έχω πολλούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με μουσική ,και video και θέλω να τα περάσω σε έναν μεγάλο εξωτερικό να είναι όλα μαζί. Επιχείρησα με αντιγραφή-επικόλληση αλλά μετά την μεταφορά κάποια δεν παίζουν πια στον καινούριο δίσκο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω την μεταφορά με ασφάλεια και να είναι όλα μαζί? Ευχαριστώ πολύ!
accipio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δοκίμασε το Teracopy (δωρεάν για προσωπική χρήση) τσεκάροντας την επιλογή verify (επαλήθευση) μετά την αντιγραφή στον νέο δίσκο.
triplex1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, panos73 είπε Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Θέλω την βοήθειά σας. Έχω πολλούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με μουσική ,και video και θέλω να τα περάσω σε έναν μεγάλο εξωτερικό να είναι όλα μαζί. Επιχείρησα με αντιγραφή-επικόλληση αλλά μετά την μεταφορά κάποια δεν παίζουν πια στον καινούριο δίσκο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω την μεταφορά με ασφάλεια και να είναι όλα μαζί? Ευχαριστώ πολύ! Το θεμα στην μεταφορα ειναι τι pc διαθετεις και με τι συνδεσεις κανεις την καθε μεταφορα , υπαρχουν Docking Station Σκληρών Δίσκων , ανταπτορες USB 3.0 to SATA III
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Τι ακριβώς πρόβλημα παρουσιάζουν τα αχεια που δεν παίζουν, εχουν το ιδιο μέγεθος; Αν μεταφέρεις μονο αυτο το αρχείο που δεν παίζει και το πανωγράψεις διορθώνεται;
panos73 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 μεταφέρω έναν φάκελο που έχει μέσα τραγούδια . Στον καινούριο δίσκο τα μισά κομμάτια δεν παίζουν. Σε άλλον φάκελο δεν παίζει κανένα . Περίεργα πράγματα. Μήπως φταίει ό τρόπος που κάνω την μεταφορά? Ε Επιλέγω φακέλους και κάνω αντιγραφή και επικόλληση. συνδέω 2 εξωτερικούς δίσκους στο laptop. Aυτον που δέχεται σε usb 3 και αυτόν που δίνει σε usb 2.
deenoo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 δοκιμασε το fast copy ειναι αξιοπιστο και κανει επαληθευση των αρχειων και φυσικα ειναι δωρεαν
panos73 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Ευχαριστω πολυ .Θα δοκιμασω και θα ενημερωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα