Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ήθελα να ρωτήσω γίνεται να έρθει κάποιος σε πολυκατοικια για αναβάθμιση οπτικής ίνας χωρίς να τον έχει καλέσει κανεις στις 8 το βράδυ? 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατα 99% οι γνωστοί πωλητές της Wind με το παραμύθι αναβάθμισης σε οπτική ίνα. Στείλ’ τους ξέρεις που…

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Προσεξτε μην είναι κλέφτες.

Όταν ρώτησα από ποια εταιρεία είναι μου είπε ότι δεν είναι συγκεκριμένη η εταιρεία και όταν είπα περιμενε να κατέβω να ανοίξω γιατί ευτυχώς ήταν κλειδωμένα μου είπε εγώ φευγω

Δημοσ.
On 04/07/2021 at 12:44, Xrysa1 said:

Όταν ρώτησα από ποια εταιρεία είναι μου είπε ότι δεν είναι συγκεκριμένη η εταιρεία και όταν είπα περιμενε να κατέβω να ανοίξω γιατί ευτυχώς ήταν κλειδωμένα μου είπε εγώ φευγω

ουτε καν επρεπε να πεις περιμενε να κατεβω απο την απαντηση οτι δεν ειναι απο συγκεκριμενη εταιρεια.

• Like 2
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 3/7/2021 στις 10:07 ΜΜ, Xrysa1 είπε

Υπάρχει περιπτωση να έρθει υπάλληλος της ΕΥΑΘ να μετρήσει υδρομετρου σε αργία? 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Όχι, είναι γύφτοι κλέφτες, κάλεσε την αστυνομία.

Ήταν κοπέλα κατεβηκα και την είδα είχε μηχάνημα που μετρουσε αλλά μου φάνηκε υποπτη γιατί ήταν αργία και φορουσε και γαντια

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Xrysa1 είπε

Ήταν κοπέλα κατεβηκα και την είδα είχε μηχάνημα που μετρουσε αλλά μου φάνηκε υποπτη γιατί ήταν αργία και φορουσε και γαντια

Δεν έχει σημασία που ήταν κοπέλα. Είναι κλασσικές τακτικές από Ρομά κλεφτρόνια. Συν αυτά που ανέφερες βέβαια.

Δημοσ.

Παρόλα αυτα την αστυνομία την πηρα και το ανέφερα. Τονίζω ότι ήταν κοπέλα γιατί έρχεται ο ίδιος άνθρωπος παντα να μετρήσει

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Xrysa1 said:

Παρόλα αυτα την αστυνομία την πηρα και το ανέφερα. Τονίζω ότι ήταν κοπέλα γιατί έρχεται ο ίδιος άνθρωπος παντα να μετρήσει

a.μπορει να ειχε αδεια.β. γαντια ειναι και θεμα καθαριοτητας με ολα αυτα που πιανουν και ανοιγουν.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

a.μπορει να ειχε αδεια.β. γαντια ειναι και θεμα καθαριοτητας με ολα αυτα που πιανουν και ανοιγουν.

Όταν λες άδεια? Δλδ? Δίνουν ειδικές άδειες σε αργίες? 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Xrysa1 said:

Όταν λες άδεια? Δλδ? Δίνουν ειδικές άδειες σε αργίες? 

αδεια αυτος που ερχεται κανονικα.β.οτι ηρθε αργια δεν θα με παραξενευε τοσο.μου θυμιζει οτε καποτε που τους εβλεπες εξω κυριακες.  ποθος δηλαδη μπορει να πει με σιγουρια οτι μπορει να βγηκε αργια για να μην βγει επομενη μερα για χ υ λογους?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

αδεια αυτος που ερχεται κανονικα.β.οτι ηρθε αργια δεν θα με παραξενευε τοσο.μου θυμιζει οτε καποτε που τους εβλεπες εξω κυριακες.  ποθος δηλαδη μπορει να πει με σιγουρια οτι μπορει να βγηκε αργια για να μην βγει επομενη μερα για χ υ λογους?

Ναι αλλά απ'το νερό μου είπαν οτι δε γίνεται αυτο

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Xrysa1 said:

Ναι αλλά απ'το νερό μου είπαν οτι δε γίνεται αυτο

αν το κανε unofficial ποιος ξερει.απλα παραξενο να εχει το μηχανημα και επισης ποιος ο λογος να ψαχουλευει στσ ρολογια που ειναι εκτος σπιτιου. το βασικο οπως λεω ειναι παντα καλες κλειδαριες στις πορτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...