FarCry1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Επειδή φτιαχνω καποια προγραμματα για εξασκηση στο eclipse θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις α) Οσον αφορα την Java, πως γινεται η εντολη system.out.printl("...."); να εμφανιζεται πιο γρηγορα; Μεχρι στιγμης παταω syso Και μετα control-enter. Ομως δεν με βολευει γιατι εμφανιζει ενα παραθυρο και πρεπει να επιλεξω κατι. Σε καποια βιντεο ομως στο youtube βλεπω οτι στους αλλους γινεται αυτοματα μονο με το Control-Enter β)Κατεβασα το eclipse και για προγραμματα C αλλα οταν παω να τρεξω ενα προγραμμα που βγαζει καποιο προβλημα. Παταω αριστερα Create a new C or C++ project Μετα επιλεγω το πρωτο στην λιστα "C Manage Build" και "next" Μετα βαζω ενα ονομα στο project name, ενω στο project type παταω το hello word ansi c project και "netx" Μετα στο Author το αφηνω κενο, και στο Source το εχω αφησει στο src Μετα αφηνω επιλεγμενα το Debug και release και "Next" Μετά τα αφηνω κενα στα Cross compiler prefix και Cross compiler path και παταω finish Οταν παω να τρεξω το προγραμμα εμφανιζει αυτο στο Console **** Build of configuration Debug for project 111 **** make all Cannot run program "make": Launching failed Error: Program "make" not found in PATH και μετα εχει PATH=.................. Δεν ξερω τι γινεται. Αν ξερετε κατι θα ηθελα να μου πειτε. Ευχαριστω πολύ!
Lanike71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 α. Εντελώς ακαταλαβίστικη ερώτηση. Τι εννοείς να εμφανίζεται γρηγορότερα; Εγώ απλά πατάω ctrl+f11 και τρέχει το project και όταν έρθει η ώρα της System.out, ήρθε και εμφανίζεται στην κονσόλα. β. Γιατί να έχεις eclipse για c και c++ ;
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, FarCry1 είπε Καλησπέρα. Επειδή φτιαχνω καποια προγραμματα για εξασκηση στο eclipse θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις α) Οσον αφορα την Java, πως γινεται η εντολη system.out.printl("...."); να εμφανιζεται πιο γρηγορα; Μεχρι στιγμης παταω syso Και μετα control-enter. Ομως δεν με βολευει γιατι εμφανιζει ενα παραθυρο και πρεπει να επιλεξω κατι. Σε καποια βιντεο ομως στο youtube βλεπω οτι στους αλλους γινεται αυτοματα μονο με το Control-Enter β)Κατεβασα το eclipse και για προγραμματα C αλλα οταν παω να τρεξω ενα προγραμμα που βγαζει καποιο προβλημα. Παταω αριστερα Create a new C or C++ project Μετα επιλεγω το πρωτο στην λιστα "C Manage Build" και "next" Μετα βαζω ενα ονομα στο project name, ενω στο project type παταω το hello word ansi c project και "netx" Μετα στο Author το αφηνω κενο, και στο Source το εχω αφησει στο src Μετα αφηνω επιλεγμενα το Debug και release και "Next" Μετά τα αφηνω κενα στα Cross compiler prefix και Cross compiler path και παταω finish Οταν παω να τρεξω το προγραμμα εμφανιζει αυτο στο Console **** Build of configuration Debug for project 111 **** make all Cannot run program "make": Launching failed Error: Program "make" not found in PATH και μετα εχει PATH=.................. Δεν ξερω τι γινεται. Αν ξερετε κατι θα ηθελα να μου πειτε. Ευχαριστω πολύ! Α. Πατάς cntrl+space μετά το syso B. Ψάξε στο google το configuration για eclipse με c/c++ μάλλον πρέπει να του πεις που βρίσκεται το make στο PC σου 15 λεπτά πριν, Lanike71 είπε α. Εντελώς ακαταλαβίστικη ερώτηση. Τι εννοείς να εμφανίζεται γρηγορότερα; Εγώ απλά πατάω ctrl+f11 και τρέχει το project και όταν έρθει η ώρα της System.out, ήρθε και εμφανίζεται στην κονσόλα. β. Γιατί να έχεις eclipse για c και c++ ; Στο a εννοεί για code completion χωρίς όμως πιθανές επιλογές 1
Lanike71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, tsofras είπε Στο a εννοεί για code completion χωρίς όμως πιθανές επιλογές Οκ τότε, εγώ ήμουν αλλού και μπερδεύτηκα. 1
FarCry1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Όσον αφορά το syso αυτό κάνω και αντί να μου εμφανίσει κατευθείαν την εντολή, μου εμφανίζει ένα παράθυρο με κάποιες επιλογές... Όσον αφορά την C στο eclipse δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πίστευα θα είναι εύκολο. Ένα πράγμα που μου άρεσε στο dev c++ ήταν η απλοϊκότητα του. Δεν χρειαζόταν να ψάξεις κάτι. Απλώς έβαλα το eclipse γιατι όπως γίνεται και στην java, ότι σου εμφανίζει στην οθόνη είναι κάτω από το κώδικα "console" κια βολεύει. Αλλά άμα είναι να κάνω ρυθμίσεις και να ψάχνω στο Google προτιμώ να συνεχίσω στο devc ++
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα