Xrysa1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Καλησπερα σας θα ήθελα να ρωτήσω γίνεται να έρθει κάποιος σε πολυκατοικια για αναβάθμιση οπτικής ίνας χωρίς να τον έχει καλέσει κανεις στις 8 το βράδυ?
SaFiS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Κατα 99% οι γνωστοί πωλητές της Wind με το παραμύθι αναβάθμισης σε οπτική ίνα. Στείλ’ τους ξέρεις που…
Xrysa1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Προσεξτε μην είναι κλέφτες. Όταν ρώτησα από ποια εταιρεία είναι μου είπε ότι δεν είναι συγκεκριμένη η εταιρεία και όταν είπα περιμενε να κατέβω να ανοίξω γιατί ευτυχώς ήταν κλειδωμένα μου είπε εγώ φευγω
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 On 04/07/2021 at 12:44, Xrysa1 said: Όταν ρώτησα από ποια εταιρεία είναι μου είπε ότι δεν είναι συγκεκριμένη η εταιρεία και όταν είπα περιμενε να κατέβω να ανοίξω γιατί ευτυχώς ήταν κλειδωμένα μου είπε εγώ φευγω ουτε καν επρεπε να πεις περιμενε να κατεβω απο την απαντηση οτι δεν ειναι απο συγκεκριμενη εταιρεια. 2
Xrysa1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 3/7/2021 στις 10:07 ΜΜ, Xrysa1 είπε Υπάρχει περιπτωση να έρθει υπάλληλος της ΕΥΑΘ να μετρήσει υδρομετρου σε αργία? 1
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Xrysa1 είπε Όχι, είναι γύφτοι κλέφτες, κάλεσε την αστυνομία.
Xrysa1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Όχι, είναι γύφτοι κλέφτες, κάλεσε την αστυνομία. Ήταν κοπέλα κατεβηκα και την είδα είχε μηχάνημα που μετρουσε αλλά μου φάνηκε υποπτη γιατί ήταν αργία και φορουσε και γαντια
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, Xrysa1 είπε Ήταν κοπέλα κατεβηκα και την είδα είχε μηχάνημα που μετρουσε αλλά μου φάνηκε υποπτη γιατί ήταν αργία και φορουσε και γαντια Δεν έχει σημασία που ήταν κοπέλα. Είναι κλασσικές τακτικές από Ρομά κλεφτρόνια. Συν αυτά που ανέφερες βέβαια.
Xrysa1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Παρόλα αυτα την αστυνομία την πηρα και το ανέφερα. Τονίζω ότι ήταν κοπέλα γιατί έρχεται ο ίδιος άνθρωπος παντα να μετρήσει 1
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 hour ago, Xrysa1 said: Παρόλα αυτα την αστυνομία την πηρα και το ανέφερα. Τονίζω ότι ήταν κοπέλα γιατί έρχεται ο ίδιος άνθρωπος παντα να μετρήσει a.μπορει να ειχε αδεια.β. γαντια ειναι και θεμα καθαριοτητας με ολα αυτα που πιανουν και ανοιγουν.
Xrysa1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, poulinos είπε a.μπορει να ειχε αδεια.β. γαντια ειναι και θεμα καθαριοτητας με ολα αυτα που πιανουν και ανοιγουν. Όταν λες άδεια? Δλδ? Δίνουν ειδικές άδειες σε αργίες? 1
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 2 hours ago, Xrysa1 said: Όταν λες άδεια? Δλδ? Δίνουν ειδικές άδειες σε αργίες? αδεια αυτος που ερχεται κανονικα.β.οτι ηρθε αργια δεν θα με παραξενευε τοσο.μου θυμιζει οτε καποτε που τους εβλεπες εξω κυριακες. ποθος δηλαδη μπορει να πει με σιγουρια οτι μπορει να βγηκε αργια για να μην βγει επομενη μερα για χ υ λογους?
Xrysa1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, poulinos είπε αδεια αυτος που ερχεται κανονικα.β.οτι ηρθε αργια δεν θα με παραξενευε τοσο.μου θυμιζει οτε καποτε που τους εβλεπες εξω κυριακες. ποθος δηλαδη μπορει να πει με σιγουρια οτι μπορει να βγηκε αργια για να μην βγει επομενη μερα για χ υ λογους? Ναι αλλά απ'το νερό μου είπαν οτι δε γίνεται αυτο 1
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 hour ago, Xrysa1 said: Ναι αλλά απ'το νερό μου είπαν οτι δε γίνεται αυτο αν το κανε unofficial ποιος ξερει.απλα παραξενο να εχει το μηχανημα και επισης ποιος ο λογος να ψαχουλευει στσ ρολογια που ειναι εκτος σπιτιου. το βασικο οπως λεω ειναι παντα καλες κλειδαριες στις πορτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα