Προς το περιεχόμενο

Galaxy Watch 42 mm LTE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Aγόρασα από Ελληνικό κατάστημα το Galaxy Watch 42 mm LTE το οποίο με το που άνοιξα την συσκευασία κατάλαβα από τον φορτιστή του πως πρόκειται για Αμερικάνικη έκδοση ( Η αλήθεια είναι ότι ξανακοίταξα το site και το αναφέρει σαν Us). Το ρολόι λειτουργεί άψογα και μάλιστα δέχτηκε 3 firmware updates χωρίς κανένα πρόβλημα.  Έχω σύνδεση Cosmote στο κινητό μου και μετά από αίτηση μου, μου εκδώθηκε μια esim με qr code για να χρησιμοποιήσω στο ρολόι μου. Κατέβασα την εφαρμογή Galaxy wearable στο κινητό και το συγχρόνισα με το ρολόι, όμως όταν πηγαίνω στην επιλογή 'Προγράμματα κινητης τηλεφωνίας' και προσπαθώ να συνδεθώ, βάζοντας την επιλογή 'Scan for QR Code' όπως ανάφερει το manual, αντί αυτού μου εμφανίζει μήμυμα ότι ''Δεν Υπάρχουν προγράμματα κινητής τηλεφωνίας διαθέσιμα για το ρολόι σας στη χώρα σας''.
Μπορώ να ενεργοποιήσω την esim κάρτα μου ή αυτό είναι αδύνατο λόγω της προέλευσης του ρολογιού από την Αμερική? Επιπλέον θα έχει το ρολόι εγγύηση, με απόδειξη από Ελληνικό κατάστημα αλλά Αμερικάνικης προέλευσης αγοράς? Αν όχι μπορώ να το επιστρέψω στο κατάστημα που το αγόρασα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Όχι, γιατί αρχικά το σχέδιο του Galaxy watch μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά από το 3 και από αυτά που είδα για το 4 και το σημαντικότερο είναι ότι η LTE έκδοση του 1 που πήρα έχει 180 Ευρώ και όχι 500+ που θα έχει το 4. Το αν την πάτησα με Αμερικάνικη έκδοση αυτό είναι άλλο.

Δημοσ.

Μίλησα με Samsung Hellas και μου ανέφερε ότι το προιόν δεν έχει εγγύηση, ακόμα και ας αγοράστηκε από Ελλάδα, γιατί έπρεπε να πωλείτε μόνο στην αγορά της Αμερικής. Αύριο θα ζητήσω αλλαγή με watch Ελληνικής αντιπροσωπείας και επειδή μάλλον αυτό δεν θα παίζει, θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. Έχει κανένα καλό παιδάκι καvά link που να γράφει ότι όλα τα προιόντα που πωλούνται στην Ελλάδα πρέπει να έχουν και 2 χρόνια εγγύηση ή κάτι αντίστοιχο, γιατί φαντάζομαι αύριο τον τύπο στο μαγαζί να μου λέει διάφορα και θα ήθελα να πάω οργανωμένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...